Search results

  1. nuarx

    Banyak2 program Affiliate, yang satu ni berkenan kat hati

    tu salah satu cara orang mempromosi produk yang mereka suka. :)
  2. nuarx

    Banyak2 program Affiliate, yang satu ni berkenan kat hati

    kalau saya, saya akan promote program affiliate daripada individu-individu yang pernah saya beli produk mereka. Sebabnya saya sudah boleh menilai kredibiliti mereka berdasarkan kualiti produk yang mereka jual.
  3. nuarx

    WC Referral Challenge - August 2010

    Boleh join ni. Dah boleh start terus kan ?
  4. nuarx

    Program Affiliate IM-IM Di sini

    Nama penuh admin : Anwar Yassin Email Admin : support[at]kitbiasiswa.com URL Website : http://www.kitbiasiswa.com URL Daftar Affiliate : http://www.kitbiasiswa.com/affcp/ Jenis produk : Kit Biasiswa Diploma Asasi (RM20) & Kit Biasiswa Sarjana Muda (RM30) Jumlah Komisen : 50% bersamaan...
  5. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Insya-Allah, pada hari ini produk untuk golongan mahasiswa dan Ibu-bapa mahasiswa akan dilancarkan. Jika sahabat-sahabat ingin join affiliate Kit Biasiswa, boleh lawati http://www.kitbiasiswa.com/affcp/
  6. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Wah. avatar betul2 ke ni ? :D. Tahun ke berapa ni phantomvoter ?
  7. nuarx

    Nasihat kepada newbie yang baru nak menceburi biznes internet

    Bagaimana kalau ilmu tersebut disampaikan dalam bentuk audio ? :)
  8. nuarx

    ade ke org bagi ilmu....

    Betul tu. Saya ada terbaca satu artikel yang mengatakan kita terdedah dengan bermacam-macam informasi yang berkali-kali ganda didengar oleh orang abad ke-17. Bila orang yang hidup pada abad ke-17 matipun, mereka takkan terima informasi sebanyak yang kita terima hari ini sepanjang hayat mereka...
  9. nuarx

    ade ke org bagi ilmu....

    Ilmu free selalunya akan dikira ilmu yang tak penting. Bila letak harga, baru ada orang nilai ilmu berharga. :)
  10. nuarx

    10 Sebab Kenapa Blog Anda Sucks

    Sebab mungkin tak semua hasilkan blog untuk dapat wang. Dan saya rasa thread ni mungkin khusus untuk blog yang nak jana wang dari internet. Macam mana pula kalau blog tu diari online ? travelog ? Blog politik ? Blog agama ? tentu keperluannya berlainan sekali. :)
  11. nuarx

    10 Sebab Kenapa Blog Anda Sucks

    hoho. Wah nak jadikan WC sebagai blog. kena banyak menulis juga tu. Sbb ramai org kat sini. ;)
  12. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Salam perkenalan Hairul Azmi. Insya-Allah, akan ada satu produk yang saya sedang develop sekarang untuk pelajar. Tak lama lagi akan dilancarkan. :)
  13. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Salam perkenalan kirua(macam watak hunterxhunter) :) Lepas praktikal nanti akan terus grad la ye ? Konvonya bile ?
  14. nuarx

    Ramai orang benci WangCyber.com

    Pada pandangan saya, nak create ebook tu boleh, cuma larikan diri dari niche buat duit ni. Kalau tak lari, tapi hasilkan ebook yang berkualiti takpe. Kalaulah harga lebih daripada RM50 tu, saya rasa kurang wajar untk sebuah ebook. Pokok pangkalnya hati sendiri. Kalau tak fikir akhirat...memang...
  15. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Insya-Allah, tak lama lagi akan dilancarkan. Redfar juga boleh tgk2 apa dia produk tu sebenarnya, nanti saya PM. ;)
  16. nuarx

    1-1 = 0 ? Salah, jawapannya 8 !!!

    rezeki adlah pemberian Allah, buang yang haram dan Allah akan gantikan dengan yang lebih baik. Nice post RK. :)
  17. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Produk yang saya hasilkan berkenaan dengan student telah siap. Siapa yang nak berjv, boleh PM saya ya. Mungkin ada yg terlepas pandang. jd jgn lupa PM sy. :)
  18. nuarx

    Domain Melayu yang paling anda inginkan?

    apa pula komen TT ? hehe.
  19. nuarx

    Domain Melayu yang paling anda inginkan?

    sudah semestinya www.gajisendiri.com Impian bukan makan gaji, tetapi memberi gaji. ;)
  20. nuarx

    Siapa Masih Lagi Student IPT 2010 ni ?

    Boleh buat team IM Uitm Perlis neh. ;)
Top