Search results

  1. mysticmind

    [POWER] Peluang iklan dalam ebook saya.

    Assalamualaikum dan salah sejahtera. Pertamanya, sukalah saya menyatakan bahawa saya dan seorang kenalan akan melancarkan projek MEGA.. (yup, agak besar pada pandangan saya). Sealiran itu saya akan all out projek ni, termasuk dengan menggunakan pelbagai method pengiklanan. Jadi, ini adalah...
  2. mysticmind

    MB selangor : Dato Khalid Ibrahim's Profile

    Sebab aku dah kata nak letak.. so aku kene letak la.. :D Malas nak paste text.. baik aku copy graphic save as jpg jer. petikan dari SInar Harian hari jumaat lepas (yang mungkin korang tak sempat beli sebab dah sold out). *sesambil tuh biase la.. viral marketing utk traffic ke blog...
  3. mysticmind

    10 Sebab... Mengapa anda perlu mempunyai blog!!!

    Dah lama tak bukak topik sini.. hehe Artikel ini... student-student U dan budak2 yang terkial2 pesal diorang susah dapat kerja pun sangatlah elok membaca.. Dan orang-orang yang asyik menyalahkan nasib & takdir pesal diorang tak dapat2 kerja.. Dan jugak!.. Untuk korang-korang semua menjawab...
  4. mysticmind

    Sinar Harian @ Selangor & KL Free! Download!

    Buat penduduk2 sekitar Selangor dan KL. Yang mana dah terdengar ttg sinar harian dan tak dapat baca edisi free 5 hari ( 5 - 9hb : 10hb akan dijual RM1). Korang semua boleh download file pdf secara free.. 5 edisi pengenalan ini turut diberikan free pdf.. Ye lah.. sebarkan merata-rata...
  5. mysticmind

    Direktori Pengguna Wordpress Malaysia : Open Now

    Submit blog/web powered by Wordpress korang di! ... Direktori Pengguna Wordpress Malaysia Percuma!!! Sekarang!!!!
  6. mysticmind

    Buka Maybank2u Stock Trade Dengan Firefox!

    Sebab ada request baru lah aku mengada-ngada cerita. :D - Bende simple jer.. tak perlu sampai buat ebook. Sharing Knowledge. Kalau nak donate kat aku pun bleh gak. Hehehe.. Paling2 tidak, tambah reputasi aku disini supaya balance dengan kekejaman aku. Kah Kah Kah * Aku bukak topik lain...
  7. mysticmind

    Ladang Blog. Buat blog banyak-banyak?

    Erm.. saya rasa, paling sesuai saya post kat sini. Ini adalah merupakan research dan sharing knowledge. Blog farming? Ada sesapa pernah dengar? Mungkin ramai tak pernah dengar, saya suka2 letak nama camtu. :D Saya nak tanya, setiap korang, ada berapa banyak blog? Berdasarkan beberapa...
  8. mysticmind

    Copycat : Dah tak reti design tuh jangan lah!.

    Dah tak reti design tu, jangan lah cilok orang punya!.. Dulu softhand kena.. sekarang aku plak. ;) Hari ini, aku mendapat call dari sorang client aku. Site yang aku susah payah design dan isi yang beliau susah payah composed telah diciplak hampir 100%! Disini site asal yang aku bina ...
  9. mysticmind

    Test Jual Iklan sempena design baru web aku.

    Actually, aku tak pernah jual iklan lagi.. so aku nak trylah.. :D So! sempena design baru web aku www.pergh.com aku reserved kan 5 - 10 banner saiz kecil di main page dan FORUM. Kadar keaktifan forum adalah lebih tinggi dari muka depan, bahkan ada yang terus masuk forum tanpa tinjau muka...
  10. mysticmind

    Raya Korang.. Amacam? Best tak?

    Try sekali sekala bukak topik tak tentu hala.. :D Ermm.. raya nih aku balik ke lipis pahang pada malam minggu. Raya tahun nih biasa jer.. sama cam raya dulu2.. takde yang menarik sangat. Rasa bosan lak lama2 cuti.. :D Korang amacam?
  11. mysticmind

    Buku Masa Depan? Apa tu?

    yeah.. www.bukumasadepan.com nantikan 11.11.2006 * nih tiru style teaser filem laa nih.. belum launch hebahkan dulu. sama jugak malaysiapal arituh... hoho.. another advertising skill!
  12. mysticmind

    The 25 Worst Web Sites : 25 Web paling hampeh!

    The 25 Worst Web Sites From unforgettable flame-outs to some of the most popular destinations around, no one is safe from our look at the world's dumbest dot-coms and silliest sites. Dan Tynan, PC World Annnd the winner is ... lihat ...
  13. mysticmind

    Komuniti Pengguna Wordpress Malaysia

    Ahli2 wangcyber diberikan penghormatan sebagai orang2 terawal tahu. :D Komuniti Pengguna Wordpress Malaysia www.wordpressmalaysia.com Yang pertama di Malaysia!. Komuniti dan pusat bantuan pengguna Wordpress Malaysia!. Objektif. * Menghimpun pengguna Wordpress di Malaysia...
  14. mysticmind

    Mengejar gossip untuk menaikkan traffic web.

    Yeh! selepas siti dan datuk k umumkan tarikh.. kini ada pula keyword yang mungkin.. maksud aku mungkin laa orangn cari.. so aku cube laa test.. :lol: Resepi rahsia Strawberry Bersalut Coklat datuk K untuk Siti Nurhaliza terbongkar...
  15. mysticmind

    Banyak broken link kat muke depan.

    Kawan aku suh bgtau. ada beberapa broken line kat muke depan tuh. Yang artikel Shuth FOKUS tuh takde. Klik kat image wang cyber = eror gak :p Pastuh download ebook tuh.. kalo kat firefox or orang dah ada acrobat reader dia trus buka. kalau save as, dia jadi save as .php plak.. nak...
  16. mysticmind

    Musykil dengan apa2 perkara.

    hehe.. sapa2 pun bleh tanya sini.. actually aku nak mintak kepastian ttg nih, kidino or sesapa : let say... aku ada web namawebape2.com kemudian aku createkan : somenicheword1.namawebape2.com somenicheword2.namawebape2.com somenicheword3.namawebape2.com...
  17. mysticmind

    Napa tutup? halal atau haram adsense?

    err.. bukan tak puas ati topik tuh tutup. saya rasa bende nih elok yang amat dijelaskan pada pihak2 kat luar juga. Sebaik mungkin dibuat artikel KHAS tentangnya.. saya percaya perkara ini akan berulang dan akan selalu ditanya. saja nak jelaskan.. perihal adsense haram or halal tuh...
Top