Search results

  1. Iceberg

    [100% PERCUMA!] Macam-macam produk PERCUMA ada disini! Download sekarang!

    Salam warga wc.. Saya bukak thread nie utk bagi anda produk2 berguna yg ada giveaway right PERCUMA untuk anda! Produk2 seperti plugin, software, ebook, artikel plr dll boleh anda download kat sini secara percuma jer. Thread ni juga saya bukak untuk berkongsi apa2 tips & panduan dalam...
  2. Iceberg

    Apa term yang sesuai utk file nie?

    Salam.. Kalo saya ade ebook yang blum di convert ke pdf, ape nak panggil file nie ye? draf ebook ke?
  3. Iceberg

    [100% fresh!] 20 artikel plr bahasa melayu niche video web!

    Salam hormat.. Seperti yang tertera di tajuk thread ni, saya nak tawarkan anda satu pakej lengkap, iaitu ilmu pembikinan video web dalam bentuk artikel PLR..yang mana, dengan ilmu ni anda bakal... Tinggalkan Pesaing Anda Dalam Medium Pemasaran Video!! Kenapa saya katakan anda bakal...
  4. Iceberg

    Kepada semua blogger...

    Salam.. Just nak tya lah kat kawan2 yg ade blog..knapa skg byk blog yg publish artikel yg same je? Maksud saya sumenya ulang tayang je..ade yang 100% artikel same dgn blog yg lain..xde yang fresh..pernah x korang alami situasi mcm nie? Ape penyumbang utama duplicate content ni? Ape...
  5. Iceberg

    Sedap sangat ke????

    Filem The Dark Knight...best ke cite nie?..sbb dpt rating smpai 94%...:-Ohttp://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight/ ade sape dh tgok?..leh review sket :D
  6. Iceberg

    >> Anda akan dapat RM10 + WP List Pro yang bernilai USD17 percuma!! Klik sini!!<<

    Salam ceria..:) Ada sesape yang jual VCC RM10 utk verified paypal? Kalau ade pm saya detail VCC & cara nak bayar.. Saya bagi bonus sekali, WP List Pro yang berharga USD17!..lihat salespage, klik sini WP List Pro..dengan plugin nie pelawat yg komen blog anda akan masuk dalam list anda...
  7. Iceberg

    [Tips Simple] Cara lihat BACKLINK pesaing anda secara PERCUMA! Gunakan tools ini!

    Salam warga WC.. Adakah anda: - nak lihat dari mana pesaing anda dapatkan backlink? - nak tau PageRanK (PR) untuk backlink pesaing anda tu? - nak tengok 'anchor text' ape yg digunakan untuk backlink tersebut? - nak tau sama ada backlink pesaing anda tu 'hidup' @ 'dah mati'? - etc Anda nak...
  8. Iceberg

    [WPOptinForm] Plugin wordpress yang efektif untuk kumpul list! Kini RM5 saja!

    Assalamualaikum & Selamat Hari Raya saya ucapkan kepada semua warga WangCyber....Sempena musim perayaan nie, saya ada tawaran menarik untuk anda.. "Mahukah anda jadikan blog wordpress anda sebuah mesin pengumpul list yang EFEKTIF tanpa perlu berbelanja besar??" Berita baik! Kini anda...
  9. Iceberg

    >>Nak mintak tolong<< Saya topupkan anda RM15, anda bayar saya RM6

    Assalamualaikum & selamat hari raya warga wangcyber.... Saya nak mintak tolong, saya topupkan anda RM15, anda bayar saya RM6 saja..pm saya utk maklumat lanjut... Syaratnye, anda mesti ada online banking atau paypal... TQ
  10. Iceberg

    [Tips Simple] >>>Gempar! Rahsia Otai IM terdedah malam nie!<<<

    Salam.. Anda nak tau??..salah satu cara otai IM cipta kekayaan diinternet ialah dengan jual semula produk PLR (private label right)!! Ya! Apa yg mereka buat ialah re-branding kan semula produk PLR orang lain spt design semula ecover produk, translate ke bahasa melayu..twist ayat itu...
  11. Iceberg

    >>> [TERHAD!] Saya bayar RM100 - pasang banner saya diblog anda...<<<

    Salam WC.. Saya byr RM100..nak beriklan diblog anda (banner)..perlukan segera! PM saya @ reply disini p/s: utk sorang saje
  12. Iceberg

    [WTB] Dapat Bonus Setiap Hari/Minggu!! Pakai Facebook Je!!

    Salam forumers WangCyber...:D Tawaran ni untuk yg ada akaun facebook saje...kerjanya mcm nie: 1) Add saya sbgai friend di facebook 2) Lepas dh approve, benarkan saya tag gambar promosi di facebook anda untuk tempoh 12 jam saje 3) Lepas jam 12.00 am, saya akan remove semula tag...
  13. Iceberg

    Cara lihat status 'Friend Request' di Facebook...

    Salam kawan2 WC sume...:) Jika anda nak tau sama ada friend request anda di Facebook telah di approve @ belum boleh la try app Pending Friend Request. Dengan app nie anda bole lihat semua friend request yg belum di approve. So senang sikit anda nak buat tindakan lanjut, samada nak cancel...
  14. Iceberg

    Naikkan Pagerank Anda Dengan Dofollow Backlinks Dari Website2 Ini [PR5-PR8]

    Salam warga Wangcyber... Dibawah nie ada senarai laman web social bookmark yg boleh beri link juice jika anda submit link anda ke web mereka. Sebelum saya post thread nie saya dah cek & update pagerank & status dofollow mereka. Gunakan list ini dgn sebaiknya. Terima kasih...:) p/s...
  15. Iceberg

    Adsense Tricks: 3 Keyword Adsense Yang Berpotensi Menambahkan Jumlah Klik

    Salam warga WangCyber.. Saya nak berkongsi dengan anda 3 keyword yang pada pendapat saya boleh menambahkan lagi jumlah klik pada Adsense anda. 3 keyword tersebut ialah: - affiliate program - free classified ads - hotel Berikut adalah faktor-faktor kenapa keyword ini berpotensi untuk...
  16. Iceberg

    [URGENT!!] Saya Nak Beli Ebook Panduan/Teknik Untuk Berjaya Dengan Adword

    Salam warga WC. Saya sdg mncari ebook (bahasa melayu) yg mengajar cara2 utk berjaya dgn adwords. Ebook yg menerangkan teknik adword utk dpt lbih banyak sales. Lebih kurang mcm tu la. Yg penting ade kaitan dgn adword. Kalo anda ada nak jual sila post kat sini. Post byk2 lagi bgus sng sya nak...
  17. Iceberg

    Percuma!! Saya nak bagi anda 10 post percuma di wc setiap hari!! (siggy xchange)

    UPDATE (1.7.11): SAYA BUATKAN 50 POST PERCUMA SEHARI UNTUK ANDA YG TELAH BUAT 3000 POST DI WANGCYBER!! Mari buat siggy xchange!! Salam warga WC...(mintak tlg baca smpai habis) Ade sesiapa yg nak tumpang siggy saya tak? Xpayah bayar ape2 pun FREE je. Dan saya akan buat 50 post percuma...
  18. Iceberg

    Signature Untuk Disewa

    Salam forumers Wangcyber. Saya berminat nak menyewa siggy bg forumers yg dh buat LEBIH dari 1000 post kat wangcyber ni. Harga yg saya tawarkan ialah: -------------------- PAKEJ 1 -------------------- Tempoh = 30 hari 1 post = RM0.01 1000 post = RM10 Jadi anda dapat RM10 dengan memasang...
Top