Search results

  1. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Bisnes 100% online, buat gaya malas. bisnes sah berdaftar..

    Assalamualaikum.. NAK JOIN TONE EXCEL DAN BUAT BISNES GAYA MALAS??? Saya tak perlu perkenalkan Tone Excel. Semua orang dah kenal Tone Excel. Kalau tak kenal juga boleh baca di sini mudahnya(dot)biz/tonexpress. Tapi ramai lagi yang teragak-agak nak join Tone Excel kerana takut tak dapat...
  2. Amir ''el-Saif' Abdullah

    [WTB] Mana nak beli DANIQ?

    Salam... Online store saya AMNI Collections bercadang nak menggunakan matawang logam syariah sebagai urus niaga alternatif. Saya dah dapat cari dinar ngan dirham dengan mudah sebab banyak pengedar dia. Tapi tak jumpa-jumpa lagi kat mana nak beli syiling daniq. Ada sesapa tau?
  3. Amir ''el-Saif' Abdullah

    Penggodam GaySec Bongkar Identiti Makcik Hajjah Sitt al-Wuzara

    Assalamualaikum.. Korang pernah dengan nama makcik tu? Kalau korang pernah baca blog yang makcik tu tulis tapi tak rasa marah maybe takde rasa sayang kat Islam. Makcik bengong ni telah mencaci Islam seteruk-teruknya dalam blog dia. Semalam geng hacker Gaysec (http://gaysec.org) mendakwa telah...
Top