Search results

  1. K

    Coba

    SALAHKAN KU!!
  2. K

    Jom share iklan raya

    Jangan throwback sangat... Tahun ni mcm kembali je maklong bawang
  3. K

    yay or nay?

    Yup. Kena to me once.. Btw, you still use ultra? Try helix hx8 la bro.. Good also. But make sure buy original one la xD
  4. K

    Dyno tab.

    Tak tau la tu yang bertanya ni. Harga minyak naik memang sekarang ni aku cari jalan nak save minyak je. Lah.. Ye ke? Cehh aku ingat ye la boleh save minyak sampai 40% mcm diiklan kan. Hadoi..
  5. K

    Dyno tab.

    Siapa kat sini pernah pakai Dyno Tab pil untuk save minyak kereta? Betul effective ke...
  6. K

    Aku Bukan SuperAyah

    Taska pun bukan sepanjang hari bro. Pagi je.. Melainkan cari orang gaji la kot.
  7. K

    Aku Bukan SuperAyah

    Hahaha.. Ada ke cakap camtu. Sian la kat tt. Tapi betul gak la kena adapt slow2.. Takkan nak biarkan je anak2 tu kann..
  8. K

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    tu la pasal kan. aku baru2 ni tengok satu video kat insta sorang makcik tua ni merayu rayu mintak anak2 dia ambil dia dari pusat penjagaan. kesian weh.. sebak rasanya.
  9. K

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    aku rasa depends jugak la. kalau cari pembantu tapi kerja acuh tak acuh baik takpayah. pusat penjagaan pulak kalau uncle ko tanak duduk situ pun susah gak.
  10. K

    Housewife Problem

    caregiver? this one https://www.caregiverasia.com/ ?
  11. K

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    if this is one of platform that provides home nursing service which charged the price according hour based. and this one is really affordable to. i also recommend anyone that seek for home nursing to try caregiverasia as well.
  12. K

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    if not mistaken there even some home nursing service even charge based on hour.
  13. K

    Branded Engine Oils

    you cant control other people how to think and how to act, but at least you know yourself wont do that is enough loh. Indeed, its better to buy the engine oil at petrol station, other place will worry get the engine oil.
  14. K

    Branded Engine Oils

    Better than no loh, if can free one time also good ma... Original engine oil is not cheap at all, in few years then can save few times alrdy
  15. K

    Branded Engine Oils

    Actually all brand got good quality, it depend how you evaluate the brand. Normally if you support the brand better buy at petrol station, but at other place normally get the fake one.
  16. K

    Branded Engine Oils

    If you want the brand with good benefit, i can suggest shell product, now this brand got buy 3 free 1 program. I think it is very good to join the program.
  17. K

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    bukan la. yang ni kau upah pengasuh datang rumah jaga anak. tapi bukan sebarangan pengasuh. dorang dari caregiverasia ni berpengalaman dan trusted sikit. aku pernah upah pengasuh dari website tu.
  18. K

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    tu la tu. biasa kalau ambik pengasuh sesuka hati dari fb ke iklan tepi jalan je dapat yang macam tu punya gila la. aku dulu upah pengasuh dari satu website ni, caregiverasia. elok jaga anak aku. memang ada pengalaman lah
  19. K

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    tu la pasal. sedih dengar mak kandung sendiri campak bayi. biasa dengar ibubapa tak prihatin ambik pengasuh gila jaga anak dorg.
  20. K

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    adoi2. mak sendiri campak anak tu dah knp? 9 bulan dlm kandungan penat lahirkan lepas tu campak. tak syg ke? kalau kes pengasuh gila dera budak boleh lagi aku hadam. ni mak kandung. haihhh
Top