Search results

  1. zaqzaq

    Ada sape-sape pakai Xpax tak?

    Mohon bantuan sekalian tentang Xpax ni .
  2. zaqzaq

    Sapa orang apply data roaming semasa gi melancong?

    Aku dah planning gi melancong kat Japan Inilah masalah aku, korang rasa nk apply data roaming semasa gi melancong tak? sapa orang akan apply? mintak advice sikit.. thx!
  3. zaqzaq

    Celcom pelan baharu yg menarik sungguh

    Lihatlah ape yg tlh sy dapati dr internet. Ia merupakan pelan internet dr Celcom ngan kuota 10GB yg hanya RM80 sebulan shj. Pelan ni menarik sy sungguh.. sy x sabar utk mendapatkannya! Entahlah di mana sy blh melanggan pelan tersebut Celcom Menawarkan Pelan Panggilan Dan SMS Tanpa Had, Data...
  4. zaqzaq

    Pelan yang murah

    Setakat ni, ade pelan ape yg murah tak? Dah malas pakai prepaid, kena selalu topup. Ari tu, pergi kedai telefon nak bli top up card. Mana tau dah abes stock. Geramnya, dah 3 ari pon belum restock balik. Nampak kawan aq pakai postpaid mcm syok jer, byk data dan senang jer byr guna online...
  5. zaqzaq

    Filem Minta rekomen movie yg latest

    aq berminat nak menonton wayang...dah lama tak g movie kat cinema ada pe movie yg sejak kebelakangan ni boleh reko
  6. zaqzaq

    Usain bolt punya internet!

    ramai skrg yg guna celcom sebab pasal internet dia laju. mcm kat tvc dia org tu kata mcm usain bolt hahaha. mula2 aq rasa mcm tipu je tapi member2 yg guna pon kata mcm tu.
  7. zaqzaq

    (HELP) Tak ada PPU lagi?

    Saya ada hasrat nak batalkan akaun kedua saya yg sedang guna Xpax. Rasa keliru juga asyik terima sms tak tau nak batal atau tak.. Saya pun tak begitu puas hati dgn PPU ni.. Nak tumpang tanya apa maksud sms ni? [/URL][/IMG]
  8. zaqzaq

    APA beza antara batteri yg removable dn non-removable

    Nk tnye ape beza antara batteri yg bleh ditanggal dn xbleh ditanggal yg baru2 ni samsung launch smartphone baru S6 dgn batteri yg xleh ditanggal ade ke beza antara kedua2 phone tu trtnye2 klau samsung tkr nk jadi mcm apple smue built in mcm marketing strategy je :P
  9. zaqzaq

    Siapa guna prepaid plan 4G network ?

    Ade siapa kat sini guna prepaid plan yg ade 4G network? aku mcm nak try 4g pulak. Mcm nice.
  10. zaqzaq

    Sesiapa pernah dpt personal loan drp bank ?

    ni pertama kali i nk pinjam personal loan utk bisnes saya..jika i nk pinjam rm80k, agak berapa inetrest rate bank kira ya ? i mungkin akan habis bayar pinjaman dlm 2 tahun, camne kira pula installment setiap bulan ? dokumen ape yg kena disediakan ? setakat ni, pertama kali i nk pinjam pinjaman...
Top