Search results

  1. alhaadi

    50 Idea Pemasaran - Dr. Azizan Osman

    1) Berikan jaminan wang dikembalikan: Sekiranya anda yakin dan percaya dengan produk atau perkhidmatan anda, berikan jaminan anda. Tawarkan pemulangan wang jika mereka tidak berpuashati dengan apa yang anda berikan kepada mereka. Anda akan menarik lebih ramai orang untuk mencuba produk atau...
  2. alhaadi

    Niaga Rempah Ayam Goreng

    as'kum... camner cara nak mulakan perniagaan ni? maksud saya apa2 kelulusan yg saya kena ada utk jual rempah ni? Rempah ayam goreng spice...hehe
  3. alhaadi

    Forex Ebook Bahasa Melayu

    ebook ni asas je, dan juga pengenalan pasal marketiva.... Forex Ebook BM http://fxdocuments.blogspot.com/
  4. alhaadi

    Teknik Carian Internet

    Ebook percuma Teknik Carian Internet - Panduan Mencari Maklumat di Internet Dengan Betul http://www.savefile.com/files/739091
  5. alhaadi

    Hosting Untuk Iklan Percuma

    Provider hosting Windows mana yg terbaik utk wat iklan percuma?? Ok ke mesrahosting.net sebab ada dengar komplen hosting x bagus??
  6. alhaadi

    Patch

    camne nak patch katakan forum yg guna phpbb??
  7. alhaadi

    Irfan Khairi in Kick-Start reality TV!

    x sangka plak Dr. Irfan Khairi jadi salah seorang juri rancangan ni. Ingatkan cuma ada peserta rancangan ni cita2 nak jadi Internet Millioner...
  8. alhaadi

    Perniagaan Internet atau Bisnes Online??

    yg mana satu pilihan korang?? Mana yg lebih baik n kenapa??
  9. alhaadi

    Tempat Kerja Kat Trg

    Sesiapa yg tinggal berdekatan ngan Wakaf Mempelam (kat Trafik Light Kg. Kubang Tangga) sahaja dan: 1) Wat Kerja sendiri cam website designer 2) takde tempat kerja (tempat khas wat kerja) 3) takde komputer 4) takde akses Internet Kerja Sendiri maksud saya sbg cth anda seorg website...
  10. alhaadi

    Hosting Untuk Forum

    kat mana nak cari hosting provider n bleh bayar bulanan utk wat forum kat malaysia ni?? Kalu guna saiz hosting 1 gb, berapa agaknya bertahan??
  11. alhaadi

    ClikBank & Paypal (Thank You Page)

    adakah paypal pun sediakan link ni secara automatik cam ClikBank??
  12. alhaadi

    Tutorial Imageready

    Kat mana nak cari tutorial imageready?? Yang ada cuma photoshop je...
  13. alhaadi

    Penggunaan Adword (Life After Adsense)

    As'kum... sesape yg dah baca ebook Life After Adsense, bleh x simpulkan apa yg nak disampaikan oleh penulis ebook ni sebenarnya?? Dah baca, tapi faham skit2 je...
  14. alhaadi

    Hidup Sihat Dengan Produk Bewg

    as'kum, giliran saya plak nak promote barang... ok, walaupun Bewg mempunyai 9 produk utama, saya hanya akan tumpukan 2 jenis produk sahaja iaitu Bew Coleen dan Tuala Wanita Lexee. Bewg Bew Coleen Per Box : 20 pkt RM120 BewColeen merupakan makanan seimbang dan sajian pengganti...
  15. alhaadi

    Paypal dan MLM

    kalu x salah, ikut TOS Paypal kita x bleh guna akaun Paypal utk kegiatan berkait ngan MLM. Saya bercadang nak jual produk dan salah satu cara kaedah bayaran dgn CC/Paypal. Tapi produk ni milik program MLM. Saya bukan nak promote MLM ni cuma nak jual produk je. X bleh jugak ke??
  16. alhaadi

    banner management

    as'kum camne nak urus banner mana2 bahagian webpage cthnya kat header. Banner kan ada banyak jenis. Bila guna iframe cuma satu je masalah, saiz x bleh nak diubah2 ikut saiz banner. Katakan ada 2 jenis saiz, 728x90 ngan 468x60. Pd satu2 masa saya akan guna yg 468x60. Pastu saya tukar plak...
  17. alhaadi

    BisnesOnline.com - Malaysian Online Business Info Site

    Saya mengalu-alukan pd sape2 yg nak submit berita2 pasal bisnes online spt seminar, submit artikel pasal bisnes online (seboleh-bolehnya BI), submit website (berkaitan bisnes online je) kat website saya ke alamat email saya (terpaksa lakukan secara manual sebab website berasaskan HTML je) tq...
  18. alhaadi

    Virus Siti Nurhaliza

    Macam2 ada (tengah tunggu Virus Datuk K plak)... Virus Worm32 yang di beri nama oleh penciptanya sebagai "Virus Siti NurHaliza". Virus yang baru sahaja lahir dari negara jiran Indonesia ini telah " mencuri nama penyanyi kebanggan negara iaitu Siti Nurhaliza. Virus ini menggunakan nama...
  19. alhaadi

    Iklan kat BisnesOnline.Com

    Ada x yg nak iklankan bisnes online anda kat saya?? Untuk ahli wangcyber je. Syaratnya mestilah jalankan perniagaan secara online. Cthnya En Shuth dan Alhafiz3d, penyedia webhosting, Mdpai, website builder... bukan referral bagi suatu program wang cthnya affiliate mas kahwin ke, 56 idea luar...
  20. alhaadi

    Tips untuk seorang blogger

    bleh x saya copy 100% kandungan suatu artikel tanpa pastu letak source artikel tersebut? Bagaimana cara yg betul sebenarnya?? cthnya artikel camni... http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/bristol/somerset/5039828.stm
Top