Search results

  1. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Salam... Saya dah tak terima tempahan sebab bz dengan pengajian Terima kasih pada member yang dah guna servis saya TQ Haris
  2. H

    ok dah PM TQ

    ok dah PM TQ
  3. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    bergantung pada kempen, tapi biasanya bagi akaun baru dan untuk permulaan saya set dapat usd 100 +- pun dah ok dengan bermodalkan usd 30+ free kredit TQ
  4. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    erm yang ni nak kena fikir dulu kot :) boleh hubungi emel [email protected] TQ
  5. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    sekadar memeriahkan dunia internet :D
  6. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    erm..setakat ni saya ambik RM 50 untuk promote 1 web saya akan masukkan 1000 kiwod dan create 5 ads yang ayatnya sesuai dan menggiurkan pelawat :D Thank's
  7. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    yup acc GA tu untuk yang mahukan khidmat tambahan saya TQ
  8. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Wkslm, Ye template hyperVRE tapi untuk terbaru saya tak pakai lagi yang tu..untuk member yang baru tempah tahu camna template tu TQ
  9. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    soalan mana ye? kalau trafik tu saya pakai YSM bukan seo
  10. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    ye..sekarang pun boleh. TQ bro gabot
  11. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Yup dah tanya via PM, saya guna YSM untuk tarik trafik Hosting setakat ni pakai local tapi ada juga yang mahu dari luar TQ
  12. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Update: Firdaus : Pro A + C (6 web + promote)
  13. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Update: Private WC : Basic A + C Thank's for your interested :)
Top