Search results

  1. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    da x dapat diselamatkan la ea? conform ke bleh dpt balik duit tu lpas 180 hari? klu nak ganti dengan account paypal yg laen kat ebay boleh ke?
  2. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kalau dapat emel macam ni nak kene wat ape ye? ad 200usd lak tu dlm account ni :cry::cry: Hello Mohd Ridzuan, For the safety and security of the PayPal network, we often review accounts for potential risks. After reviewing your account, we have decided to close it because of security...
  3. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Adeh...AN up lagi lak utk wat TT Hi, We confirmed your payment and added you cash dollars. Since the payment received is $170 only, seems the handling is quite high. Please at least send us USD300 each time. Thank you.[/COLOR] :mad::cry:
  4. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro kne transfer lbih 1000usd(tekumpul) baru die bagi pakai paypal balik.
  5. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tau xpe, da la leceh, pastu kne transfer minimum 200usd lak tu, klu kurang kne handling fee. aku da tekene, transfer 150usd, dapat 123usd je :mad:
  6. wan2911

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    yosh!! da bank in :)
  7. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Alhamdulillah..bejaye gak call, rupenye semalam hongkong cuti, tu die delay sket nak konfomkan bank transfer tu, tapi skang masalahnye aku transfer 150usd, die masukkan 123USD je..gile ke ape? adehh..
  8. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    oo ye ke? harge dapat harge reseller tak? sape tau macam mne nak call artsnow? call no ni 1-877-520-5829 die cakap tak complete lak
  9. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    adekah aku da kene scam ngan AN?? wat bank transfer dari hari jumaat sampai hari ni xde kaba berite, da email die banyak kali pun still xde reply langsung...uwaaa :((
  10. wan2911

    Salam... Bro jual barang2 AN ke? Kalau nak mintak tolong oderkan sekali boleh tak? Emergency ni :D

    Salam... Bro jual barang2 AN ke? Kalau nak mintak tolong oderkan sekali boleh tak? Emergency ni :D
  11. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sape kat sini jual produk AN.. nak mintak pertolongan cemas sket, sape yang sudi bantu tolong pm :) Thanks bebanyak.
  12. wan2911

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    wah...orang pontian juge? boleh la beguru ngan sifu ni..hehe :D
  13. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    adeh...ngade2 pulak customer aku sorang ni, barang da sampai nak pulang balik plak sebab tak same ngan sunglases lame die.. nak wat macam mne ye? tunggu die pos balik then bg full refund ke? pastu kat ebay kne cancel transaction tak?
  14. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Kalau nak widraw dari 2-3 akaun paypal kedalam satu akaun bank yg same boleh tak? Kalau name kat paypal tak same macam kat bank boleh wat gak ke? contoh kat paypal mr ridzuan, akaun bank plak mohd ridzuan
  15. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    yang pasal supplier nye contact tu nak kne bagi maklumat pasal AN ke?
  16. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    boleh bagi contoh tak invoice utk barang2 AN ngan tracking number?
  17. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Sape yang dapat tolong selesaikan masalah aku, akanku bagi upah, mintak tolong sangat2, ni je la sume duit aku yang tinggal :( :(
  18. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Adehh...makin banyak lak die mintak :cry::cry::cry: Dear Mr Mohd Ridzuan , We have received your documents. Thank you for your cooperation. But we are sorry that your account access limitation cannot be lifted at this time. We need more information. ***To resolve your limitation...
  19. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam...nak mintak tolong kat otai2, akaun paypal aku kene limit untuk kali kedua...kali ni die mintak banyak maklumat plak, kebanyakannye tu aku xde, macam mne nak wat ye? 1. Photo ID - boleh send gamba ic ke? 2. Proof of Address - ni boleh jugak aku potokdaikan 3. Provide Invoices - mane...
  20. wan2911

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Ambo mau..hee :D
Top