Search results

  1. hanif75

    Dalam Negara Cara Mengenali Penagih Syabu

    Memang bahaya syabu ni...
  2. hanif75

    Beli barang dari Jepun dan jual di Malaysia

    Ingin mencari barang Ori untuk dijual...mai tengok panduan ebook ni...pasti teruja...
  3. hanif75

    Dalam Negara Viral isteri diculik, suami seorang polis sibuk main badminton

    Boleh lak buat lapuran tipu2....silap2 nanti kena dakwa balik...
  4. hanif75

    Pakej Video Firesale + Bonus

    Bonus ISTEMEWA di TAWARKAN kepada PEMBELI yang membeli melalui link saya, Untuk maklumat lanjut: Klik disini
  5. hanif75

    Antman

    Dengar kata cerita ni best.....x sempat tgk lg...
  6. hanif75

    Perangkap litar pintas

    Bahaya idup enjin pastu tido...
  7. hanif75

    :: rahsia otai affiliate usd ::

    Pilihan teman : 1. Teh tarik (tp teman suka kopi o ais kurang manis) - sbb f2f lebih muddah belajar dan bertanya. 2. Video - lebih senang paham berbanding ebuku
  8. hanif75

    Apa Orang Malaysia Suka Beli Di Internet?

    Selalu beli liquid utk vaping.....rokok elektrik...>:D<
  9. hanif75

    [X-Traffic!!] Cheapest World Wide Traffic & Targeted Traffic.

    TT...traffic ni selamat dan sesuai x tak untuk blog yg ada popup ads dan mobile ads...kalu ok pm saya.....nak sambung balik servis traffic dari TT...:D
  10. hanif75

    Please review and give your comment

    Cantik...dan menarik..tambah lg kategori item..
  11. hanif75

    Jenis tayar apa yang paling popular sekarang?

    Dulu aku suka tayar silverstone...sbb tahan bunga tayar dia...tp bunyi geseran agak kuat...memandangkan keta aku species keta kebal,dan aku bawak pelahan jer...so x dak masalah ler dgn bunyi...
  12. hanif75

    45 Tahun Selepas Menjejak Kaki Di Bulan...

    diorg gi senyap2...x nak bgtau negara lain takut ada nak tumpang gi sekali ...
  13. hanif75

    Proposal untuk membina blog/website

    Kalu kome cari cara buat blog,ada byk panduan teman tgk kat utube dan udemy...cer google ..
  14. hanif75

    Hidangan makan tengahari rm17,017 anda ada berani

    makan 60 ekor udang galah yg berat keseluruhan 65kg...patut ler mahal...patin buah...x pernah makan lg ikan ni...sedap sgt kot isi dia...
  15. hanif75

    Patah Punggung Aku

    patah dan pecah....
  16. hanif75

    Fuyoo Macamana Lah Nasib Penonton

    nasib yg kurang baik ler jawapan nyer...
  17. hanif75

    Spiderman Zaman Baru

    ni vacuum man...
  18. hanif75

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    minat jugak...PM saya...ada acc adsense yg perlu di kasih sayangkan..:D
Top