Search results

  1. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Salam hormat.... Mahukah anda tidak perlu ada website ? Tak perlu SEO,blogwalking, dan hanya perlu ada asas search internet sahaja? Yg anda perlukan cuma 1 telefon dan tahu guna Google.. Anda sudah boleh jana 4 hingga 5 angka... Oh ya..produk FIZIKAL..cara jualan boleh dibuat atas online...
  2. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    Saya nak jual Prepaid2u.com Income = RM400 /15-20 hari Dealer = RM500 Blog = Domain + Hosting + 2 tahun + Fan Pages Agak-agak berapa nilai (RM) yg boleh diletak pada pakej ni ?
  3. faiz_sufi

    Masalah Wordpress : Pakar diperlukan (-_-)"

    Masalah saya adalah : bila saya nak insert image ke post dalam wordppress tak boleh. Saya klik pada button insert image iaitu yg ada di sebelah ayat "insert/upload" tu.. kan ada button kecik2 tu.... saya klik button tu,tapi tak keluar popup untuk proses mengupload image.. Bagaimana...
  4. faiz_sufi

    tolong [urgent]Masalah code php di wordpress

    saya ada edit code wordpress saya, last2 nak update,tapi keluar begini : Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' code yg saya nak masukkan adalah : register_nav_menus( array( 'primary'=>__('Primary Menu'), ) ); apa yang salah yer?
  5. faiz_sufi

    Tips Hantar Email

    Ini cara saya hantar email kat orang.... Dalam menghantar email kepada orang,ada beberapa kaedah yang perlu anda tahu...dan di sini saya senaraikan cara/teknik saya hantar email kepada beberapa latar masyarakat . kalau yg buat sama seperti saya,anda memang sekepala ngan saya.. kalau yg tak...
  6. faiz_sufi

    Lagu Rock Kapak

    Memandang di forum ni ramai juga yang lebih berumur dari saya,saya mohon agar yang "berumur" lebih tua dari saya ni listkanlah lagu2 rock kapak tahun 80-an,90-an yang best. Saya minat lagu rock kapak zaman dolu-dolu ni...tapi nak tahu yang sedap tu nak cari payah. Selalu dengar dalam radio...
  7. faiz_sufi

    Anda ada PhD? ~ Penyakit Hasad Dengki~

    ~kalau salah thread,minta perbetulkan~ Sepanjang saya bermain dengan Internet Marketing ni..ada banyak juga yang menawarkan komisien sekiranya kita membawa referrals. tak kira la PPS ker,PPC ker,PPL ke MLM ke dan sebagainya. Dasar affiliates or referral adalah "seseorang akan dapat hasil...
  8. faiz_sufi

    WEB ini SCAM atau TIDAK?

    ~betul kot thread ni ~kalau tak betul perbetulkan... Semasa tengah malam2 ini...saya ada terjumpa satu website yang menawarkan affiliates 5 level..bayar mahal pula tuh. Jadi saya ingin bertanya di sini,ada sesiapa yang dah pernah dapat payment? ia dijalankan oleh Koperasi Pendidikan Usahawan...
  9. faiz_sufi

    Setup Blog Wordpress Murah!

    Assalamualaikum dan sejahtera.. Khidmat Setup Blog Wordpress Saya mengemukakan service untuk setup blog wordpress atas nama anda, pada harga RM 20 sahaja. Kalau tidak nak beri percuma sahaja,tetapi kena caj juga disebabkan untuk membayar : 1-elektrik komputer untuk setupkan blog anda...
  10. faiz_sufi

    Setup Blog Wordpress Murah!

  11. faiz_sufi

    tukang review ebook dicari-

    Salam sejahtera.. di sini saya ingin 7 orang untuk mereview ebook karangan saya.Antara ciri ebook itu adalah: -3 ebook,dalam 80 m/s -niche pelajar sekolah -produk first syarat2 si pengreview adalah: -pernah bersekolah -ada blog -umur dalam 30 ke bawah kepada yg berminat,sila beri...
  12. faiz_sufi

    Pasang skrip affiliates terkini

    saya memerlukan sesiapa yg berminat untuk memasang script affiliates version terkini. sila nyatakan harga anda. terima kasih. oh ya,sehingga 12 mlm ini shj tawran dibuka atau sehingga tawran terendah. Mana2 yg smpai dahulu.
  13. faiz_sufi

    PPL: Jana Income Ketika Masih Bersekolah

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Alhamdullilah,saya telah menyiapkan ebook saya. Ebook untuk memberi info kepada remaja bagaimana untuk menjana pendapatan ketika masih bersekolah lagi. Panduan ini akan diberikan percuma. Di sini saya menganjurkan program PPL untuk mengedarkan...
  14. faiz_sufi

    Pemasaran Facebook: bahasa anda?

    Tidak dinafikan para IM kini menggunakan Facebook sebagai medium pemasaran. Dan ini dirancakkan pula oleh Fb Mania oleh Ammar Zahar. Ada IM yang mempunyai page sendiri dan juga personal akaun. Jadi masing2 akan menunjukkan kredibiliti masing2 dengan menunjukkan sikap yang baik dan melayan...
  15. faiz_sufi

    Penganjur PPL For Newbie

    "pertama sekali sy rasa ini directory yang betul,kalau salah?" Di sini,sy ingin mengumumkan bahawan saya akan mengadakan program PPL untuk mendapatkan list. Jadi tujuan post ini adalah untuk mencari network/rakan kongsi/penganjur bersama untuk sama-sama joint. Anda boleh menyatakan minat...
  16. faiz_sufi

    Set Up PPL:Apa yang perlu ada?

    Sebenarnya sebelum post thread ini saya tercari-cari mana topic yang sesuai untuk mengutarakan post ini. Rasanya topic "Teknik Pemasaran Internet" ni kot. Pertanyaan saya: Set Up PPL: apa yang perlu ada? Saya faham sekiranya ingin set up ppl,basically perlu ada 1-autoresponder...
Top