Search results

  1. UmiQusairy

    4 tips simpan duit

    Bagus tips nie..thank tuan tanah ..kepedup
  2. UmiQusairy

    [mesti tengok] ini cerita sebenar sebalik gambar gadis depan cermin..!!pelik tapi benar

    Bahaya nya teknologi sekarang..Thank for info @Hasrul Syifa
  3. UmiQusairy

    Rindu pada seseorang

    Dia bukan suami kite lg..perasaan skang hanya sebelah pihak je +Kecewa2+
  4. UmiQusairy

    Rindu pada seseorang

    Alhamdulillah..dah buat suma tu..tp bile ckp pasal hati nie +MataBulat+
  5. UmiQusairy

    Salam perkenalan dari hafizm!

    Salam perkenalan dari saya +Bersorak++Bersorak+
  6. UmiQusairy

    Minions (2015)

    mcm best cerita nie +Terbaik+
  7. UmiQusairy

    Murah beracun

    Rokok membahayakan kesihatan..ingat org tersayang +Menggoda+
  8. UmiQusairy

    Keluarga abang ipar menumpang di rumah

    Kalau melibatkan saudara mara tu yang susah tu..kang terputus tali persaudaraan..mintak dijauhkan +Berpeluh+
  9. UmiQusairy

    Jual Khemah istana kanak-kanak

    mcm cntik je..pm please
  10. UmiQusairy

    Lombok, indonesia

    Baru jer tengok chef wan kat TV9 gi Lombok. Cantik sgt pantai dia.... ada sapa2 tak yang ada info pasal Lombok ni. Tolong kongsi kat sini. Tadi tengok pun dah hujung2 program..
  11. UmiQusairy

    Kuching Sarawak ~ Tempat apa yang best?

    Sedap ke laksa sarawak tu..+MataBulat++MataBulat+
  12. UmiQusairy

    All about japan's shikoku, kyushu & okinawa regions

    Benang nih adalah untuk kawasan2 di bahagian paling selatan Jepun iaitu Shikoku, Kyushu & Okinawa. Shikoku adalah personal fav kite, ada sentimental value untuk kite di kepulauan kecik ni. Kagawa & Ehime adalah dua prefecture yg pemes kat Shikoku ni. Secara betulnya, secara politik...
  13. UmiQusairy

    Rindu pada seseorang

    Assalammualaikum. Apa yang perlu kita buat jika kita rindukan seseorang? Nak call, xblh. Nak sms, pon xblh. Nak WA, blh tapi xblh nak bgtau yg kita rindukan dia. Apa yang blh kita buat agar rasa rindu tu reda?
Top