Search results

  1. rizalahmad

    [TERBARU] Cabaran Affiliate Autopilot Cash Blog

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC. Kami dari Ilham IT Solutions telah membuka ‘Cabaran Affiliate’ untuk produk kami iaitu Autopilot Cash Blog. Anda akan menerima RM50 untuk setiap jualan yang anda hasilkan. Kami tidak mengenakan sebarang syarat untuk menyertai cabaran ini...
  2. rizalahmad

    [Jemputan Affiliate] Autopilot Cash Blog

    Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.. Saya ingin menjemput rakan-rakan IM di sini untuk menyertai program affiliate Autopilot Cash Blog. Saya tidak mensyaratkan jumlah list dan ia terbuka kepada rakan-rakan WC dan pembeli produk ini sahaja. Nama Produk: Autopilot Cash Blog Website...
  3. rizalahmad

    TERBARU!! Revolusi Perniagaan Affiliate Dengan AUTOPILOT CASH BLOG

    http://www.youtube.com/watch?v=dZ1hpPg7ljI Apa itu 'Autopilot Cash Blog' Pihak kami telah membuat research selama 1 tahun setengah dalam mencipta pelbagai software bagi mambantu memudahkan kami dalam menjalankan perniagaan affiliate. Kami namakan projek dan produk kami ‘Autopilot Cash...
  4. rizalahmad

    Servis Membuat Artikel BI

    Salam warga WC.. Berminat untuk membuat artikel dlm BI? Berikan saya niche/keyword yang korang nak.. 90%-99% unique articles. Sesuai untuk korang yg join affiliate clickbank,cj dan lain2 menggunakan artikel sebagai salah satu teknik promosi. Tempoh pengenalan saya caj RM10/500 words...
  5. rizalahmad

    Mengapa Kita Malas Buat Promosi?

    Fenomena perniagaan internet pada masa sekarang amat menggalakkan. Jika dibandingkan dengan 5-10 tahun yang lepas perniagaan internet ini agak terasing dan terpencil. Mengapa ini berlaku? Kerana kesedaran dalam penggunaan internet pada masa itu agak kurang. Kemudian semenjak kemunculan...
  6. rizalahmad

    44% Blogger Jual Produk & Servis

    Mengikut poll yang dijalankan oleh Problogger 44% blogger menjual produk & servis di dalam blog mereka sendiri daripada mereka menyertai program2 affiliate dan pengiklanan. Samada mereka menjual ebook, learning program dan sebagainya, mereka menjadikan ia sebagai sumber pendapatan mereka...
  7. rizalahmad

    Jangan Join Infinity Downline!...

    Kali ni saya nak ceritakan sedikit tentang 1 lagi program mencari duit di internet iaitu Infinity Downline. Untuk mereka yang masih tercari2 saya rasa program ini amat baik. Pengenalan tentang Infinity Downline..Ia adalah satu program affiliate yang menawarkan keahlian untuk access ke...
  8. rizalahmad

    Sape kat sini orang PERAK??

    kat maner area perak yang sesuai untuk bercuti? kalu ada yang boleh buat mcm2 aktiviti...mcm memancing ker,shopping kt mcm uptown ker... kire aktiviti harian tu penuh la dari pagi smpai mlm.. nak pegi 2 hari jer...:D
  9. rizalahmad

    Jom Exchange Link Dengan MyKit

    Jom exchange link dengan personal blog saya MyKit.Info :D Cara: Anda hanya perlu letakkan link blog saya di blog anda. Kemudian anda inform saya menggunakan link ini http://www.mykit.info/hubungi-saya/
  10. rizalahmad

    3 Ruang Iklan Percuma Di Produk Online-Terhad!

    Iklankan produk anda di Produk Online secara PERCUMA! 3 ruang iklan pada bahagian 'Recommended' adalah terhad. 1st come, 1st serve! Ini SS portal Produk Online *P.S: Untuk meletakkan iklan anda pada bahagian 'Recommended' secara percuma sila PM saya Untuk mendaftar produk anda...
  11. rizalahmad

    8 WP Plugins Untuk Adsense

    Salam... Saya ada tulis artikel mengenai plugins ini dlm blog saya http://www.mykit.info/2009/12/8-plugin-untuk-google-adnsense. Anda boleh lihat screen shot setiap plugins ini di blog saya. Pengiklanan Google Adsense biasa diperbincangkan. Pengiklanan jenis ini amat popular di Malaysia...
  12. rizalahmad

    Promosi Jualan Akhir Tahun! - Panduan Blog Automatik v1.1

    PANDUAN BLOG AUTOMATIK Ver 1.1 JUALAN AKHIR TAHUN! Dapatkan PANDUAN BLOG AUTOMATIK Ver 1.1 sekarang pada harga Promosi Jualan Akhir Tahun - RM47 Promosi ini sah sehingga 1 Janauari 2010 12.01am. Untuk mendapatkan PANDUAN BLOG AUTOMATIK Ver 1.1 pada harga RM47, masukkan Kod Promosi...
  13. rizalahmad

    Jemputan: Semua Pemilik Produk Online

    Koleksi Produk Online Tujuan kami wujudkan portal ini bagi menyelaraskan produk-produk online yang terdapat dipasaran. Oleh kerana terdapat beribu-ribu produk online sekarang ia menyukarkan pelanggan membuat pilihan produk apa yang mereka betul-betul perlukan. Ini screenshot portal Koleksi...
  14. rizalahmad

    Jemputan: Untuk Pemilik Produk Online

    PORTAL KOLEKSI PRODUK ONLINE Tujuan kami wujudkan portal ini bagi menyelaraskan produk-produk online yang terdapat dipasaran. Oleh kerana terdapat beribu-ribu produk online sekarang ia menyukarkan pelanggan membuat pilihan produk apa yang mereka betul-betul perlukan. Buat masa sekarang...
  15. rizalahmad

    Ingin Setup Blog Automatik? - Terhad!

    Perkhidmatan Setup Blog Automatik ( Untuk Wordpress Sahaja ) Tawaran ini terhad kepada 10 orang sahaja. Perkhidmatan yang kami sediakan ialah : 1. Setup Wordpress - Kami akan setup 1 blog wordpress - Tajuk blog anda boleh berikan - Content kami sediakan 2. Setup Auto Update Content - Kami...
  16. rizalahmad

    Nasihat Untuk Menjadi Fulltime Blogger

    Saya ada baca satu artikel dari Darren Rowse “How to make $30,000 a year blogging”. Di US blogging ni boleh generate income yang banyak kalau kena caranya. Di Malaysia pun juga begitu tapi tidak cukup luas kerana kebanyakan blog2 yang kita hasilkan berbahasa melayu. Sekiranya kita mempunyai...
  17. rizalahmad

    Beli Banglo Boleh?...

    Salam.. Tajuk thread di atas x de kaitan pun dgn apa yang saya nak offer kepada Warga WC. Sekadar teringat kata2 kat iklan radio psl Year End Sale :D Kami nak tawarkan kepada 10 Warga WC yang terawal: 1. Panduan Blog Automatik = RM47 (Harga Asal RM90) 2. Video Bina e-Shop = RM60...
  18. rizalahmad

    Sistem apa yang anda gunakan?

    saya buka thread ni utk kita kongsi sama2 sistem apa yang kita gunakan utk bermain forex. saya guna sistem WSS utk mmbantu saya buat keputusan dlm trading. walaupun sistem ini ada EA saya tidak menggunakan sepenuhnya utk trade secara auto sbb kalu negikut masa sekarang trend utk GU dan Eu tak...
  19. rizalahmad

    Actual Analysis

    Actual Analysis EURUSD 02/12/2009 Dangerous High = 1.5291 Maximum Up Trend = 1.5206 Reversal High = 1.5157 Middle Line = 1.5055 Reversal Low = 1.4904 Maximum Down Trend = 1.4904 Dangerous Low = 1.4843 Current Trend : UP TREND (WEAK) BUY @ 1.5075, TP @ 1.517, SL @ 1.5045 SELL @ 1.5035, TP @...
  20. rizalahmad

    Inginkan Blog Bertindak Secara Automatik?

    Bagaimana Blog Automatik Mampu Membantu Anda Menjana Pendapatan Dengan Mudah, Pantas Dan Terbukti Berkesan!! "Penyelesaian Terbaik Untuk Anda Yang Tidak Mempunyai Masa Menjana Wang Dengan Blog... Pakej Panduan Blog Automatik Ini Khas Untuk Anda" Bagaimana Pakej Panduan Blog Automatik ini...
Top