Search results

  1. B

    Program Auto Post ke Facebook, Twitter, dan Youtube!

    Saya dalam proses untuk membangunkan software (Promoku ver. 1.0) + ( Ebook percuma ) untuk pemasaran online. Saya lihat ramai yang menjual online menggunakan laman sosial, tetapi tidak konsisten. Sekejap sahaja semangat, lepas tu lama2 dah rasa malas untuk jalankan promosi. Berdasarkan...
  2. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    **FIRST COMMENT!™ Percuma untuk 7 orang pertama! Cepat2 jangan terlambat!** Naikkan traffic website anda secara berperingkat dan jujur Mesra search engine Win - Win situation (Owner blog dpt comment, anda dapat traffic) Pantas dan mudah, mesra pengguna. *Comment yang mengandungi...
  3. B

    4 Koleksi Hebat Software SEOTools bulan OKTOBER 2010

    Kombinasi sofware yang dapat menaikkan traffic dengan pantas! The Best Spinner v2.38 Twitter Blaster Pro 3.01 Magic Article Rewriter 1.8.4 Mail.com Email Creator Bot http://hotfile.com/dl/69580623/2a7e3c8/SEOTools.Collections.Oct.2010.byXmorz.rar.html
  4. B

    Di mana nak cari/upah Penulis, Web designer, Translator, Pakar SEO?

    Nanti dulu, jangan marah.Aku pilih thread 'Teknik Pemasaran Internet' sebab rasa mcam sesuai pulak topik ni kat sini.Ada 2-3 orang email kat aku nak cari penulis dan web designer.Fikir punya fikir tetiba teringat kat forum wang cyber.Sini mesti ramai otai-otai.So, sapa2 yang rasa berkelayakan...
  5. B

    [TheBedBugs] - 6 ’style’ patut cuba untuk signature forum

    Kalau anda masuk forum, kat bawah tu mesti jumpa macam-macam jenis signature yang bermacam ragam.Ada sebaris ayat, ada yang letak link terus, ada yang ganas sikit letak banner besar.Banner adalah cara yang terbaik untuk diletakkan pada bahagian signature.Sebab banner tu gambar, jadi gambar ni...
  6. B

    TheBedBugs.net - 4 Kesilapan ketika buat comment di blog orang lain

    Anda nak promote website, lalu anda gunakan teknik 'letak comment di blog orang lain berserta url'.Tapi ada 4 cara yang selalu orang buat silap.Sila lawat : thebedbugs.net
  7. B

    Teknik Rahsia Tambah traffic - "Gunakan Smiley sebagai link"

    Kalau anda selalu post komen ke blog orang lain, di sini ada cara alternatif untuk anda letak link. Baca lebih lanjut : Teknik Rahsia Tambah traffic - "Gunakan Smiley sebagai link" :)
  8. B

    1000 blog vs 1 blog - Yang mana sesuai untuk Google Adsense?

    Anda nak buat duit guna adsense.Anda berfikir, cara apa yang terbaik untuk dapatkan profit semaksimum yang mungkin.Lalu anda pun terfikir idea untuk buat seribu blog.Ya, anda rasa anda dah dapat jawapan yang dicari-cari. Tapi tungguuuu.. Kenapa? Baca article penuh di 1000 blog vs 1 blog -...
  9. B

    FREE! Langkah demi langkah (step by step) Affiliate Marketing

    Berlambak-lambak teknik affiliate kat luar sana.Apa yang mereka ajar hanya buat blog, promosi, cari traffic kemudian berjaya.Tapi macam mana? Macam mana nak buat promosi? cari traffic? Kebuntuan anda terjawab kini (Cewah, ayat smartshop).TheBedBugs.net memecahkan tradisi, rahsia dan...
  10. B

    25 FORUM berkualiti di Malaysia yang boleh anda join untuk cari traffic

    Cara paling mudah dan senang untuk cari traffic. Layari : 25 FORUM berkualiti di Malaysia yang boleh anda join untuk cari traffic
  11. B

    10 cara PERCUMA dapatkan traffic ke website anda

    Apa guna website bagus, produk bagus tapi orang tak tau kan? So traffic ni sangat penting.Kalau 1000 orang melawat website anda sehari memang best kan? So apa yang perlu anda buat untuk naikkan lagi traffic anda? Layari : http://thebedbugs.net/2009/02/10-cara-dapatkan-traffic-ke-website-anda/
Top