Search results

  1. Likexise

    Trafficwave: Memang macam ni ke?

    imnica prob apa bro?
  2. Likexise

    Pelajar 9A SPM kecewa tak dapat masuk IPTA

    dia amek add math and fizik x? nk msuk matrix xsilap bkn ikut bapa byk A tp Fizik,Kimia,Math dan Add Math.. Campur total xlebih 12 ka..dh xigt..lama sgt dh.. Kalo smua A1 = 4 Smua B3 = 12
  3. Likexise

    Aik mana lg seringgit?

    Hutang Kakak =50 Hutang Adik =50 =100 Beli Baju = 97 Baki = 3 =100 Bayar Hutang = 2 (Kakak & Adik) Baki Hutang = 98 <-------Datang Dari (Baju+1 Baki) =100
  4. Likexise

    Ade ke cara - Duit Dari Maybank Masukkan Ke Akaun Paypal

    kalo guna rhb bank paypal xcharge ka?
  5. Likexise

    Bahaya Zina Serang Masyarakat Kita Sekarang

    trima ksih utk sharing bro :)
  6. Likexise

    Sapa Pakai Hostgator : Ada 3 Soalan Cepumas

    aku pon xbrapa tw..cuma dlu penah baca mana ntah..kalo cpu usage dh max, dia akan buka server baru...sbb tu dia claim unlimited..tp dia mgkin suspend kalo kita pkai utk benda2 yg dia xbagi..try tgk tos..
  7. Likexise

    Macam mana nak tambah berat badan?

    pegi gym..amek mass gainer..binabadan.com.. kalo xp gym, jgn mkn..rosak buah pinggang n hati kna tapis protein lebih hari2
  8. Likexise

    Iklan Yang Merimaskan ??!!

    thanks admin sbb tkar iklan baru =)
  9. Likexise

    Iklan Yang Merimaskan ??!!

    btol la..rsa rimas jgk
  10. Likexise

    WTS Google Adwords voucher worth RM125

    saya ada voucher jgk..spa nk bole pm..
  11. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Mmg menarik bro.. Hahahaha..susah gak nh..
  12. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Hehe...tq zamrie.. Igt nk minx royalti dh td:P
  13. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Tu la..mmg mudah kerja nk buat backlink..Yup dia akan baca tp mgkin akan jadi pelik sikit la kalo ayat tu bkn english.. Cam "wangcyber" dia xjelas sgt cam lidah melayu cakap..Tp bro bole adjustkn perlahan atau laju setiap perkataan tu..contoh..I liiiikeee.. Tapi yg bestnya, bro bole tarik minat...
  14. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Haah bro..monthly payment.. tapi harga discount tak naik bulan kemudian cuma kalau stop kena charge harga asal balik...
  15. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Memang MANTOOOP bro... Ada 2 Package iaitu :- Power package dan Business Package Power Package ($47.00 / mo) - 50 Downloadable Videos Per Month - Popular! Turn Articles To Live And Talking Videos… In 3 Minutes or Less! Gigya wildfire spreads your videos on Blogs, Social...
  16. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Anda ingin buat duit macam Zyan dan Zamrie ?? Tapi nk lagi advance dari pembeli ebook teknik cb yang lain ?? Atau Pernah dengar dapatkan backlink dengan submit artikel ke ezine atau artikel directory? Tapi ingin guna cara video marketing macam Zamrie??? Atau Anda ada review product...
  17. Likexise

    PLR BM tujuh tip berhenti melancap.

    hahahaha...aku taip nh smbil gelak...terbaek bro..
  18. Likexise

    [ Discount Hebat dan Bonus] RefererX utk di Jual

    Saya ada satu ja account RX..tp RX tu dh ada org booked.. Account SX xda org booked or beli lagi.. Bkn developer license tp lebih kepada transfer ownership.. Saya akan contact developer iaitu bro azlan (mod WC) untuk tukar ownership bila RX or SX nh terjual
  19. Likexise

    KERJA MUDAH >>> Buatkan Saya Akaun gmail dibayar upah...

    dai contact aku..nnt aku bgtau cam mana nk upah org buat 100 gmail account, youtube or etc
  20. Likexise

    ** Unfamous Niche KW Inside *** CB Strategi for 2011 >> Limited 50 Owner Only !

    1 more pioneer member membawa diri.. Adios bro..Selamat maju jaya..
Top