Search results

  1. Ahmad Fitri

    nasihat tentang harga + payment method

    saya baru buat selling blog. jual Gula NISVIA keluaran Koperasi Halal Hub..masalah nya target pasaran adalah umur 40 dan ke atas...dh tentu x ramai antara diorang ni yg reti online banking. saya letak harga rm39.00....mesin CDM boleh terima x duit singgit2...secara jujur nya la kan, ok ker...
  2. Ahmad Fitri

    Cara guna Trafficwave

    Sy guna autoresponder Trafficwave, Masalahnya sy x tau mcm mana nk hantar Newsletter kt subscriber yg sedia ada. Dh puas explore tp x jumpa...:-/
  3. Ahmad Fitri

    kekurangan ebook utk opt in form

    sy ada post thread 3-4 hari lepas psl kurang autoresponder subscriber....mm..rasanye ebook yg sy offer tu x cukup la..agak ye kena bg ebook bonus bnyk2 baru dorng berminat nk isi form tu.... Mslh nye sy x de koleksi ebook percuma utk di offer...saper leh tolong (saper tolong org bulan pose dpt...
  4. Ahmad Fitri

    subscriber..oh..subscriber...

    mmm....medium facebook dah guna...medium email pun dah guna.. Tp cuma dpt 38 org subscriber je dlm 2 bulan ni... Nak guna cara berbayar rasanya x mampu... macam maner lagi caranye ek.... Takkan nk mengalah kot....
  5. Ahmad Fitri

    mailing list

    salam... minta tolong terangkan cara utk kumpul mailing list selain dari anjurkan PPL... maksud sy cara manual...
  6. Ahmad Fitri

    promosi landing page

    smalm sy ada create new thread...tp hari ni cari x jumpa lak kt maner thread tu.soalan saya..bila sy dh siap buat landing page yg ada form opt in cmner sy nk promosi kan landing page tu utk dpt kan prospek.. 2.mcm ner cara paling senang nk cari thread yg kita bukak semalam.... T.Kasih
  7. Ahmad Fitri

    mp4

    akum....kt maner nak download mp4 player ngan photoshop percuma....nk tgk video minisite bro jamal tu mmng kena ada mp4 player kot psl x leh nk play.
  8. Ahmad Fitri

    Minisite

    Salam... kat maner sy boleh dpt kan cara2 umtuk buat minisite mungkin soalan ni dh ade org penah tanyer..sy dh cari dlm ' 'SEARH' tapi x der thread berkaitan dgn soalan sy ni :D
  9. Ahmad Fitri

    Tunjuk ajar

    salam.. Ade saper2 boleh ajarkan cara2 nk sediakan link sendiri utk download ebook percuma (utk di offer pada prospek) info:saya ada satu website sendiri utk nk buat testing.
  10. Ahmad Fitri

    Mencari mentor IM

    A'kum suma, Org baru tumpang lalu....sbenarnyer sy baru bergiat dlm affiliate ni...baru sbulan..tp x dak hasil lg ler..biasa la tu. ada x antara otai2 kt sini org aloq setaq...bukan aper sng nk personal coaching...nk suruh byr pun x per janji dpt ilmu..ye lah buat sorang2 ni mati kutu...
Top