Search results

  1. umat muhammad

    Jana income usd di amazon : e-store amazon powerfull

    bos dah ada cara ke nak keluar duit dari amazon?
  2. umat muhammad

    Tshirt dengan mesej islamik

    10q admin...
  3. umat muhammad

    Tshirt dengan mesej islamik

    Assalamualaikum Lama sungguh tak masuk forum ni, tahniah lah admin baru, semuga terus sukses.... Nak promosi skit, sapa2 yang suka pakai tshirt kolar bulat, apa kata tukar skit stail pemakaian, dengan memakai tshirt yang mempunyai design islamik, dakwah, mesej peringatan. mudahan dapat juga...
  4. umat muhammad

    apa perniagaan offline yang top?

    belajar bercakap secara formal- hadir kursus2 public speaking- hadir taklimat2 kerajaan- cari jalan jadi kawan dengan orang politik- belajar cara mereka- faham pemikiran mereka- belajar bercakap depan orang ramai- kumpul pengaruh sikit2- bercakap-bercakap-bercakap- ambik borang jadi calon, ada...
  5. umat muhammad

    Tambah Likes FanPage FaceBook TERMURAH 5k RM35 - Real Human!

    servis :Dsangat cepat.... terima kasih bro.
  6. umat muhammad

    salam bos, ada buat lagi x facebook like? nk beli untuk malaysia

    salam bos, ada buat lagi x facebook like? nk beli untuk malaysia
  7. umat muhammad

    slm bos,ada buat lagi x facebook like?

    slm bos,ada buat lagi x facebook like?
  8. umat muhammad

    Servis Likes Fanpage Murah

    ya la ada buat lagi ka T.T
  9. umat muhammad

    [WTH] Buang Background Guna Photoshop Kerja Mudah & Long Term RM200

    skit sgt lah 50 sen... ibarat sebatang dunhill di bahagi 2
  10. umat muhammad

    Modal untuk islamic tshirt

    Salam lamanutama. apa kata anda cari pelanggan online ke, bagi design kat saya untuk cetak. tak perlu modal (untuk permulaan). saya ada buat cetak baju secara kecilan, tak fokus sangat online, FB tu ada la. Like " cetakdesign2u"
  11. umat muhammad

    Rezeki adalah rahsia-nya

    Sekadar Perkongsian. Ceramah ni beri Aku Faham nilai rezeki . semoga bermanfaat untuk semua... https://www.youtube.com/watch?v=CSnfxsm5JRM
  12. umat muhammad

    pinjaman peribadi 20 tahun

    dasar kejaan.. apa nak buat.
  13. umat muhammad

    video ni best lah!

    dear popolan, kacak pun xguna ketiak busuk.(org korea malas mandi)
  14. umat muhammad

    Mamak kantoi letak spender dalam kuah kari bagi laku awas yang makan nasi kandar!!!!!

    dah lama dengar dari 2 3 orang kawan aku yg pnh keje dkt kdai makan, masuk spender dalam kari, gantung spender kat atas pun ada, air wap spender tu yg buat jadi best. kedai tomyam plk, bagi pelanggan yang mngada lpas order kjap2 mintak air kosong lah, orang tgh ramai, memang kene air basuh kaki...
  15. umat muhammad

    800,000 Sudah bercuti tanpa gaji... Tahniah buat anda!

    so sama2 ambil iktibar dan terus usaha untuk cari "payung terjun ke 2" seperti kata mr hairizal....
  16. umat muhammad

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    ebay listing limit.. banyak kali dah menglisting, last2 item xboleh list sbb limit, banyak lah dia punya alasan... cmna nk mngelak dari list brg yg dh smpi limit, kt mana nak tengok, spa tahu boleh tolong kgsikan...
  17. umat muhammad

    Menjual Produk Sendiri di Amazon

    bagi sy amazon lagi senang dari ebay, tapi masalahnya takde cara cr nak keluarkn duit dari amazon... ada sapa2 tau blh la kongsi...
  18. umat muhammad

    Servis Facebook LIKE Dan Subscriber Dengan Kadar Yang Termurah !

    sejuta ke spuluh sen ke kalo duit haram tetap haram wan..... taubat lah sblum terlambat.....
Top