Search results

  1. bosz_eminent

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    baru PM boss
  2. bosz_eminent

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    sory late...check pm
  3. bosz_eminent

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    bro booking 1 utk offer 6k-rm25 tu
  4. bosz_eminent

    PERCUMA : "Think And Grow Rich" dalam bentuk Komik

    thank you boss...ada beli yg full version tak? 60 pages mcm sikit je for 19.90usd
  5. bosz_eminent

    >> [JAMIN MURAH]101 Produk MRR Eksklusif = RM9 [TERHAD 15 KUOTA ]<<

    so how about us who already paid but not get the access or reply from you?
  6. bosz_eminent

    Kenapa ramai yang lost dalam perniagaan?

    Selepas berniaga pandangan peribadi aku untuk menjadikan business berjaya: Yang lain lebih kurang saja, cuma yang mengungguli carta ialah networking. Full stop.
  7. bosz_eminent

    Kenapa ramai yang lost dalam perniagaan?

    Sebelum berniaga, pandangan aku tentang menjadikan business berjaya: 1. Disiplinkan Diri, kekal rajin, dan tidak mudah putus asa, bila da ada ni, next; 2. Kumpul modal. Bergantung pada jenis perniagaan, even online pon nak beli domain sewa hosting kena ada duit juga, boleh dikira sebagai...
  8. bosz_eminent

    FB Ad Sniper Blueprint | Jom Belajar Facebook Ads Secara PERCUMA!

    Nice sharing tq bro...but sesetengah maybe da outdated ditambah plak dengan polisi facebook yg berubah2 sepanjang masa
  9. bosz_eminent

    salam semua geng...laptop apa yang sesuai untuk bisnes internet ye???

    kalau laptop alienware ke, qosmio ke maybe boleh kot..tapi harga memang agak mahal la. but 3000 tu dah boleh dapat yang elok da tu. LENOVO IdeaPad Y570 Core i7 atau Dell xps l412z. dah cukup power. cuma kalau betul2 heavy software tu kena tanya pakar la
  10. bosz_eminent

    RM1000 dengan Dropship..x sampai sebulan!!

    Paid bro...check PM my details
  11. bosz_eminent

    HARGA SEMPOI! Pemborong Nacho Cheezy Wedges Ala KFC...

    salam bro..ada lagi tak produk ni?
Top