Search results

  1. Imo Imora

    [SURVEY] Buat Pembaca Buku- Please VOTE!-->3 HADIAH menanti anda yang bertuah!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Ehemm.. dah lama rasanya saya tak membuka thread di WC ni. Mungkin ada yang kenal dan ada yang tidak kenal dengan saya. Ok kita terus kepada tajuk di atas. Saya di sini memerlukan bantuan VOTE dari sahabat-sahabat WC yang dikasihi semua. Berbesar...
  2. Imo Imora

    >>> PERHATIAN!!! Keuntungan Lebih 100%!!! Sebarkan!!! <<<

    Assalamualaikum sahabat2 WC.. Anda ingin dapat 'keuntungan' lebih 100% dengan modal yang kecil? Kalau ikutkan tak memerlukan modal apa2 pun. Senang sahaja caranya kerana sebentar lagi saya akan ajar kepada anda bagaimana membuat 'keuntungan' lebih 100% tu. Ya.. ini bukan satu gurauan...
  3. Imo Imora

    (WTB) Khidmat Header

    Salam suma. Saya sekarang tgh mencari designer tuk buat promosi satu produk ni. So saya nak anda buat satu header 480px (lebar) X 150px (tinggi) dan satu lagi saiz mcm iklan kat sebelah kiri WC ni. Saya nak ia bergerak ye. Harga saya buka RM25-->30 bole? Siap sebelum ari khamis ni. Kedua2...
  4. Imo Imora

    Gobala Krishnan Interviewed Labanon! (Wajib Tengok)

    Wow.. Labanon ditemubual Gobala Krishnan! Siapa nak dengar suara Labanon ada di sini! Tahniah Labanon :). Linknya----> YouTube - Gobala Krishnan Interviewed Labanon
  5. Imo Imora

    Google Minat Melabur Di Malaysia

    Daripada: OTHMAN MOHAMAD DAVOS 26 Jan. – Google Inc, syarikat gergasi enjin carian Internet, telah memulakan perbincangan dengan Multimedia Development Corporation (MDEC) dalam usaha untuk mewujudkan pangkalannya di Malaysia. Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi berkata...
  6. Imo Imora

    KAJIAN!!! Berapa Peratuskah Pengetahuan Anda Mengenai CPanel?

    Ok.. saya nak buat kajian sikit di dalam forum WC ni. Kita semua tahukan pentingnya CPanel di dalam perniagaan internet. Jadi saya dah pun cerita kisah saya di sini. Anda bagaimana? Sudilah kiranya menyumbangkan vote anda dan ceritakan sedikit pengalaman anda. Jadi jom kita vote!
  7. Imo Imora

    WAJIB!!! Langkah Pertama Yang Perlu Diambil Apabila Memiliki Hosting Berbayar

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Kisah Benar Teringat saya apabila kali pertama memilki hosting berbayar iaitu ImoImora.com pada sekitar awal 2007. First-first dapat saya jadi macam pelik sikit. Hmm.. nak upload kat mana ye? Hosting ni camner dia fungsi? Eh.. camner orang tu leh...
  8. Imo Imora

    Bank Islam akan berwajah baru?

    Tadi saya check baki akaun kat www.bankislam.com.my. Wahh.. dah tukar la warna web site dia.. logo pun dah lain. Psstt.. Bank Islam nak tukar imej ke? Tapi bila log in sumanya sama mcm dulu.. xpe satu kemajuan ni.
  9. Imo Imora

    Survey tentang keselamatan motorsikal dan cerita motorsikal dicuri.

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ahli dan pembaca tetap WangCyber.. :) . Saya sekarang dalam proses membuat kajian mengenai topik di atas. Jadi di sini saya mengharapkan sedikit bantuan daripada anda semua untuk menyumbang kepada maklumat yang saya perlukan itu. Berkenaan cerita...
  10. Imo Imora

    Kalau dicemburui.. tandanya BERJAYA!

    ORANG CEMERLANG AKAN DIMUSUHI ORANG TIDAK CEMERLANG. ORANG BERJAYA AKAN DIMUSUHI OLEH ORANG YANG TIDAK BERJAYA. ORANG CERDIK AKAN DIMUSUHI ORANG TIDAK CERDIK. ORANG BAIK AKAN DIMUSUHI ORANG TIDAK BAIK. Tok imam akan dimusuhi kaki judi. Polis akan dimusuhi perompak. Orang cantik akan...
  11. Imo Imora

    Blog Imo Imora Dilancarkan!!!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda semua warga Wang Cyber. Ok.. kat sini saya ingin mengumumkan pelancaran blog dot com pertama saya yang baru dilancarkan semalam iaitu www.imoimora.com. Sebenarnya saya x berapa yakin nak setup blog Wordpress nie tetapi setelah... (nak tahu cerita...
  12. Imo Imora

    SaifulSham Dihack Lagi

    SaifulSham kena hack lagi? SaifulSham dah tahu belum? :confused:
  13. Imo Imora

    Asal usul NICK NAME anda?

    Ok sekadar sembang2 kedai kopi. Boleh x kita warga Wang Cyber berkongsi bagaimana anda2 suma mendapat dan mencipta nama nick name anda. Saya perhatikan di dunia nie bermcm2 nama samaran yang ada (mcm2 adaa.. :) ) . Kadang2 saya nak tahu gak mcm mana diorang dapat nama tu. Penuh pertanyaan...
  14. Imo Imora

    PERSOALAN: Kenapakah TMNET STREAMYX boleh jadi biol???

    Maaf la kalo tajuk cam kasar sikit. Saya cuma nak luahkan ketidakpuasan khidmat internet yang disediakan oleh syarikat TM nie. Kata broadband..mmg laju la tapi kekadang tu apsal jadi lembab cam siput dan pas2 terus jadi down 1 hari. Bayangkan dah 2 kali kena nie. Last2 kena call customer...
Top