Search results

  1. Kayrol Anwar

    Bunga Nenas Batu

    Adakah anda menghadapi salah satu masalah di bawah ini? Ruang rahim lambat mengecut selepas bersalin Kencing tidak lawas / kencing tak puas Penyakit batu karang Masalah buah pinggang Angin berlebihan di dalam badan Penyakit strok Penyakit buasir Darah tinggi Toksin di dalam badan Darah kurang...
  2. Kayrol Anwar

    Jual Servis Pasang Kedai Online Ala Lazada , Produk Anda Upload Sendiri

    Salam, Contoh kedai online > Kedai Jam Azan RM50 je pasang dan saya akan ajar cara upload product melalui fb/whatsapp Janji korang ada domain dan hosting, kalau x de , belilah di KedaiDomain.my , domain murah , hosting pulak serendah RM10 017-5601956 FB.com/skynet88
  3. Kayrol Anwar

    Jual Promo Domain .MY Student Package 3 Years RM99.99

    Promosi Terkini September 2016 Domain .my 3 Tahun RM99.99 SAHAJA! Syarat wajib perlu ada Student Card! Tak ada student card? Pergunakan adik-adik korang/ sepupu sepapat korang hahaha Cara order : 1. Masuk web Client Area 2. Daftar akaun jika belum ada 3. Order domain (Wajib pilih 3 tahun) 4...
  4. Kayrol Anwar

    Masa yang sesuai promote produk/servis di media social

    Bila waktu yang sesuai promote produk/servis di Facebook, Instagram, Twitter, Forum dan lain2 ? Berdasarkan statistik di negara kita, waktu terbaik adalah dalam lingkungan :- ▶ 6-8am: Selepas waktu solat subuh, sebelum masa pejabat bermula. ▶ 11.30-1PM: Masa makan tengahari. Meskipun, ada...
  5. Kayrol Anwar

    Nak jual akaun fifa online 3 dan dota 2

    Salam, Saya Nak jual akaun Fifa Online 3 dan DOTA 2. Fifa online 3 level 52 - RM250 Dota 2 level 26 - RM150 akaun biasa2 ja, bukan pro pun. noob bhai sapa berminat bleh wasup or call 017-5601956
  6. Kayrol Anwar

    Jam azan - harga jam azan digital waktu solat malaysia

    Jam Azan - Harga Jam Azan Digital Waktu Solat Malaysia Kelebihan Jam Azan Kami : ✔ Jam Azan berfungsi automatik bacaan ayat suci Al-Quran setiap 10 minit sebelum masuk waktu solat. ✔ Jam Azan berfungsi Automatik melaungkan azan tepat pada waktu solat ✔ Jam Azan berfungsi automatik megalunkan...
  7. Kayrol Anwar

    4 tips pemasaran luar kepala otak

    Sahaja aku nak share 4 Tips Pemasaran Luar Kepala Otak ... kikiki 1. Iklan di notis board masjid dan stesen bas. Anda boleh tempelkan iklan anda di notis board ini tapi minta kebenaran terlebih dahulu. Jangan tempel sesuka hati pulak ye. Bukan terhad di masjid dan stesen bas saja, di mana2 pun...
  8. Kayrol Anwar

    Kerani spm gaji rm1700 di suruhanjaya tenaga

    Suruhanjaya Tenaga merupakan badan berkanun yang telah ditubuhkan di bawah Akta Suruhanjaya Tenaga 2001. Ia berfungsi mengawal selia sektor tenaga khususnya industri bekalan elektrik paip gas asli dan industri petroleum cecair bekalan gas di Semenanjung Malaysia dan Sabah. Justeru itu peluang...
  9. Kayrol Anwar

    Brandnew PR3 Web Pengiklanan untuk dijual

    SOLD! * Brandnew PR3 Web Pengiklanan untuk dijual. * Domain cun! Bekas web photography Ustaz Azhar Idrus * Sebab jual, tiada masa untuk develop * Indexed & Cached * Good backlinks from high PR sites * Genuine Google PageRank * Dropped Domain http://digitalmukmin.com/ Grab sekarang RM500...
  10. Kayrol Anwar

    210 Domain Dot My Untuk Dijual

    PM atau offer melalui komen No tel : 017-5601956 Email : khairul2311@gmail.com TuitionCenter.my BusinessCards.my BusinessCardDesign.my OnlineGames.my BlogList.my DietTips.my LogoMaker.my Floor.my Greeting.my Bookmarks.my Hostings.my WebSpace.my IslamicQuotes.my OnlineLearning.my MyResume.my...
  11. Kayrol Anwar

    ambo tergrab domain ustaz azhar idrus

    Salam, Untuk pengetahuan , ambo terlibat dalam dunia domain ni. haritu ada orang luar negara jual domain DigitalMukmin dot com , domain ni dah expiredd dan mungkin orang ni dia grab sbb domain ni page rank 3 .dia jual murah ja so aku beli. banklink punyala bnyk. fyi , domain ni adalah domain yg...
  12. Kayrol Anwar

    nak clear domain murah2 saja

    Domain clearence Sempena hari raya haji, nak letgo domain2 dibawah dengan harga RM35 sahaja.Registrar godaddy. Myjawatan.com MyWebsite2u.com BajuKoporat2u.com Jubah2u.com Jersi2u.com - SOLD -------------------------------- Iklan selingan jeling jelingan Letgo sempena hari raya haji...
  13. Kayrol Anwar

    Warming up Ramadhan - ebook Ramadhan percuma

    Assalamualaikum semua, Rasa tak sabar dah nak masuk bulan Ramadhan ni. Bulan yang penuh rahmat dan keampunan. Sesaje dok baca artikel2 ramdhan terjumpa satu ebook ni dalam hardisk sy. Saja nak share sekadar utk warming up Ramadhan tahun ni. Ebook seorang rakan yang mungkin dapat memberi...
  14. Kayrol Anwar

    Tingkatkan Jualan Online Anda Dengan End Of Page Slide Offer Wordpress Plugin

    New wordpress plugin that will help you boost your online income, whoever you are.. Let me introduce new plugin that will help you to increase affiliate earning, amazon affiliate conversion, product sales, email list and more.... Dear All Marketers I am here to bring you new tool that...
  15. Kayrol Anwar

    Saya cari rumah flat atau teres utk disewa area taman sri sentosa, klang lama urgent

    salam, Saya sedang cari rumah flat atau teres utk disewa area taman sri sentosa, klang lama urgent bujet RM550 cam tu. bilik x nak huhu ada sapa2 tau x? rumah2 flat ke, rumah kedai tingkat atas murah2 ke? taman2 yg berdekatan pun ok tq
  16. Kayrol Anwar

    Akaun Fiverr Utk Dijual

    Ada sesiapa nak beli akaun Fiverr LVL 2? Sales terakhir September 2013, dah tak da masa sejak bisnes full time ni. Harga buka RM900 NEGO . Servis2 dalam tu kalau nak ajar mau makan masa sebab ada beberapa servis yg perlu skill. Sorry harga kapak kepala :-O. Link akaun http://fiverr.com/cutecat
  17. Kayrol Anwar

    Domain Premium : Khairul.NET utk dibida

    Domain : Khairul.NET Bid mula : RM150 Bid increament : RM50 BIN RM500 Bid close : 31 Jan 2014 TQ
  18. Kayrol Anwar

    Ubat resdung ezibreathe - penawar resdung & asma terbaik insya allah

    Ubat Resdung EZiBreathe adalah supplemen yang dihasilkan khusus untuk melegakan gejala resdung, alergi hidung dan asma. Ubat Resdung EZiBreathe bertindak mengurangkan keradangan, meningkatkan prestasi imunisasi badan dan sistem pernafasan keseluruhannya. Ia merupakan salah satu alternatif...
  19. Kayrol Anwar

    [Pendaftaran Dibuka Sesi 2014] Pusat Tuisyen & Seminar Positif Di Sungai Petani

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Kepada ibu bapa yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan tuisyen di sekitar kawasan Sungai Petani bolehlah mendaftarkan anak anda di Pusat Tuisyen & Seminar Positif beralamat di : No 52 ( Tingkat 1 ), Jalan Tuanku Haminah 1, Taman Tuanku...
  20. Kayrol Anwar

    Sewa Hartanah Alam Maya

    Salam.Ada sesiapa yang nak sewa hartanah maya tak? RM10 sebulan , minimum kena ambil 3 bulan (RM30). Boleh gunakan untuk website jika dah ada hosting atau boleh redirect ke web yang sedia ada, contohnya anda ada blog , www.Muhammad.blogspot.my atau www.Muhammad.wordpress.com , anda boleh...
Top