Search results

  1. +kool+

    cmne nk wat cam wangcyber buat nih?

    salam.. saya terperasan function tweets dkt sebelah kiri WC ni menarik sekali.. cmne nk buat option tu dalam web kita ek?.. kalo utk wordpress ada plugin tk function tweets sebijik cmni?
  2. +kool+

    [BONUS] Kuasa Fan Page - Dapatkan Ratusan Hingga Ribuan Fan Dalam Beberapa Hari!

    Bismillah dan Assalammualaikum kepada semua warga WC. TAWARAN TERHAD! DAPATKAN SEBELUM SAYA MENUTUP TERUS TAWARAN BONUS INI! Sempena dengan kerancakkan penjualan produk Kuasa Fan Page, disini saya ingin mengambil kesempatan dengan menawarkan BONUS yang saya rasakan...
  3. +kool+

    macam mana nk tukar default avatar dalam blog?

    salam semua, nak tanya ckit.. camne nk tukar letak gambar pilihan kita utk default user dalam blog wordpress?.. contoh dkt bahagian discussion, cuma ada beberapa pilihan avatar je.. tkde pilihan utk letak custom avatar.. so camne nk letak custom avatar tu?
  4. +kool+

    [PERCUMA] Dapatkan AutoBlog Sekarang!

    Salam semua, Saya telah menjumpai satu system yang mana mungkin ramai diantara anda sudah tahu dan mungkin juga ramai yang belum tahu. Systemnye sangat simple dan yang paling best PERCUMA. So, apa yang anda kena buat adalah register dkt satu site ni, add blog anda dan wow~ Unique...
  5. +kool+

    [URGENT]Memerlukan graphic designer utk design iklan

    salam semua.. ak nk cari orang yg boleh buat ad saiz a5 (utk iklan dalam ppl team UC).. harap boleh dapat sebelum esk.. sila reply dkt cni utk harga korang or boleh pm yek.. kalo mana yg suitable ngan budget and design menambat hati akan dipilih..
  6. +kool+

    International Giveaway yang sedang berlangsung?

    Salam semua, kalo korng tau mana2 international giveaway yang tengah berlangsung, boleh la share dkt cni.. boleh kita tambah2 list kita.. hehe.. ak tau satu je yg tgh berlangsung skang.. boleh join jadi contributer sampai 30hb ni.. kalo nk tgk boleh click dkt signature ye.. :rolleyes:
  7. +kool+

    berapa harga utk blast email dkt mailing list korang?

    Salam semua.. nk buat survey ckit bape korang nk charge utk blast email dkt mailing list korang.. sila bagi details seperti dibawah.. mana tau nanti2 boleh guna utk projek akan datang.. *size mailing list *niche *country (malaysia saja / worlwide) *berapa caj *berapa kali blast untuk...
  8. +kool+

    "allow comment" wordpress automatic off?

    salam semua.. nk tanya ckit sal problem ak nih.. ak ada blog pakai wordpress.. time nk create new post, ak tick box utk allow comment bagi post tu.. tapi bila dh publish / update, box yg dah di tick tu akan automatic jadi un-tick.. so comment utk post tu pon off.. so problemnya.. macam mana nk...
  9. +kool+

    Thesis theme tkde tempat comment?

    salam semua.. nk mintak tolong ckit.. website baru saya skang guna theme Thesis 1.0.1.. semua dh setup cun tapi baru perasan bahagian comment tkde dkt ctu.. ada sesapa boleh tolong camne nk bagi bahagian comment 2 ada?.. thesis theme 1.0.1.. nape tk upgrade?.. sebab theme ni dapat free dkt...
  10. +kool+

    [WTT] Sapa ada moneybookers? Untung Mudah

    salam semua, sapa ada moneybookers dekat cni?.. saya nk trade dengan paypal. Actually saya ada lagi $27 moneybookers lagi lepas withdraw. So nak trade dengan paypal. Saya akan sent $26 (nk sent $27 tk boleh sebab tk cover fees moneybookers) and saya nk trade dengan $25 paypal. So korang...
  11. +kool+

    RM20 utk register account youtube

    salam semua, disini ak nk offer utk sesapa yg boleh register 100 account youtube.. RM20 utk 100 account youtube.. syarat - 1. account youtube kena reg dari ip address yg berlainan 2. kena upload avatar utk setiap akaun youtube (apa2 gambar) 3. time frame dalam masa 2 hari 4. provide email...
  12. +kool+

    Mencari Translator

    salam semua.. disebabkan oleh kekangan masa.. saya ingin mencari translator utk satu ebook (saya ada right utk ebook ni).. dalam 4000 - 4500 words.. pm me ur best offer and i will pm the chosen one..
  13. +kool+

    tolong ak dengan script nih

    salam semua.. nk mintak tolong ckit tambahkan dalam script ni supaya site tu di open dalam new window.. function gothere() { counter2 = counter; window.location.href = newplace[counter2]; apa yg perlu tambah dalam coding diatas supaya site tu akan dibuka dalam new window.. kiranya...
  14. +kool+

    mencari kickingadwords @ haniff

    salam semua.. ada sesapa ada no ph hanif @ kickingadwords ni tk?.. dh berjinggut ak tunggu masuk wc and dh banyak gak email rasanya ak hantar dkt email kickingadwords dia.. still takde reply.. takkan still beraya sakan kot.. gua nk tuntut payment translation nih..
  15. +kool+

    script tell-a-friend yang free

    salam semua.. ada sesapa tahu dkt mana boleh dapat script tell-a-friend free?.. kalo boleh script 2 boleh hantar email dkt facebook, friendster, myspace, twitter and other networking site.. and kalo boleh gak script 2 boleh buat macam insentif bila dorang invite friend.. contoh kalo nk dapat...
  16. +kool+

    Denmark nak bakar Al-

    THE HOLLY QURAN TO BE BURNT!!! The Holy Quran will be burnt on next Sunday!! Carrefour refused to boycoot Israeli/ American / Denmark products. KFC( Kentucky fried Chicken), Mc Donalds Hardees, Burrger King, Pizza Hutt and Starbucks have decided to buy Denmark products to save thier losses...
  17. +kool+

    macam mana nk buat video tutorial??

    salam semua.. nak tanya ckit otai2.. camne korang buat video tutorial ek?.. guna software ape?.. ada yg free tk?
  18. +kool+

    mencari sesapa yg boleh buat website autodownline (utk laman web mlm)

    salam semua.. ak nk cari sesapa yg ley wat cam website autodownline.. kiranya 3rd party website utk program mlm.. pm ak quotation price korang ek.. tgh survey dulu nih.. kalo yg still tk faham ley gak pm ak and ak akan bagi contoh web..
  19. +kool+

    Topup Sebulan?

    Dengan ini saya terpanggil untuk mendapatkan informasi mengenai berapakah perbelanjaan bulanan untuk prepaid handphone anda.. Anda bolehlah mengundi di poll diatas dan kalo boleh sila nyatakan telco apa yang anda gunakan.. Sekian
  20. +kool+

    php coding dapat syntax error, unexpected

    salam semua.. ak ada buat coding utk form.. codingnya berbunyi lebih kurang gini.. and errornye jugak ada dkt area elseif tu.. ada sesapa ley bantu tk??.. dah pening semalaman try fix tk jadi gak.. ke memang tkley pakai elseif??.. FYI, ak nk buat form, and ini variable utk kalo ada data dalam...
Top