Search results

  1. S

    RTM1 ke 2 camtu lah, tajuk blog

    RTM1 ke 2 camtu lah, tajuk blog Jam 8.40 malam , Raja Petra Kamaruddin ditemuramah kalau tak silap
  2. S

    Ni bukti aku dah mahir Forex, Forex ni halal ke?

    aku bukan nak ajar korang pun... aku mungkin teruskan atau tidak sebab rakan alim aku macam tak setuju dengan benda nie... so kepada peminat forex aku dengan bangga mengatakan dalam 2 bulan sahaja aku dah mahir forex (ni yang tuhan marah nie, besok rugi teruk kang baru tau :D ), nie...
  3. S

    percuma untuk anda dari plazacentre.net, downloadlah banyak mana pun

    Saya ingin mengajar anda, Apa itu perniagaan internet Bagaimana melakukan perniagaan internet Bagaimana mempromosikan laman web anda atau produk anda walaupun anda tader laman web Bagaimana menerima bayaran dari kad kredit dan matawang elektronik lain yang sah Downloadlah kesemuanya...
  4. S

    ooo rupanya jual link nie dah popular ye...

    aku lihat email, adalah satu email dia kata dia offer kepada orang yang masuk topsite list dia untuk list disini http://www.tietotekno.com/ macam alang buat aku rasa... dia kata site dia bagus sebab pr 4... actually di laman web aku juga ada pr 4...
  5. S

    Webmaster yang berjaya, siapa tu yang berjaya? hahahahhahhashim

    Ada yang kata webmaster yang berjaya adalah kerana traffic dia tinggi giler... Ada yang kata webmaster yang berjaya adalah kerana content dia bagus giler... Ada yang kata, webmaster yang berjaya kerana berjaya wujudkan komuniti Kontent bbaguz kalau traffic hampeh berjaya ke? traffic tinggi...
  6. S

    Pertandingan Laman Web Paling Popular

    Hai, kawan-kawan Tentu seronok bila sudah ada laman web sendiri... ramai visitor dan ramai kawan-kawan... Tibalah masanya mendaftar laman web kawan-kawan ke direktori laman web-laman web popular, siapa yang terbaik akan menduduki tempat teratas carta laman web-laman web popular...
  7. S

    Apa gunanya topsite list haaa???

    Bercerita pasal topsite list.... aku masuk topsite list tu... rasanya macam tak berapa berguna...... sebab bila lihat visitor dari topsite list sangatlah sedikit berbanding input yang lain.... so apakah kelebihannya... :p
  8. S

    Ada siapa nak promosi laman web secara percuma? Enjin carian baru ada disini

    Apa khabar semua? harap sesama-sama kita sehat.... tapi badan kena fit la... exercise kan... :P Baru-baru nie adala saya buat perubahan pada laman web search engine baru saya... alamat dia http://search-malaya.2u4.org So ada lagi ker yang nak join, benda nie percuma dan amat-amat...
  9. S

    Search Malaya bagi sesiapa mahu promosikan laman web

    Search engine itu perlu bagi sesiapa yang ingin mengiklankan laman web. Ia salah satu cara juga bagi memudahkan sesiapa yang bergelar pelawat melawat laman web yang mereka mahu mengikut topik yang mereka cari. Daftar sangat mudah kerana, jika anda ada 3 juta halaman web juga boleh tersenarai...
  10. S

    Baru ada masa sikit nak buat search engine

    Dah lama juga tinggalkan aisbird dan masa yang ada diberi pada plazacentre... maklumlah keje opis hour cam aku nie.... malam keje lainkan.... untuk keluarga.... malam-malam dok umah jer la... so aku pikir nak buat search engine untuk rakyat malaysia nie... tapi baru 50% siap ciri-ciri tu aku...
  11. S

    hmm... plazacentre.net international dah lama wujud, tapi baru jer nak upload

    hmm... plazacentre.net international dah lama wujud, tapi baru jer nak upload punyalah malasnya aku.... tapi memang dah ada cuma url tu aku hidden kan dulu..... aku sedang buat proses akhir payment gateway.... dan auto searching... biasalah kalau dah pemalas, 1 hari jadi 2,3 bulan... heheh :)...
  12. S

    Bagus ke kalau aku buat borang pembayaran melalui paypal nie? ada masalah tak?

    Aku baru-baru nie melancarkan tools yang bertujuan membantu mereka untuk menerima pembayaran melalui kad kredit.. lihat laman web toturial aku kat bawah http://www.plazacentre.net/cgi-php/forumphp/index.php/topic,1955.0.html Persoalannya, aku rasa ramai tak tahu kot apa itu paypal.... nak2...
  13. S

    Eh??? Aku Apply Google Adsence Tak Sampai 4 jam Approve?

    Ini pertama kali la aku mula buat adsence nie... Sebab pada aku susahla nak2 takreti sangat pasal bahasa omputih... so aku buat pelan2 kemudian terpikir, akukan ada banyak laman web yang traffic tinggilah... samaada tempatan dan international... sebab aku ada banyak domain.... biasalah, aku...
  14. S

    Yang anda cari, ada disini, murah, berkualiti tinggi, puas !!

    Salam sejahtera, Disini ada produk yang amat sesuai untuk anda jika: 1. Anda ingin menggunakan internet sebagai medium perniagaan anda (anda perlukan laman web) 2. Anda ingin memiliki sistem pengurusan yang terpantas dalam perniagaan anda 3. Anda ingin mempelajari sumber dan dari...
  15. S

    Sesuatu yang anda mahu !! ada disini !! baca jangan tak baca

    Produk ini untuk anda, Terbaik sahaja !! www.plazacentre.net Lawatilah http://www.plazacentre.net/rakanniaga/produk/index.html Lawatilah http://www.plazacentre.net/rakanniaga/produk/index.html 1. Cd Video Membina Laman Web Dalam Masa 1 Hari Sahaja Bahasa digunakan adalah...
  16. S

    Duit tambahan? lebih 3 angka? klik sini, idea hebat !!!

    Ini sistem affiliate, bukan tipu.... ada syarikat berdaftar.... daftar jadi ahli percuma seumur hidup, ya percuma.... memang anda akan jana wang yang banyak, silap-silap boleh jadi jutawan jika : 1. anda usaha jual produk. Tak perlu jumpa orang cuma sebarkan link yang akan diberikan...
  17. S

    Ni Video cara mahir cepat buat laman web dalam masa 1 hari !

    http://plazacentre.net/rakanniaga/affil.php?affil=herba&site=msaf http://plazacentre.net/rakanniaga/affil.php?affil=herba&site=msaf http://plazacentre.net/rakanniaga/affil.php?affil=herba&site=msaf Ini adalah petikan dari hujah kami di rakanniaga.plazacentre.net Kenapa bukan...
  18. S

    Jangan sesekali buat macam nie !! ini amaran keras !!

    Jangan sesekali buat macam nie !! ini amaran keras !! 1. Jangan pukul perompak kalau anda tahu anda lemah 2. Jangan sesekali keluar berseorangan di kawasan gelap 3. Jangan tak bawa apa-apa yang boleh melindungi diri anda Kes-Kes Jenayah berat di Malaysia Ini bukanlah bertujuan...
  19. S

    Mengatasi masalah modal ciput tapi nak niaga besar

    Assalamualaikum, salam sejahtera Saya ingin juga mencadangkan mengapa tidak warga wangcyber mengumpul duit dari semua ahli untuk memulakan perniagaan yang besar. wangcyber sudah mampu untuk mewujudkan satu komuniti dan mesyuarat bagi membincangkan secara face to face. Dengan menggunakan...
  20. S

    Beli produk terbaik boleh jana duit lebih 3 angka sebulan

    Klik disini untuk beli dan juga cari duit secara besar-besaran. Barang dijual sememangnya harga pasaran runcit semasa (harga dibenarkan oleh kilang) tapi anda boleh dapat untung lebih daripada 3 angka setiap bulan... kalau anda ikut betul-betul caranya... mungkin juga boleh jadi jutawan. Tapi...
Top