Search results

  1. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    1 tempat telah diambil pada harga AidilAdha. 1 slot lagi available.
  2. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Tawaran terhad sempena AidilAdha.. Dua orang sahaja. RM500 only.. Coaching via online... Tonight. Anybody Interested, just PM me..
  3. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Second batch akan bermula...target golongan IM pula...(^^).. PM me your best price..
  4. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    ok...dah cukup diisi. Semua tempat telah full.
  5. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    saya berada di Ipoh sekarang ni.. Ada orang perak yg nak Face to Face tak untuk belajar ? Maybe yopu will get a diskaun price sebb sy ada di sini...senang terus jumpa.
  6. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Update... 2 tempat telah diambil....kini tinggal 1 tempat kosong saje lagi...
  7. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Hanya beberapa orang telah mendapat video geng "Kelab Jutawan' saya...video paling terbaru dari perniagaan ini...(^^).. PM me jika anda juga mahukan video 'Kelab Jutawan' yg terbaru sekali.... p/s-oh ya..perniagaan ini tidak ada sangkut paut dengan geng KJ.
  8. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Ya..ok memang ok..tapi diingatkan sekali lagi > Saya cuma memberi coaching...anda yang kena buat sendiri - Insyaallah, saya akan guide... Anda kena : 1- call supplier 2- make a deal 3- sell the produk 4- manage your money....
  9. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Apa yang saya nak ajarkan ni sangat SIMPLE..dan saya pasti anda akan menyesal untuk ambil coaching ni. Ingat, tiada jaminan pulangan wang diberikan. Saya akan ajar anda hingga anda boleh bergerak sendiri untuk 4/5 angka anda. Ingin saya tegaskan sekali lagi > INI BUKAN PRODUK MLM Apa yg ingin...
  10. faiz_sufi

    Blueprint Lubuk Perniagaan Malaysia...(Coaching)

    Salam hormat.... Mahukah anda tidak perlu ada website ? Tak perlu SEO,blogwalking, dan hanya perlu ada asas search internet sahaja? Yg anda perlukan cuma 1 telefon dan tahu guna Google.. Anda sudah boleh jana 4 hingga 5 angka... Oh ya..produk FIZIKAL..cara jualan boleh dibuat atas online...
  11. faiz_sufi

    Sape peminat techno bass songs ?? Jom Lepak sini

    syiok gak layan lagu kat atas tu...FendyAziz..post lagi la lagu yg syiok2..nak dengar ni.
  12. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    hadui....rasa sayang lak nak jual web ni...jualan masih masuk walaupun dah tak buat something..
  13. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    Agak-agak saya nak jawab apa bila ada prospek nak beli web ni tapi dia cakap macam ni ? "en sufi bagi kat sy dulu web tu,kemudian sy bayar bulan-bulan RM200 selama mana yg kita setujui" saya jawab balik : website sy dapat Rm400/month tapi dapat RM200 je untuk tiap-tiap bulan? adesss
  14. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    Baru je withdraw RM415 dari website ni...Alhamdullilah...boleh buat bayar hutang....(^^) ok..saya dah clearkan inbox saya..Please inbox me again.. Yup,MrEmas ingat lagi yer...(^^)...web ni la yg diiklankan.
  15. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    hoho..ramai jugak yg berminat dengan income pasif Rm400 tanpa buat apa-apa ni yeh... Kat FB rmai PM..last2..habuk pun tarak...
  16. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    yeaa...ada org nak beli dah..di facebook..tapi alahai..dia letak RM50 jer...huhu..RM400/month dinilai sebanyak tu ? adesss.. ada juga yang tahu harga sebenar website,sanggup bayar pada harga RM3k-RM4K...tapi senyap jer pak long tuh...huuhu
  17. faiz_sufi

    Nasi Bungkus + Milo Panas = Sarapan Pagi Seorang Pemimpin

    TGNA makan nasi ayam pun nak kecoh...hoho... hari tu aku pergi bercuti Kelantan kat umah kawan aku..kat Melor...masa ari nak balik tu aku call WhizzKid...nak beli emas...hoho.. ok...masa pergi kelantan tu,saing aku tu pagi2 bawa pergi sarapan. Makan nasi ayam kampung..besar beb ayam tu..harga...
  18. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    nak jual lah website ni...malas nak jaga.
  19. faiz_sufi

    Valuate Pakej Saya ^^>

    hmmm...kalau nak jual web ni,pasaran mana ada market? Selain WC dan CARIGOLD..kat mana lagi ya?
Top