Search results

  1. Hafiz Aria

    Tambah rm5 dapat 5 tahun Domain.my Terhad sehingga 20 set sahaja

    nampak macam simple je... tapi jangan terkejut PROMOSI Power! untuk domain.my yang paling kelakar dan comel! 1 tahun rm120 2 tahun rm122 3 tahun rm123 4 tahun rm124 5 tahun Rm125! Promosi amat terhad kepada 20 orang sahaja 5 tahun rm125 kunci harga anda sehingga 5 tahun tanpa...
  2. Hafiz Aria

    Promosi Domain . MY hujung tahun terhad 200 domain sahaja..

    Sempena program perintis 1myid kempen memiliki nama laman web sendiri satu malaysia dengan subsidi kerajaan. www.1myid.my sms 013 5074124 email : [email protected] Harga domain dot my rm120 ( harga Normal untuk setahun rujuk ) kini dibawah program subsidi kini RM 150...
  3. Hafiz Aria

    Pra perlancaran Anda akan lebih "Faster" Pecat pereka grafik anda dgn pakej ini!

    Amaran-pakej ini mungkin menyebabkan grafik designer anda di pecat oleh anda ! :p Dengan sukacitanya kami mengumumkan pra pelancaran pakej Graphic Faster kini dibuka! Pakej Graphic Faster adalah satu pakej grafik yang merangkumi pelbagai elemen grafik untuk minisite jualan anda...
  4. Hafiz Aria

    Pra perlancaran Anda akan lebih "Faster" Pecat pereka grafik anda dgn pakej ini!

    Amaran-pakej ini mungkin menyebabkan grafik designer anda di pecat oleh anda ! :p Dengan sukacitanya kami mengumumkan pra pelancaran pakej Graphic Faster kini dibuka! Pakej Graphic Faster adalah satu pakej grafik yang merangkumi pelbagai elemen grafik untuk minisite jualan anda...
  5. Hafiz Aria

    Fresh 1 JUN 2012 Ebook Fenomena Pinterest RR& PLR (Ebook+Artikel+PSD) Terhad!

    Perhatian! Fresh PLR ebook+produk JuN2012 (Article+Ecover+bonus PLR pinterest) -->Sejak beberapa bulan yang lalu, anda mungkin pernah mendengar ada berita tentang rangkaian jenama baru terhangat sosial yang disebut Pinterest.Menurut kepada Compete.com, terdapat kira-kira 11 juta pelawat unik...
  6. Hafiz Aria

    Tolong pasang set up shopping cart plugin utk theme saya~ RM50

    Asalamualaikum kepada Ahli wangcyber ok straight to da point saya ada masalah utk pilih dan set up shopping cart utk wordpress jadi saya mencari sesiapa sahaja yang boleh membantu saya dalam masalah ini saya dah mencuba beberapa jenis plugin cart tetapi nampak macam tak masuk dgn theme...
  7. Hafiz Aria

    (Grafik MInisite Bersih 4.0!! 2012) Template MInisite (html+css+PSD) super premium!

    Asalamualaikum dan salam Sejahtera kepada semua Ahli Wangcyber yang dikasihi :) Mahukah anda memiliki sebuah minisite dengan rekabentuk grafik yang super profesional? dengan Harga yang betul2 Menjimatkan duit poket anda? dan adakah anda berada dalam kategori berikut? 1-Anda kurang...
  8. Hafiz Aria

    Kupon FB ads Nilai $50...Kini dijual $10 SAHAJA! Terhad 24jam dari sekarang!

    Salam Sejahtera :) disini saya ingin mempromosikan satu tawaran terhad iaitu Kopun Fb ads bernilai 50usd (rm150) dan kini anda boleh dapatkanya hanya 10usd (rm30) penjimatan lebih 5xganda!! .. Bagi mereka yang ingin mempromosikan perniagaan dan service dengan platform Facebook...
  9. Hafiz Aria

    sesiapa yang boleh set up sistem billing whmcs

    asalamualaikum warga wc saya nak tanya ada sesiapa yang pandai set up sistem billing whmcs ? saya nak pasang utk webhosting saya.. akaun dah ada cuma nak install sistem billing nie tak biasa lagila.. sape yang biasa set up benda alah nie mohon pm saya..upah tak banyak sgt lah..but insyaAllah la...
Top