Search results

  1. Mujahid Al-Akhund

    ((( PESAN BUKU??? ))) Pesta Buku Selangor 2011

    salam, semua..... :) kepada kaki2 buku.. bleh usha2 ke sini..: http://pestabukuselangor.my/ any details... aku akan inpom later.. pasal pesan buku??? aku tepikir... kot2 ada korang yang susah nak cari satu2 buku... so aku cadang... untuk tolong korang carikan kat PBS ni.. kot2 ada.... :)...
  2. Mujahid Al-Akhund

    ((( BUKU FIZIKAL ))) Sub-Section Khas

    salam, semua...... :) harap.... admins bleh pertimbangkan.. untuk diadakan sub-section khusus untuk 'buku fizikal' (cadangan lagi: kalau letak under section 'sembang umum' pon okay) ramai kaki2 buku fizikal kat sini, ni.... so insyaALLAH... akan dapat sambutan dari forumer wc..... to...
  3. Mujahid Al-Akhund

    (WTJV) Cari Geng Untuk Coming Projek

    salam, semua.... :) as title above..... yap.... i am..... hehe :D so, siapa2 yang bemunat... just reply by saying "PM aku bro" (nak reply kat VM aku pon bleh.....) so.... aku akan take note.. and aku akan PM korang nanti.. :) ps - no details here.. and saper2 yang dah dapat PM nanti.. kena...
  4. Mujahid Al-Akhund

    Berapa Servis Untuk Buat Website Macam Ni???

    salam, semua.... :) nak tanya.... to all especially to website developer... rasa2 korang... berapa servis untuk wat website camni: http://www.fourseasonsturf.com.my/index.php thanks.... :) ps - aku tak letak poll...... coz aku tak tahu nak letak berapa2... huhu :D ikhlas,
  5. Mujahid Al-Akhund

    (WTB) Teknik RM450 Sebulan Oleh Bro YoyoYHS

    salam, semua.... :) aku beminat nak bli produk bro YoyoYHS... produk ni: TeknikRM450Sebulan.com :) so... sesaper yang ada offer2 best... kalau aku bli via link affiliate korang... reply komen kat thread ni kay.... or PM aku... hehe :D ps - aku akan wat decision @ 29hb ni.. harap maklum...
  6. Mujahid Al-Akhund

    ((( VERIFY GOOGLE ACCOUNTS ))) Boleh Guna Nombor Phone Sama Ke???

    salam semua.... :) skang ni.... nak wat blogspot baru.... tapi dimintak verify la plak... nak tanya.... boleh ke kalau guna nombor phone yang sama (untuk lain2 akaun blogger.com)? harap.... ada sesaper yang dapat bantu lebih kurang.... :) thanks, aku dahulukan...
  7. Mujahid Al-Akhund

    ((( Bersama Irfan Khairi ))) Anda Belum Ketinggalan

    salam, semua...... :) taknak panjang gak kali ni.... korang usha2 sendiri........ hahaha :)) kat sini: http://www.irfankhairi.com/multilink/ moga2.... ramai yag mendapat manfaat darinya... amin ya RABB :) ps - nak tambah ni je.... kot2 ada yang malas nak bukak link tu... huhu :D
  8. Mujahid Al-Akhund

    ((( Bersama Wardina Safiyyah ))) We Are Beautiful. ALLAH Loves Us

    salam semua.... :) ada nak kongsi info ni.... hehe :D =================================================== Bual Bicara Santai Tentang Konsep Aurah & Hijab Perkongsian Pengalaman Bersama Artis Jemputan Tajuk: We Are Beautiful. ALLAH Loves Us Moderator: Wardina Safiyyah Ahli Panel...
  9. Mujahid Al-Akhund

    ((( FORUM LAIN ))) Niche Novel Dan Cerpen

    salam, semua..... :) aku nak tanya.... ada tak forum2 lain yang more to niche novel dan cerpen? so far.... yang aku jumpa is.... - Komuniti Novelis Esastera.COM so.... kalau sesaper yang tahu lagi...... forum2 yang more to niche novel dan cerpen... silalah share2 kay :) ps - kenapa novel dan...
  10. Mujahid Al-Akhund

    ((( FORUM LAIN ))) Niche Kewangan Malaysia

    salam, semua..... :) aku nak tanya.... ada tak forum2 lain yang more to niche kewangan malaysia? so far.... yang aku jumpa are.... - Forum CariGold.com - Forum BicaraJutawan.com - Forum Ustaz Zaharuddin tu stakat yang aku jumpalah.... and aku tengok... ada gak forum2 tu yang ada...
  11. Mujahid Al-Akhund

    ((( SESI TERAKHIR DI KL ))) Formula Facebook Bersama Irfan Khairi

    salam, semua... :) mungkin ada dah yang tahu... tapi mungkin ada gak yang tak tahu.. aku dah tahu... so nak bagitahu kepada yang tak tahu.... hahaha :)) taknak cakap panjang lagi.. usha2 kat sini: http://www.irfankhairi.com/formulafacebook/ :) ps - aku bukan nak bagi 'tahu'...
  12. Mujahid Al-Akhund

    ((( Broadband ))) Yes VS P1

    salam semua..... :) aku skang guna celcom bb... tapi sangatlah memoningkan kapla aku.. asik putus je memanjang..... kena plug-in & plug-out banyak kali...! so... aku ingat nak amik bb lain ar... antara dua bb atas tu... korang rasa mana yang lagi okay... dari semua segi.. harap...
  13. Mujahid Al-Akhund

    ((( Melancong ))) Dalam Negara VS Luar Negara

    salam semua... :) kalau bejalan2... a.k.a. melencong..... eh! melancong.... korang suka pegi ke mana?? dalam negara..... atau luar negara...... (eh! ada poll lah... jom vote... hehe. nak vote dua2 pon bleh....) share2 lah naper korang vote tu.... :) coz of aku tanya.... aku stat...
  14. Mujahid Al-Akhund

    (WTB) Produk Digital Strategi Jimat (StrategiJimat.com) Oleh Khairul Fadhli (kfadhli)

    salam :) aku nak bli produk bro kfadhli ni: StrategiJimat.com :) (hmmm..... aku nak bli yang OTO ar..... huhu :D ) so... kalau ada saper2 yang ada offer best2... kalau aku bli dari link affiliate korang..... PM aku kay.... (yap.. PM je... coz kot2 aku jarang berWC.... hehe :D )
  15. Mujahid Al-Akhund

    (JanaWangFiverr.com) Formula Rahsia Jana Wang Fiverr Oleh Team Fiverr

    salam :) ada siapa2 yang dah bli produk tim Fiverr ni? kalau ada.... bleh la review and/or testi lebih tak pun kurang...... huhu thanks :) ps - thread ini adalah mengikut peraturan forum ni: korang bleh refer kat thread Shuth ni :) harap maklum pps - diharap, yang vote rating kat atas...
  16. Mujahid Al-Akhund

    PerniagaanBlog.com & UsahawanBlog.com - Pilihan Korang???

    salam :) simple je poll ni...... hehe :D antara.... produk PerniagaanBlog.com oleh bro Khairul dan produk UsahawanBlog.com oleh bro Amirul korang pilih yang mana satu? (poll terbuka - bleh pilih dua2 gak kalau korang memang suka dua2) :) kalau bleh..... korang yang vote... sila2lah bagi komen...
  17. Mujahid Al-Akhund

    MillionaireMindPower.com.my - Seni Dalam Buat Duit

    salam :) ada saper2 yang dah penah attend mana2 program ni? aku sempat attend workshop dia hari tu.. dekat ngan putra tambah lagi perkenalan aku ngan seorang jutawan malaysia :) panjang kalau nak tulis semua.. and biasa leader2 mlm aku ajar dulu... kalau citer habis2.. orang takkan nak...
  18. Mujahid Al-Akhund

    (WC Member Accout) Dah Log Out... Tapi Still Online???

    salam :) aku tak tahu lah.... kalau aku sorang je camni... sbelom tido smalam.... aku dah log out kat wc ni..... alih2 bukak petang tadi.... aku still online.. camne bleh jadi camni ek? bukan skali..... dah banyak kali dah... hmmmm...... aku tak tahu la pro/kontra kalau jadi...
  19. Mujahid Al-Akhund

    (WTB) - Ebook 'Bagaimana Menulis Novel Dalam Masa 30 Hari' Oleh Zahiruddin Zabidi

    salam :) aku nak beli ebook ni. :) (ps - hidden projek aku and team... hehe :D ) so..... kalau ada korang ada offer2 menarik... kalau aku beli ebook ni via link affiliate korang.. reply la komen kay.... or PM aku kalau malu2.... hehe :D pps - korang bleh daftar affiliate kat sini...
  20. Mujahid Al-Akhund

    (WTR) - Nak Buka (Register) Akaun Paypal Baru

    salam :) wtr = want to register insyaALLAH, aku nak bukak akaun paypal (premier) baru. hehe :D so.... saper yang ada offer2 menarik kalau aku register via link referral korang.... sila2lah reply komen kay..... or kalau malu2... PM pon bley. huhu :D ps - aku tak letak masa untuk...
Top