Search results

  1. ronlim1990

    bayar parking kt sunway pyramid

    ala tukar sb nak kurangkan kesesakan dlm area parking. Sunway tu memang sesak.... Pasni jgn kate 5G untuk fon je, ha tgk utk parking pun hado!
  2. ronlim1990

    bayar parking kt sunway pyramid

    iyooo. kena ad access internet lg laju so 5G la yg dimaksudkan..... yg tu kan dlm process naiktaraf the best ttg smart parking ni.. xde la isu kad parking hilang la, penalti lagi la..
  3. ronlim1990

    bayar parking kt sunway pyramid

    oo.. sistem ni dlm tmpoh percubaan lg. 200 kete berdftr je. die detect no plat kete yg dftr tu
  4. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    sangat convenient! aku da usya da website Caregiver Asia ni. THANKS :D
  5. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    also tulis hrga ea, alright! aku da jmpe jln penyelesaian.... terimakasih gaisss.. jasammu kukenang ..+Malu2+
  6. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    caregiver? ok aku usya websites diorg jap. thankyouuu +SedihMenangis+
  7. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    apa dia tu? share la sikit kt aku+Pesanan+
  8. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    +Kecewa+ sorang 3 tahun , sorang 2 tahun , sorang lagi 1 tahun... 3 hero aku xlayak skola lagi, tu yg aku pening nk pikir
  9. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    yang ni aku setuju... ''taska bukan sepanjang hari''... sebab aku ni keje under TNB, faham2 laa selalu kene standby...takira pagi petang siang malam.. sebabtu ank2 aku tak terurus buat mse skrg +Berpeluh+
  10. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    takkan simpati je? bagi la idea sikit.....+Mati+
  11. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    sinetron pukul 2 ptg kt tv3 tu ke? halahaii pun boleh la.. tapi slow2 adapt pun sy susah nak bahagi masa. kdg2 smpai takckup tdo+Tunduk+
  12. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+ soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP
  13. ronlim1990

    Melancong

    Selalu tengok orang jalan jauh-jauh je. Lepas tu, bila aku nak beli tiket, tau-tau promo dah habis. Kena la bayar full +Kecewa+
  14. ronlim1990

    Melancong

    Bila lagi nak ada promo mcm ni? Sedih la asyik tak tau je. Aku nak berjalan-jalan mcm orang lain gak
  15. ronlim1990

    Melancong

    Promo apa je tu? Macam berbaloi sangat je
  16. ronlim1990

    Housewife Problem

    But how to make sure those part timers are professional enough to look for my mom? we could not get their personal information so how can we trust them?
  17. ronlim1990

    Housewife Problem

    Did you found anyone to help you? because i'm also looking for a helper who can help me to look for my mom a while when i need go out.
  18. ronlim1990

    =( Malas topup selalu

    sebenarnya celcom line ada 4g di merata-rata tempat dengan kelajuan yang baik tapi sekarang ni semua telco ada buat promotion, kamu boleh buat survey kat website mereka untuk pilih plan yang kamu suka...celcom plan boleh dijadikan pilihna pertama jika kamu berminat dengan postpaid plan
  19. ronlim1990

    =( Malas topup selalu

    i pun guna postpaid juga tapi saya guna celcom first gold plan...hanya rm80 daapt 20gb internet data dan ulimited calls bagi saya postpaid lagi senang sebab setiap bulan hanya bayar satu kali saja
  20. ronlim1990

    Dalam Negara iPhone 7 di Malaysia dianggar berharga RM3,199-RM4,799

    HHAHAHAAHAH terus lompat mcm kangaroo dengar cite nak dekat dah ne launch hahaha aqu pon dah lama pakai iphone 4s ni lagi sedihhh
Top