Search results

  1. muhdsuhaily

    Powerpoint vs Photoshop

    Free tutorials. http://shapesdrawing.blogspot.com/
  2. muhdsuhaily

    Editing & Creating Shadow in Powerpoint

    Assalammualaikum, Dalam teknik Powerpoint ada beberapa perkara yang mungkin kita terlepas pandang bagaimana melakukan editing imej agar lebih nampak menarik. Bukan sekadar bayang biasa tetapi ini adalah teknik membuat bayang tanpa bantuan shadow sedia ada. Ada sesiapa yang ingin tahu...
  3. muhdsuhaily

    Lakaran Imej guna Photoshop

    Selesai sudah Batch I: http://mudahphotoshop.blogspot.com/
  4. muhdsuhaily

    Simple Art Design

    Hanya menggunakan seni kreativiti, Tidak kira siapa pun anda, anda sebenarnya sudah memiliki POWER, yang penting anda hanya perlu mencari titik POINT yang tepat untuk memilikinya.. Anda hanya perlu menggunakan SHAPES 100% http://shapesdrawing.blogspot.com/ itulah sentuhan... titik Point yang...
  5. muhdsuhaily

    Tip Penceramah/Speaker/Trainer Bebas

    Jika ingin diundang sebagai speaker, berikan TALK percuma sebagai sample, brand yourself untuk mana-mana organisasi.
  6. muhdsuhaily

    11 cara seorang Pakcik menjual Nasi Lemak untuk pusing Modal.

    Direct to the point, Ada 11 cara dan strategi menjual Nasi Lemak yang boleh dapat untung. 1. Delivery Order Anda perlu merekabentuk iklan ringkas bagi tujuan untuk pengedaran di kawasan anda sahaja. Dalam iklan tersebut, perlulah diterangkan mengenai servis penghantaran juadah pagi...
  7. muhdsuhaily

    CSS Templates ke Blogger Lagi

    Sebelum ini kita sudah tahu serba sedikit bagaimana membina Minisite menggunakan Blogger, kini anda akan mengetahui lagi bagaimana CSS Templates atau jika anda tahu membina web menggunakan css, saya pasti blogspot anda akan bertukar wajah yang lebih elegant. Lihat Demo...
  8. muhdsuhaily

    X 2 = $ ( Jutawan tidak mustahil untuk semua orang...)

    Berapa agaknya keuntungan kita bila hari kedua telah digandakan RMnya? http://confidentpresenter.blogspot.com/2011/04/jutawan-tidak-mustahil-untuk-semua.html
  9. muhdsuhaily

    Blogspot Affiliate

    Ada sesiapa pernah melihat URL menggunakan blogspot tapi bila surf ia adalah laman web miliki org lain. Jika pelawat itu menjadi pembeli maka komisyen akan diperolehi oleh empunya URL (blogspot) tersebut.
  10. muhdsuhaily

    Blogspot Affiliate

  11. muhdsuhaily

    Squeeze page sesat masuk ke Blogspot

    Assalammualaikum, Biarpun FREE HOST namun tetap menjanjikan kualiti yang sebenar! Lihat bagaimana Squeeze Page berganding bahu dengan Blogger.Com http://minisitebloggeronline.blogspot.com/
  12. muhdsuhaily

    Blogspot Kini Lubuk Duit II

    Blogger.Com Marah saya!!! Adakah saya bergurau mengenainya? Tidak! Apabila saya berjaya mengubah blogspot.com kepada web jualan tiba-tiba saya disentap oleh developer blogger.com kerana memecah kod yang jarang orang lakukan! habis-habis.... Bila anda jadi agen affiliate, anda boleh mengubah...
  13. muhdsuhaily

    Blogspot Kini Lubuk Duit

    Blogspot Dot Com kini Lubuk Duit Web Jualan dan Affiliate!! Laman blogspot hanya perlu diubahsuai menjadi Web Jualan dan URL link affiliate anda perlu diconvert tapi bukan menggunakan shot url ataupun sebagainya tetapi menggunakan lapisan berkala blogspot... Lihat contoh...
  14. muhdsuhaily

    Associate trainer

    Sesetengah usahawan menjadikan (FREELANCE) Associate Trainer/Speaker sebagai kerjaya utama dalam mencari rezeki. Jika tahu dan cara yang betul ia boleh menghasilkan pendapatan yang sangat lumayan. http://kionsombarutamparuli.blogspot.com/
  15. muhdsuhaily

    Berucap dan bercakap sebagai periuk nasi

    Tengah buat package CD utk bengkel, hanya untuk anda yang bakal menjadi hebat dan power dlm persembahan.. belajar design guna shapes! di www.teknikpersembahanpowerpoint.blogspot.com
  16. muhdsuhaily

    Talk FREE bukan sia-sia

    Hari ini saya akan kongsikan beberapa idea bagaimana anda boleh menghasilkan pendapatan dengan hanya bercakap dihadapan ramai. Apa jenis produk anda pun, ia sememangnya boleh buat duit yang penting ‘perlu mahir mengenai produk dan tahu kepentingan dan faedah yang perlu dimiliki oleh pelanggan...
  17. muhdsuhaily

    Ni Pasal Bonus!

    Nak tanya sikit, kalau kita beli produk then berikan produk tersebut kepada orang lain sebagai bonus. Boleh ke? Adakah ini melanggar hak pemilik?
  18. muhdsuhaily

    New topic

    Ada siapa tahu, bila kita buat forum baru semuanya berjalan dgn naik, then klik button NEW TOPIC form tak ada, ada pun sekejap saja. Adakah ini disebabkan oleh security window?
  19. muhdsuhaily

    Dwi Bahasa

    Macam mana nk buat web dwi bahasa. BM dan ENG je..
Top