Search results

  1. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Bisnes 100% online, buat gaya malas. bisnes sah berdaftar..

    Assalamualaikum.. NAK JOIN TONE EXCEL DAN BUAT BISNES GAYA MALAS??? Saya tak perlu perkenalkan Tone Excel. Semua orang dah kenal Tone Excel. Kalau tak kenal juga boleh baca di sini mudahnya(dot)biz/tonexpress. Tapi ramai lagi yang teragak-agak nak join Tone Excel kerana takut tak dapat...
  2. Amir ''el-Saif' Abdullah

    14 Grafik Facebook Cover + PSD : TemplateSegera.com

    menarik ni. sayang terlepas offer awal tu..
  3. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Bonus Bernilai RM1605 dari KARIMMY ---> "Projek Gila Dropship"

    salam bro. Ada tak nombor contact Haszoor Muaidi. Saya ada daftar untuk satu proje kbawah dia dan dah buat pembayaran tapi tak ada apa-apa respon daripada pihak dia. Email dan PM Facebook juga tak berbalas.
  4. Amir ''el-Saif' Abdullah

    One Piece Forever

    manga terkini chapter 740.. Usopp penakut...
  5. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Kamen Rider Forever!! (aka Masked Rider)

    storyline dia camna? Best tak? Kostum paling best aku pernah tengok: 1) KR Saga (citer KR Kiva) 2) KR Gaoh (citer KR Den-O) 3) KR Hibiki dan Ibuki 4) Semua Rider dalam KR 555
  6. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Kamen Rider Forever!! (aka Masked Rider)

    Aku baru episod 25 OOO. Sekali tengok banyak episod baru best. tak suka tunggu download minggu2. Fourze tak tengok lagi tapi dari screenshot dia nampak buruk jer kostum dia..
  7. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Simpanan emas paling paling hot masa kini

    Kalau ambo sebut nama Qarun, kenal tak? Salah seorang pengikut setia Nabi Musa a.s. Seorang yang miskin tapi bila diberi kepandaian mula lupa diri
  8. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Nak traffik PERCUMA

    The Rock said : "It is a SMELLLLLLLLLLL..... a SPAMMER is coooooking!!!"
  9. Amir ''el-Saif' Abdullah

    [Beriklan Di Blog Ceritamamat.com] - 724,505 Pageview 318,229 Unique Visitor

    Ambo berminat.. 11 minit 2 saat lagi mamat sila check email..
  10. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Simpanan emas paling paling hot masa kini

    Satu yang saya tak setuju : EMAS TIDAK BOLEH DICIPTA Padahal emas boleh dicipta. Ada seorang hamba Allah yang diberi ilmu alkemi untuk mencipta emas. Tapi beliau telah derhaka kepada Allah SWT dan mati ditenggelamkan ke dalam tanah bersama semua hartanya... Siapakah beliau itu?
  11. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    Rasanya spot +30 tu tak la murah sangat. kalau PG bar pun mahal sikit jer drp harga tu..
  12. Amir ''el-Saif' Abdullah

    5% Off - Renew Insurans Kenderaan Anda Secara Online

    up... untuk perhatian tuan rumah....
  13. Amir ''el-Saif' Abdullah

    5% Off - Renew Insurans Kenderaan Anda Secara Online

    Merujuk kepada cover note : 00653201 Dimaklumkan saya belum menerima polisi insurans yang dijanjikan akan dipos ke rumah.. Sudah empat bulan ni...
  14. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Poligami, anda setuju ke tak setuju?

    Bini aku cakap : "Memang la tak suka poligami, tapi itu hak abang. Tapi kalau abang nak jugak cari yang betul-betul jaga aurat, maruah dan ibadah" Tapi aku tak terfikir nak berpoligami pasal buat masa sekarang aku lebih suka berpasangan daripada berpasukan...
  15. Amir ''el-Saif' Abdullah

    (¯`'•. Jualan Mega Raya AUTOBLOG + PERCUMA HOSTING .•'´¯)

    salam. ambo minat jugok nak try.. tapi ambo xleh register dah adsense. ada alternatif lain dok?
  16. Amir ''el-Saif' Abdullah

    salam bro. saya daftar trafficspammer melalui ref link saudara. Ada lg tak prgram2 autosurf...

    salam bro. saya daftar trafficspammer melalui ref link saudara. Ada lg tak prgram2 autosurf camtu (yang guna timer, tak memerlukan klik la).. Saya setakat ni guna 2 jer: http://www.globalhits.info/?ref=8 http://www.ebesucher.com/?ref=halsningar
  17. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    Salam TT, Saya nak tanya pendapat tentang Dirham Khalifah http://www.scribd.com/doc/63578116/Dirham-Khalifah-Notice-2011-Aug30 Saya tertarik pasal harganya lebih murah berbanding dengan dirham-dirham lain tapi dekat pasar muamalat dinar & dirham ramai yang tak nak terima dirham ini jadi saya...
  18. Amir ''el-Saif' Abdullah

    [MENANGI JONGKONG SILVER] Cabaran Silver Affiliate

    whizzkid kalau nak kata tak clear cookies, saya tak pernah klik bukak pelaburansilver.com melalui affiliate link orang lain selain daripada klik affilate link jutawanemas dan jugak en. jamal (labursilver). takpelah, dah takder rezeki. saya dah janji kat wife nak settle perkara ni utk dia...
Top