Search results

  1. amim

    33 Strategi & Teknik Pemasaran Zalora (Case Study)

    terima kasih atas info
  2. amim

    Cara untuk beriklan di forum WangCyber.

    Terbaik. Thanks admin ;)
  3. amim

    Warna Perniagaan Yang Terbaik

    semoga bermanfaat
  4. amim

    Free Saya kasi affiliate commission untuk awak

    Salam bos. Sayalah antara orang itu :D InsyaAllah nanti bila ada 'benda' saya nak beli, saya PM. ;)
  5. amim

    Apa yang lebih penting daripada trafik?

    Terima kasih atas info
  6. amim

    [X-Traffic!!] Cheapest World Wide Traffic & Targeted Traffic.

    Salam, Saya dah buat pembayaran untuk renew 2 bulan :)
  7. amim

    [X-Traffic!!] Cheapest World Wide Traffic & Targeted Traffic.

    saya dah buat bayaran. Tq :)
  8. amim

    [X-Traffic!!] Cheapest World Wide Traffic & Targeted Traffic.

    Saya dah buat bayaran untuk harga promosi :)
  9. amim

    Warna Perniagaan Yang Terbaik

    Warna Perniagaan Warna perniagaan adalah amat penting dalam memenuhi corak perniagaan, kesinambungan dan pencetus idea. Tahukah anda warna sebenarnya boleh memberi kesan yang mendalam kepada pengunjung? Sekiranya anda ditanya apakah jenama perniagaan popular yang berwarna merah? Apakah...
  10. amim

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    same with me . dulu pernah pakai jomhosting ni dalam 2 tahun lepas kot . asyik down . bila tanya support , diorang salahkan kita pulak . pengalaman yang sangat ngeri . masa tu guna netkl jugak , support netkl lagi ok . sampai sekarang masih guna netkl . :D sekarang ni guna netkl dan...
  11. amim

    Ebook Rahsia Internet daripada Irfan Khairi berbaloi untuk dibeli!

    ada lagi . tapi dah update yang baru . cover tetap sama cuma ada beza sikit je . cuba la carik .
  12. amim

    Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

    saya pun ada buat jugak. memang kena rajin. :)
  13. amim

    [PENTING!]Cara Membuat Market Research Untuk Produk Anda

    terbaik. penerangan yang jelas. terima kasih atas perkongsian ;)
  14. amim

    Panduan Menjana Duit Clickbank Dengan Power Point.

    terima kasih sebab share. :)
  15. amim

    Orang Berjaya Keluar Daripada Kegagalan – Rahsia Kejayaan

    terlalu banyak berlaku macam ni . dah la tak nak bangun semula , lepas tu salah kan orang lain lagi .
  16. amim

    Bina Batu Bata Ilmu – Rahsia Kejayaan

    Rahsia Kejayaan Kisah Benar. “Saya pernah gagal dalam perniagaan internet , tetapi saya tidak pernah menyesal walaupun saya sudah kehabisan hampir RM10k kerana ilmu yang saya pelajari suatu masa dahulu boleh saya praktikkan pada hari ini” kata seorang lelaki yang namanya dirahsiakan...
  17. amim

    Orang Berjaya Keluar Daripada Kegagalan – Rahsia Kejayaan

    kalau xde modal , cubalah buat affiliate (perniagaan tanpa modal) :)
  18. amim

    Pedulikan Apa Orang Kata , Kita Buktikan Kejayaan

    susah kalau nak berjaya kalau kita asyik ikut je apa yang orang kata. memang sebaiknya kita kena dengar apa orang katakan pada kita. tapi tak semuanya kita boleh ikut. kalau asyik nak puaskan hati semua orang je , sampai bila pun kita tak berjaya .
Top