Search results

  1. X

    Yes,produk digital pertama saya berjaya dilancarkan hari ini!syukur Alhamdulillah..

    Tahniah! Lawa design di clickcovers.com ;)
  2. X

    [[SEO]] Keyword Kompetitif vs Keyword tak kompetitif. Apakah perbezaannya?

    Salam, Info yang bagus trg7ija. Terima kasih. Nak mengukuhkan lagi pemahaman saya, result untuk "phrase" contoh search "xbox portable" membolehkan kita agak2 banyak mana website competitor atau website yang ada keyword tu? betul?
  3. X

    Servis Yang Paling Aku Menyesal Ambik.....

    Well said brother arm! [extra] Fikir halal haram, kalau tak nak fikir jugak, orang nasihat laa macam mana pun, kau bidas, kau tepis, kau lastik dengan segala macam ayat.
  4. X

    Dari KL ke Kuala Perlis

    pemandangan lepas abis highway tula... haha.
  5. X

    Panduan Terapeak Sifulan dah kuar..BEST ker?

    erk. bukan dah lame ke dia kuar ni? Tak silap aku masa ramai duk sibuk promote miniaga kot. No komen sebab tak beli. Tapi nak komen sikit. Sipu Lang ni kemut (kedekut) betul la... langsung tak bagi diskaun kat pembeli ebook lama. Udahla panduan advance yang dijanji tak siap2. huhu. Jgn marah ek...
  6. X

    Dari KL ke Kuala Perlis

    hoh. Sib baik aku beli tranasional. Katenyer 6-7 jam. Jauh gak ye sane. Aku nak naik feri g langkawi nun agak2 sempat tak. Aku bertolak 9 pagi, konon nak tengok pemandangan, kena jalan jem padan muka aku. Feri takda malam kan?
  7. X

    Dari KL ke Kuala Perlis

    Dari Jemapoh ke Manchester! eh. hehe erk saya nak tanya ni sapa biasa naik bas dari KL ke Kuala Perlis. Agak2 dalam brapa jam dan bas apa dan dari Hentian Putra ada?
  8. X

    Edit gambar dengan photoshop

    setahu saya, latest cs5. tp bila google. cs10, cs13, cs30...cs80 pun adee! hahaha
  9. X

    Letak Banner Sahaja Dah Dapat USD30!Biar Betul..

    Mungkin yang ingin diketahui azlanovic ialah NILAI TAMBAH kepada versi percuma. Harga yang agak mahal jadi perlulah ditekankan sikit apa kelebihan berbanding versi percuma. Takkan nak tahu nama program rahsianya, proses mendaftar dan kelayakan sahaja? Betui dak? :) edit: erm testi dari nuaeman...
  10. X

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    Assalamualaikum Bro Mansur, Saya pembeli ebook rempit ebay dari link affiliate bro. Beli pada bulan April dulu. Sudah pm dan msj di ym tapi tiada balasan. Macam mana saya nak update maklumat alamat saya?
  11. X

    Rahsia Bisnes Pelancongan Online

    itula yang saya maksudkan. Bukti TT banyak duit hasil dari program/bisnes pelancongan ni. ;)
  12. X

    Rahsia Bisnes Pelancongan Online

    buktinya ialah thread ni paling lama sticky. heheh.
  13. X

    Alang [Samsul Zamzuri] Bersara

    Rasanya bukan sebab ketepuan pasaran tempatan jadi punca. Saya kata macamni sebabnya Alang BUKAN jenis "lepas buat ebook itu ebook ini lepas ebook itu ebook ini" niche sama plak tu. opps! :D
  14. X

    Alang [Samsul Zamzuri] Bersara

    Salam, Maaf kalau sudah ada thread ini. Dah guna fungsi search. Alang, pengendali blog www.samsulzamzuri.com secara tidak rasmi telah mengumumkan untuk berhenti dari menulis di blog itu. Satu lagi sumber rujukan saya telah hilang. Blog yang saya mesti lawat walaupun sebagai pembaca...
  15. X

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    ada hikmah gak ni lambat siap. Mungkin ade yang beli ebook msaifuln dari link bro mansur tak start buat apa-apa lagi. Jadi dvd ni la nanti boleh tolong peringat untuk take action ;)
  16. X

    [BAKAL SOLD OUT] Lesen Reseller Sistem Affiliate Lite V2.0 [ADVANCED VERSION]

    Khai, terima kasih kerana buat pilihan bijak :D Saya dah pun bank-in rebet malam tadi. Dah dapat link download bonus? Maka dengan ini habislah sudah tawaran rebet RM55... Yang tinggal rebet RM45. Boleh buat belian disini. http://jvcommerce.com/main/s3/207nd/37
  17. X

    [BAKAL SOLD OUT] Lesen Reseller Sistem Affiliate Lite V2.0 [ADVANCED VERSION]

    Senarai pembeli dan status bayaran rebet REBET RM55 1. alfatihstudio paid 2. uyin_85 paid 3. rajalawak paid 4. penang paid 5. adaem paid 6. basyir paid 7. whizzkid paid 8. tuti paid 9. meezwan paid 10. RajaKamil paid 11. nemesis_5425 paid 12. micheal paid 13. faezil paid 14...
  18. X

    [BAKAL SOLD OUT] Lesen Reseller Sistem Affiliate Lite V2.0 [ADVANCED VERSION]

    ye, bro. ade 5 orang saya bank-in tadi. nanti saya update, dan bagi link download bonus. Ambik nafas jap. haha
  19. X

    [BAKAL SOLD OUT] Lesen Reseller Sistem Affiliate Lite V2.0 [ADVANCED VERSION]

    Senarai pembeli dan status bayaran rebet REBET RM55 1. alfatihstudio paid 2. uyin_85 paid 3. rajalawak paid 4. penang paid 5. adaem belum bayar; perlukan maklumat akaun. 6. basyir paid 7. whizzkid 8. tuti 9. meezwan 10. RajaKamil 11. nemesis_5425 12. micheal 13. faezil 14...
Top