Search results

  1. Y

    Bandwidth Limit Exceeded

    Kalau website saya terima error ini, apa maksudnya? Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. apa yang saya boleh buat untuk solve the issue? Thanks
  2. Y

    Kat mana la tempat aku nak mengadu ni....HELP

    .......close dah
  3. Y

    Thread saya tak publish2 lagi?

    Assalam MOD, saya ada post threa di ruangan WTS : Pengiklanan & Pemasaran...then masih xdapat feedback dari WC.. saya kena tunggu thread saya tu approve dulu baru buat payment kan? Please assist....TQ!
  4. Y

    >>>> TEKNIK KURUS DIET ATKINS <<<<< Korang tak caye? Aku pon tak caye....:)

    Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim.................... " JIKA SELAMA INI ANDA TERCARI-CARI PELAN DIET IDAMAN YANG MENJAMIN PENURUNAN BERAT BADAN SECARA SEMULAJADI SEHINGGA 4 KG SEMINGGU, MEMBAKAR LEMAK DENGAN PANTAS, TANPA BERLAPAR, TANPA PENGGUNAAN SEBARANG PRODUK, JADI MUNGKIN INILAH...
  5. Y

    FB ADS in USD? MYR?

    Hi geng WC, saya nak bertanya, sesiapa yang familiar dengan FB ADS ni... Currency ads saya pakai sekarang ialah USD (mula-mula memang FB sendiri yang set). Sy cuba nk tukar pada MYR, tp tak jumpa/tak tahu. Soalannya, memang payment tu kena dalam USD sahaja atau boleh tukar? Mohon panduan...TQ
  6. Y

    Segalanya dah siap...seram pulak nak tunggu hasil....

    Assalam dan salam sejahtera semua geng WC dan otai2... Alhamdulillah, selepas pelbagai cabaran, tohmahan, perkara negatif dan juga ilmu, panduan serta idea yang diperolehi (forum ni mg banyak membantu), saya sebagai NEWBIE dah berjaya hasilkan ebook pertama dan secara officialnya dah sedia di...
  7. Y

    Baru sekarang saya tahu.......

    Assalamualaikum wbt kepada geng2 WC dan juga otai2 online sekalian... Terima kasih sebab nak menyinggah jugak kat thread saya yang tak seberapa ni.... Saya memerlukan sedikit bimbingan dan panduan, minta tolong sesiapa yang tahu boleh share sikit maklumat.. Saya nak tanya, macam mana kita nak...
  8. Y

    KOMPOZER PROBLEM ????? OTAI tolonggg........

    Hai, minta pandangan dan nasihat otai-otai...Ini adalah kali pertama saya nak edit minisite saya guna Kompozer. Semua dah siap dan tinggal nk save dan publish. Tapi nak publish tu betul2 ambil masa. Saya konfius, samaada proses loading tu bermasalah atau memang akan ambil masa? Sesiapa boleh...
  9. Y

    Payment processor

    Hi Geng... Nak bertanya, umtuk jualn ebook di minisite, payment processor apa yang paling baik? molpay?ipay88?paypal? atau lain-lain? Saya baru nk lancarkan ebook pertama saya, jadi banyak lagi yang saya tak tahu dan perlu belajar. Mintak nasihat semua ya. Terima kasih. :D
  10. Y

    Tolong baca...kalau tak saya terpaksa.................

    :D:D Firstly mintak maaf atas tajuk yang agak cemas di atas...saje je... :D:D Kedua, salam perkenalan pada semua geng WC...saya newbies di sini.. Sebenarnya saya nk buat pertanyaan pada otai-otai sekalian...sekali lagi saya mintak maaf kalau tajuk saya ni offtopic...saya tak tahu nak post...
Top