Search results

  1. abutalib

    [[ MOTIVASI RINGKAS TAHUN 2012 ]] Kisah Si Buta ! ! !

    [ MOTIVASI ] Baru-baru ni ada seorang kakak di tempat kerja tanya mengenai perniagaan internet...Macam mana nak buat...???...Apa barang yang boleh di jual di internet...???...Biasanya guna bank apa...???...Berapa sebulan boleh dapat...??? Tapi : Beliau seorang kakitangan OKU (BUTA)...Tapi...
  2. abutalib

    > > > Bisnes Pertama Anda ? ? ? < < <

    Salam hormat rakan-rakan wangcyber... Jom share perniagaan pertama yang anda ceburi... Kalau boleh cerita sedikit latarbelakang bagaimana anda bermula & atas dorongan siapa ... :)
  3. abutalib

    [[ TERHAD]] Sistem Auto Squeeze Page LE [+] Lesen Master Resale Rights (MRR)

    Dengan Lafaz : Bismillah Jimatkan Masa & Tenaga Anda Membina Squeeze Page Dengan Perisian Magic Ini! Anda Kini Boleh Bina Squeeze Page Untuk Bonus Affiliate, Download Produk Atau Bina List Dalam Masa KURANG 5 MINIT! www.sistemsqueezepage.com Memperkenalkan...
  4. abutalib

    [ [TAWARAN TERHAD ]] Jualan Pra - Pelancaran -->> Sistem Auto Squeeze Page

    = sudah ditutup = Telah Dilancarkan Pada 01/12/2011 http://wangcyber.com/forum/produk-digital/45855-terhad-sistem-auto-squeeze-page-le-lesen-master-resale-rights-mrr.html#post819737
  5. abutalib

    > > > Ramai Yang Tinggalkan Forum < < <

    Mari Kita Bincangkan Antara Penyebabnya : 1- Takut dikritik & diherdik. 2- Terasa rendah diri ketika berforum. 3- Kurang yakin komen yang nak diberi berguna atau tidak.
  6. abutalib

    TIPS : : : > > > Iklan vs Promosi < < <

    Mungkin ramai yang yang tidak tahu beza antara promosi dan iklan (promote & advertise). Anda mungkin juga tergolong dalam mereka yang menganggap iklan dan promosi adalah sama. Secara umumnya ianya adalah sama tetapi secara teknikalnya terdapat sedikit perbezaan. Iklan merupakan medium untuk...
  7. abutalib

    > > > 5 kilometer tambang RM50 < < <

    KUALA LUMPUR: Jarak perjalanan tidak sampai lima kilometer, tetapi kadar tambang dikenakan hingga RM50, begitulah sifat tamak sesetengah pemandu teksi mengambil kesempatan terhadap pengguna yang baru tiba di KL Sentral dan ingin ke destinasi seterusnya. Kadar tambang melampau itu dikenakan...
  8. abutalib

    > > > Belacan & Paku, P Ramlee Tribute < < <

    http://youtu.be/JlEoENyGsVo Kalau kita tengok filem pendekar bujang lapok lebih kurang la macam video dorang buat ni...Kelakar gak la :D
  9. abutalib

    > > > Tragedi cuci revolver < < <

    KUALA LUMPUR: Malang tidak berbau bagi seorang anggota polis berpangkat konstabel yang bertugas di bahagian rondaan tugas am apabila peluru terakhir dalam revolver .38 miliknya menyebabkan dia parah di kepala. Difahamkan, dalam kejadian kira-kira jam 7.50 malam itu, mangsa, Syaiful Nizam...
  10. abutalib

    [[ Motivasi & Inspirasi ]] : Kisah Internet & Laptop

    Pada zaman teknologi canggih seperti sekarang memerlukan segala urusan dilakukan dengan cepat & pantas.Internet tidak lagi asing di kalangan pengguna di Malaysia.Setiap isi rumah mempunyai talian internet samada melalui langganan broadband,steamyx,unifi & sebagainya. Talian internet...
  11. abutalib

    [[ Jana Pendapatan $$$$$$$$$$ Dengan Siggy ???? ]]

    Adakah anda sudah berjaya menjana pendapatan hanya melalui pemasaran siggy.... Adakah pendapatan anda seperti berikut : 1. RM1 - RM50 2. RM50 - RM100 3. RM100 - RM500 4. RM500 - RM1000 5. Lebih RM1000 P.S : Saya perhatikan masih ramai di kalangan orang baru dalam forum masih lagi...
  12. abutalib

    --- > Malu bekerja di restoran mamak < ---

    BUTTERWORTH – Walaupun gaji yang ditawarkan mencecah RM2,500 sebulan, kempen tawaran kerja di restoran mamak anjuran Persatuan Restoran Muslim Malaysia (Presma) sejak awal tahun lalu didakwa menerima sambutan dingin di kalangan rakyat tempatan. Presma mendakwa, daripada 25,000 kerja kosong...
  13. abutalib

    > > > Berapa Bajet Raya Anda Untuk Tahun 2011 < < <

    Berapa perbelanjaan yang harus anda keluarkan untuk diri sendiri pada tahun 2011 ini...
  14. abutalib

    > > > Saya Perlukan Jawapan Serta Pendapat Daripada Anda < < <

    Hari ini saya mendapat soalan seperti ini... Apakah yang anda faham mengenai kehendak soalan... ;) Tuan..saya tidak tahu pasal internet in..saya ada produk mahu di pasar kan di seluruh malaysia,singpore,indinesia,berunai dan filipin..saya nak buat website,landing page,pasang...
  15. abutalib

    [[ PERHATIAN ]] Kadar Zakat Fitrah seluruh Malaysia 2011 ! ! !

    Zakat Fitrah Zakat fitrah : dikenali juga sebagai zakat badan, zakat puasa, zakat Ramadan, dan zakat Fitri kerana masa untuk menyempurnakannya adalah pada akhir Ramadan dan menjelang Hari Raya Aidilfitri. Zakat fitrah adalah sebagai penyuci orang yang berpuasa daripada melakukan perbuatan keji...
  16. abutalib

    Terima Kasih Tuan Shuth | Semua Avatar Dalam Keadaan Center ???

    Salam hormat Bilakah anda mula perasan yang Avatar anda sudah beralih arah kepada posisi di tengah-tengah.... :D 1.Pagi 2.Petang 3. Malam
  17. abutalib

    Baca.....Baca.....Baca.....Sampai.....Faham !!!

    Salam hormat & salam jumaat Ramai dikalangan newbie yang suka download ebook percuma... Antara masalah-masalahnya 1. Ada yang membaca sekali lalu sahaja. 2. Ada yang membaca sebahagian sahaja. 3. Download banyak-banyak dekat hard disk tapi tak baca sikit pun. 4. Terjadinya...
  18. abutalib

    > > > Lima kerajaan negeri umum bayar bonus penjawat awam < < <

    KUALA TERENGGANU: Kerajaan Terengganu, Pahang, Kelantan, Perak dan Negeri Sembilan merupakan lima kerajaan negeri yang setakat ini mengumumkan keputusan untuk mengikut langkah kerajaan pusat membayar bonus setengah bulan gaji kepada penjawat awam pada bulan ini. "Kalau kerajaan pusat beri...
  19. abutalib

    nnnnnnnnn

    1. Jam 1 pagi 2. Jam 2 pagi 3. Jam 3 pagi
  20. abutalib

    nnnnnnnnn

    1. Jam 1 pagi 2. Jam 2 pagi 3. Jam 3 pagi
Top