Search results

  1. hurairah02

    Damailah kau marissa

    punca talasemia ke ni
  2. hurairah02

    Atlet terbaik pahang

    bagus adik adik ku... penyambung atlit senior
  3. hurairah02

    Berbekal rm15 balik kampung

    sad but true... ambe yang ada kereta ni pun susah nak balik kampung takut kereta rosak. akak ni selamba je redah. memang tawakkal.
  4. hurairah02

    Tengok siaran langsung bola streaming

    yang tu yang kita nak tgk tu
  5. hurairah02

    Salam perkenalan para forumer wangcyber....

    Salam... saya dari shah alam
  6. hurairah02

    Pemain import fiji perkuat cabaran terengganu

    main import je le ning ek
  7. hurairah02

    Senggama kopiah

    pakai silencer... ? terbaik ni.
  8. hurairah02

    Tmj nafi dakwaan

    kira ok la tu.... dia nak bangunkan bola sepak Johor.
  9. hurairah02

    Hadiah buat peminat reds

    hrp bikana boleh hold striker liverpool ni
  10. hurairah02

    Rosmadi yakin trw bangkit

    boleh bangkit.. janji pemain tu ada ketahanan mental yang tinggi
  11. hurairah02

    Pulang beraya lanyak bendang

    menarik ni.... kena try jugak balik kampung mertua nanti
  12. hurairah02

    Tekan suis derita tiba

    bahaya jugak autogate ni ye... remote control tak de ke
  13. hurairah02

    Rumah pengantin sepi

    sewa je kak.. nnt kerajaan offer untuk jadi hak milik kekal... cam rumah PKNS
  14. hurairah02

    Kadar pengangguran masih bawah empat peratus

    tak caya ngn berita ni... memang la bawah 4% tapi kerjanya tak sepadan ngn kenaikan taraf hidup
  15. hurairah02

    Berbekal rm15 balik kampung

    same case ngn abg tadi....sedih la... tetiba ada orang potong bawang kat opis ni
  16. hurairah02

    Bukan niat nak raih simpati

    betul tu... kekadang tu... sedih gak... macam semalam.. balik keje.. ... saya bermotor sorang diri... masa tu hujan renyai... ada tiga sekeluarga naik motor... hujan lak tu... dalma hati.. aku susah... ada lagi orang yang lebih susah.
  17. hurairah02

    Lori batubata terbalik

    layan lap terlebih la ni kot
  18. hurairah02

    Tengok siaran langsung bola streaming

    ada lagi ke game streming yang lain ni.
Top