Search results

  1. wussadotcom

    Affiliate Junction [Daftar Percuma untuk menikmati diskaun di kedai seluruh Malaysia]

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Affiliate Junction Tak perlu cakap banyak luangkan masa 2 minit anda lihat video ini. :) http://www.youtube.com/watch?v=hZQiv2x0nc4 PERCUMA 100% , kini anda boleh mendapat ganjaran mata dan diskaun dari perbelanjaan seharian anda. Jika ada...
  2. wussadotcom

    Tutup Biz - Let Go Stok Baju Brand Popular Sukan Harga Runtuh UNTUNG 100%-200%

    Salam, saya dah stop biz yang ni. Sesuai sangat bagi mereka yang nak jual sampingan di kedai atau part time universiti. Saya cuma ada 100 helai sahaja, dah stop biz ni jadi nak let go harga buang stok. Sila whatsapp saya terus 01120071595 atau PM. Boleh ambil 50 helai atau 100 helai. COD...
  3. wussadotcom

    Baju Yonex

    Admin mohon approve :D;;) Nak habiskan stok. Semalam korek balik kat stor ada jumpa baki stok biz dulu baju yonex casual NEW, saiz L/XL warna hitam dan biru gelap. COD only di LRT Taman Melati, Gombak. 50% DISKAUN = RM25 Sehelai Nak ambil banyak sikit boleh diskaun. Berminat...
  4. wussadotcom

    Servis quality post tag/like

    50 posts tag dalam 3 hari atau min 1K likes di page Islamic/Cinta (lihat jawatan saya untuk link) * majoriti wanita 70% * 85% user dari Malaysia * likes adalah kehendak user bukan seperti via blog * likes secara passive, tidak disuruh like (lebih ikhlas) * page yang dipilih ditapis saya...
  5. wussadotcom

    WTH - Mencari blogger yang berpengalaman

    Kalau ada sesiapa yang suka berblogging, minta PM saya. Saya nak orang yang boleh menambah artikel menarik sekali sehari :) PM rates
  6. wussadotcom

    Peluang Bisnes Untuk Staff Univerisiti/Kolej - Masuk SINI

    Assalamualaikum, Saya nak tawarkan peluang bisnes kepada mana2 staff univerisiti/kolej tempatan yang berminat. Peluang ini adalah dengan menjadi dealer syarikat line baru kami. Bukan MLM atau program jana duit bla2. Legit syarikat telekomunikasi seperti DIGI dan CELCOM. Minta PM saya terus...
  7. wussadotcom

    Ada 5 minit? RM1 untuk 30 orang

    Alhamdulillah, dah siap. Siapa yang dah masukkan m2u tu tunggu Sabtu ni saya masukkan sekaligus ramai2. Boleh beli limau ais satu bungkus :) Kalau siapa tak dapat masukkan atau lupa m2u let me know, PM me. Tq2
  8. wussadotcom

    WTB - FB Fanpage niche sukan

    Jika ada yang mahu dijual dgn harga berpatutan minta PM saya yer :) min 5k likes dan dari Malaysia. ;)
  9. wussadotcom

    Designer Mascot atau pandai lukis

    Assalammualaikum, saya perlukan seseorang untuk tambah lukisan yang menarik berkenaan Muslim keluarga yang bahagia. Something macam ini tapi perlu tambah budak lelaki dan color. http://fc08.deviantart.net/fs19/i/2007/249/c/1/A_Happy_Family_by_Muslim_Women.jpg Jika ada pandai sila PM...
  10. wussadotcom

    Penulis Content Website - RM30

    Assalamualaikum, Saya perlukan seseorang untuk mengisi 3 pages di website applikasi saya berkenaan FAQ, features dan About . Anda perlu lihat applikasi tersebut dan membuat ayat sendiri dan mungkin tambah image berkaitan. PM saya kalau nak kerja itu. :)
  11. wussadotcom

    Laman Web Social Blog Malaysia For Sale

    Assalamualaikum, Saya tak sempat untuk betul2 promosi atau update social network. Buka advert ni oun sekejap jer sebab tak sempat tulis banyak2 Premium Domain: RakanBlog.com Premium Social Script - Valid license Setakat ini saya sekadar accept 5 blog kawan2 sahaja. Jika dapat...
  12. wussadotcom

    Oh tidak, dapat RM770+ SVG GIRO CR tanpa sebab

    Baru tadi check, tiba2 ajer ada dapat funds kat Maybank SVG GIRO CR. :-O Nak cakap innity tak sama nilai, nak kata 701panduan dah dapat bulan lepas siap send ke kawan2 bloggers. Any suggestion macamana nak selesai misteri ni? :-/
  13. wussadotcom

    Laman Web - Ranked no1 di Google, Bing dan Yahoo << MESTI BELI

    JUALAN KHUSUS untuk pereka laman web web developer web designer etc http://lamanweb.biz Pagerank 3 (sebelum ini PR4 dan PR5) Currently ranked pertama untuk keyword "laman web" "lamanweb" Setakat ini adalah sebuah direktori percuma yang memaparkan laman web di Malaysia...
  14. wussadotcom

    Pertandingan Kisah Cinta - Total RM600 untuk dimenangi

    Pertandingan Cinta 1.0 Full details di http://www.cinta.net/pertandingan-cinta-1-0/ Harap ada warga WC yang sudi join :D:D
  15. wussadotcom

    Survey Harga Website Passive Income

    Assalamualaikum WCberian, Harap dapat feedback harga untuk website informasi di mana ia mempunyai ranking yang sangat tinggi di Google. Income RM300+ setiap bulan dan anda tak perlu update apa2 (maksudnya just duduk dan dapat check setiap bulan). Dah authority Google website dan setakat...
  16. wussadotcom

    2 Blog BM For Sale - Income Pasif Setiap Bulan

    UPDATE: Auction Blog A dah habis Auction Blog B - dalam proses BID tertinggi adalah RM1200 Auction akan tamat 12 tgh malam , Ahad 30hb October 2011 Sila note ada peraturan sniper. Bermakna, jika ada orang bid dalam lingkungan 5 minit terakhir akan bertambah masa auction 10 minit. Example...
  17. wussadotcom

    Perlukan Seorang yang tahu wordpress dan Facebook

    Saya nak kasi tugasan sikit. RM30 :D PM me kalau nak, tak susah mana pun, alasan lama saya - pemalas. :D:D
  18. wussadotcom

    Login Wordpress Example

    Assalamualaikum, Saya baru cantikkan sedikit login saya Boleh lihat sini LOGIN Ok tak :) Saya recommend anda guna wordpress plugin yang saya tengah guna ni. http://austinpassy.com/wordpress-plugins/custom-login Senang dan mudah untuk customize. Kalau anda suka info ni sila like BHO di siggy...
  19. wussadotcom

    Pertandingan Tulis Artikel Kreatif 2011

    Assalamualaikum, Sekadar untuk diwar2kan kepada semua, BHO baru membuka pertandingan baru. Bagi mereka yang berminat untuk berkongsi idea, pengalaman, kisah dan sebagainya bolehlah merujuk kepada page Pertandingan BHO Terima kasih
  20. wussadotcom

    Blog Innity Approved

    Aslkm, ada tak sesiapa interested nak beli blog yang approved innity? Ada satu blog ni dah lama tak update, sebelum ni rajin update biasa dapat mid $xxx. Jadi kalau rajin update balik dan boleh tukar info bayaran kat innity boleh generate revenue. BIN RM1K jer. Ada sesiapa berminat tak?
Top