Search results

  1. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    Emas bukan medium terbaik utk generate income, Kalau anda bekerja.. Bekerja lah dongan produktif, boleh dapat bonus kalau KPI bagus.. Kalau anda berniaga, berniagalah bersungguh2 untuk dapat lebih profit.. Hasil income tadi asingkan 10% utk simpan cash, 10% simpan emas, 10% beli saham...
  2. kutuss emas

    Simpanan emas paling paling hot masa kini

    Emas bukan medium terbaik utk generate income, Kalau anda bekerja.. Bekerja lah dongan produktif, boleh dapat bonus kalau KPI bagus.. Kalau anda berniaga, berniagalah bersungguh2 untuk dapat lebih profit.. Hasil income tadi asingkan 10% utk simpan cash, 10% simpan emas, 10% beli saham...
  3. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    betul tu..sy pon sokong sbb masa kawin hari tu sy guna dinar sbg hantaran...dulu xde emas 1gram...dinar je yg ada...skrg ni bila emas 1gram dah klua senang sikit nak memiliki emas...adik sy plak buat hantaran guna dirham..memang gempak..sebab perak murah sikit...dia bli banyak so dia punya...
  4. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    errr kalau berminat boleh la hubungi saya......pm ke call ke...xkisah...0192578504/0177050353..hehehe
  5. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    1. BELI -Satu Bulan 1 Gram emas Gold Bar 999 (24K) -Money Back gurantee, no question asked!! 2. KUMPUL -Kumpul lah ikut target dan kemampuan, sebulan 1gm atau 2gm -Letak Target, nak berapa gram.. 3. TUKAR - Gold Bar 999 Kepada Emas Perhiasan 999 - Tiada bayaran tambahan - Penukaran adalah...
  6. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    tq TT... kami namakan cara ni KUTUSS EMAS...pernah dengar? KUTUSS adalah singkatan bagi perkataan Kutu Sendiri Sendiri, xde unsur riba, hutang atau lain2, insyaAllah Halal. Kenapa kami guna nama Kutu? Sebab kita bukan target nak simpan Gold bar, tapi barang kemas yang boleh dipakai di badan...
  7. kutuss emas

    Pelaburan Emas

    caranya saya namakan kutuss emas KUTUSS adalah singkatan bagi perkataan Kutu Sendiri Sendiri, xde unsur riba, hutang atau lain2, insyaAllah Halal. Kenapa Kami guna nama Kutu? Sebab kita bukan target nak simpan Gold bar, tapi barang kemas yang boleh dipakai di badan. Kalau nak beli Barang kemas...
  8. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    hehe kalau tuan tanah xkisah saya akan post cara n kongsikan pada semua...
  9. kutuss emas

    Pelaburan Emas

    pernah dengar KUTUSS EMAS?
  10. kutuss emas

    Simpanan emas paling paling hot masa kini

    kalau berminat boleh baca post sy tentang KUTUSS EMAS
  11. kutuss emas

    Pelaburan Emas

    saya sokong..sangat sokong...sbb saya pernah jugak buat cara tu cuma nasib baik dapat untung...pakcik saya terkena sbb harga emas xberubah...rugi cuma bayar upah simpan cuma sekarang saya ada cara yg lebih berbaloi...nanti saya akan kongsikan
  12. kutuss emas

    rundingcara pelaburan emas

    ok..kat sini saya bukan nak bercerita pasal keuntungan berlipat kali ganda...atau masyukkk..tidak... cara saya kongsikan mudah je...jangan tamak...beli dengan niat sebagai simpanan...saya namakan ia KUTUSS EMAS KUTUSS adalah singkatan bagi perkataan Kutu Sendiri Sendiri, xde unsur riba, hutang...
  13. kutuss emas

    Kempen 1 Bulan 1 Dinar Emas (Matawang tulen pelindung kekayaan)

    ok...saya pon ada ilmu untuk dikongsikan..kalau ada masa pm saya
  14. kutuss emas

    Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

    ok jugak harganya
  15. kutuss emas

    gcp or publicgold?

    kalau nak beli emas xperlu tamak beli banyak2..sebulan 1 gram pon dah cukup...saya boleh terangkan caranya...kalau nak tau pm saya ye
  16. kutuss emas

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    saya pon sedang berjinak2 dengan silver...kalau nak beli emas pon xperlu tamak2..beli sebulan 1gram pon ok jugak...saya boleh kongsikan cara
  17. kutuss emas

    Salam Perkenalan...

    salam perkenalan saya pon baru disini
  18. kutuss emas

    Simpanan emas paling paling hot masa kini

    KUTUSS EMAS: 1gm 1Bulan - Tutup "Kebocoran Wang" Anda pernah dengar KUTUSS EMAS?? KUTUSS adalah singkatan bagi perkataan Kutu Sendiri Sendiri, xde unsur riba, hutang atau lain2, insyaAllah Halal. Kenapa Pakcik guna nama Kutu? Sebab kita bukan target nak simpan Gold bar, tapi barang kemas...
  19. kutuss emas

    rundingcara pelaburan emas

    kenapa xbeli je 1gram setiap bulan??? saya ada cara yang mudah dan simple
Top