Search results

  1. Ahmad Fitri

    nasihat tentang harga + payment method

    Trima kaseh sume utk pandangan kat atas......tqvm
  2. Ahmad Fitri

    nasihat tentang harga + payment method

    saya baru buat selling blog. jual Gula NISVIA keluaran Koperasi Halal Hub..masalah nya target pasaran adalah umur 40 dan ke atas...dh tentu x ramai antara diorang ni yg reti online banking. saya letak harga rm39.00....mesin CDM boleh terima x duit singgit2...secara jujur nya la kan, ok ker...
  3. Ahmad Fitri

    A'kum... sy ada soalan nk tnya...dh x tahu nk tnya kt saper so tnya kat bro lah..... sbnrnya sy...

    A'kum... sy ada soalan nk tnya...dh x tahu nk tnya kt saper so tnya kat bro lah..... sbnrnya sy nk wat bisness online (jual produk Gula Nisvia) pastu sy nk letak harga rm39.00. Memandangkan golongan sasaran adalah mereka yng berumur 40 thn dan ke atas..maka x semua reti online banking.Payment...
  4. Ahmad Fitri

    minta pandangan n nasihat... sy baru create new blog utk jual brg... sy letak harga brg tu...

    minta pandangan n nasihat... sy baru create new blog utk jual brg... sy letak harga brg tu rm39.00. soalannya:kalau payment melalui intenet banking mmng x de masalah, tapi kalau customer nk byr guna CDM..boleh ker? boleh ker CDM tu trima duit 1 ringgit dan 5 ringgit? harap2 u all boleh...
  5. Ahmad Fitri

    Cara guna Trafficwave

    Sy guna autoresponder Trafficwave, Masalahnya sy x tau mcm mana nk hantar Newsletter kt subscriber yg sedia ada. Dh puas explore tp x jumpa...:-/
  6. Ahmad Fitri

    kekurangan ebook utk opt in form

    sy ada post thread 3-4 hari lepas psl kurang autoresponder subscriber....mm..rasanye ebook yg sy offer tu x cukup la..agak ye kena bg ebook bonus bnyk2 baru dorng berminat nk isi form tu.... Mslh nye sy x de koleksi ebook percuma utk di offer...saper leh tolong (saper tolong org bulan pose dpt...
  7. Ahmad Fitri

    subscriber..oh..subscriber...

    mmm....medium facebook dah guna...medium email pun dah guna.. Tp cuma dpt 38 org subscriber je dlm 2 bulan ni... Nak guna cara berbayar rasanya x mampu... macam maner lagi caranye ek.... Takkan nk mengalah kot....
  8. Ahmad Fitri

    mailing list

    salam... minta tolong terangkan cara utk kumpul mailing list selain dari anjurkan PPL... maksud sy cara manual...
  9. Ahmad Fitri

    salam imabiz...nk tnya 2 soalan 1) dlm ebook rm20 tu ada citer x mcmn cara nk dpt email...

    salam imabiz...nk tnya 2 soalan 1) dlm ebook rm20 tu ada citer x mcmn cara nk dpt email list..maksud sy cara2nye sebab bnyk ebook terus cerita cara nk buat sale...bukan aper subscriber sy cuma ada 29 org je :C 2)camne ek nk post new thread kt dlm dlm WC 'baru' ni...dh abis godek tp x jumpe...
  10. Ahmad Fitri

    My First Online Bussines

    Jadi IM ni nampak mudah di mata....tp bila dah join baru hangpa tau.. Perlu komitmen yg tinggi utk blajar dari Otai dan ebook2.. Baru 2 bulan siapkan landing page minisite... promo punyer promo baru dpt 29 org je subscriber....aduuh.... Nak anjurkan PPL..rasanya x cukup modal... Kot mana...
  11. Ahmad Fitri

    Lupa lak ng bg bro Landing Page yg sy buat... http://www.sureherbs.com/panduanphotoshop.html

    Lupa lak ng bg bro Landing Page yg sy buat... http://www.sureherbs.com/panduanphotoshop.html
  12. Ahmad Fitri

    Salam Bro.. Sy minat nk dptkan Case Study..mcmn caranyer? Bro mmng STEADY lah...

    Salam Bro.. Sy minat nk dptkan Case Study..mcmn caranyer? Bro mmng STEADY lah...
  13. Ahmad Fitri

    promosi landing page

    smalm sy ada create new thread...tp hari ni cari x jumpa lak kt maner thread tu.soalan saya..bila sy dh siap buat landing page yg ada form opt in cmner sy nk promosi kan landing page tu utk dpt kan prospek.. 2.mcm ner cara paling senang nk cari thread yg kita bukak semalam.... T.Kasih
  14. Ahmad Fitri

    mp4

    akum....kt maner nak download mp4 player ngan photoshop percuma....nk tgk video minisite bro jamal tu mmng kena ada mp4 player kot psl x leh nk play.
  15. Ahmad Fitri

    Minisite

    Salam... kat maner sy boleh dpt kan cara2 umtuk buat minisite mungkin soalan ni dh ade org penah tanyer..sy dh cari dlm ' 'SEARH' tapi x der thread berkaitan dgn soalan sy ni :D
  16. Ahmad Fitri

    Before you boycott Israel!

    salam ...mencelah sikit off topik sikit....pasal KFC..prstuan pgguna islam PPinang kata kfc ada benda terlarang..tp prstuan pgguna Islam (main) kata suma tu x betul mana satu yng betul lar.. tolong komen!
  17. Ahmad Fitri

    Tunjuk ajar

    salam.. Ade saper2 boleh ajarkan cara2 nk sediakan link sendiri utk download ebook percuma (utk di offer pada prospek) info:saya ada satu website sendiri utk nk buat testing.
  18. Ahmad Fitri

    salam, sy ni tgh nk bercadang guna trafficwave,offer register kt link bro masih ada lg...

    salam, sy ni tgh nk bercadang guna trafficwave,offer register kt link bro masih ada lg ker,selain tu nk sgt pandua cara2 nk guna AR TraffiWave ni.Harap leh tolong
  19. Ahmad Fitri

    Mencari mentor IM

    saya nk nk guna autoresponder Aweber...mintak tlg bg panduan cara2 nk guna aweber nih...dan satu lagi betul ker bulan prtama cuma perlu bayar $1 jer..
  20. Ahmad Fitri

    Mencari mentor IM

    ada saper boleh bg panduan cara nk guna autoresponder Aweber...dan pakej mana yng sesuai utk arg baru cam saya..
Top