Search results

  1. A

    Cabaran #7 : Cabaran "Top Affiliate VideoPercuma.com"

    Oh... masih ada lagi thread ni rupanya... Dah lama betul rasanya tak masuk ke sini. Terima kasih kepada Zamri Nanyan kerana adakan pertandingan ini. Bagi saya bukan kemenangan agenda utama tetapi penyertaan. Selain membantu rakan promosikan produk mereka, saya berpeluang tajamkan skil dan...
  2. A

    Cabaran #7 : Cabaran "Top Affiliate VideoPercuma.com"

    Hehe... silakan Zul. Saya tak hairanpun sekiranya Zul dah leading sekarang ni. Maklumlah dia ada fresh mailing list! Kita punya dah berzaman...
  3. A

    Web diciplak, apakah nasihat dan komen anda ?

    Rasanya dalang yang sebenar ialah orang yang ambil upah buatkan website tu, kemungkinan juga salah seorang penaja program ni. Pemilik website tu mungkin tak tahu apa-apa sebab penaja dah janjikan sebuah website utk mudahkan mktg. Jalan mudah utk cari content, tiru website lainlah! Ramai...
  4. A

    Wang RM 20,000 dan pemproses kad kredit yang terkenal.Apa langkah seterusnya?

    Kalau saya diberi budget RM20k utk berjaya dalam ebiz, saya akan invest dlm ilmu perniagaan internet terlebih dahulu. Mungkin saya sanggup bayar Alang sebanyak itu utk perturunkan ilmu dia kepada saya! p/s: cukup ke banyak tu Alang?
  5. A

    Teknik Baru dari Syed_Ikhwan

    Errk Syed... saya tak dapat apa-apa update pun, samada dlm email ataupun PM? Jgn lupa hantar kat saya!
  6. A

    Sales Letter DiTiru Tanpa Kebenaran...

    Baguslah Zul buat pendedahan begini. Perbuatan sedemikian memang patut ditegur pada peringkat ini di mana ebiz malaysia baru nak berkembang. Sayapun hairan bagaimana mereka ini tergamak buat begini sedangkan saya percaya mereka sedar ianya salah. Setidak2nya, mintalah izin. Cuba bayangkan...
  7. A

    Teknik Baru dari Syed_Ikhwan

    Syed, itu penipuan yg nyata. Saya tak pernah hantar email tersebut dan tak pernah ada masalah access kepada file tersebut. Malah saya sedang praktiskan manual tersebut step by step... Hati-hatilah, penipu semakin ramai!
  8. A

    Teknik Baru dari Syed_Ikhwan

    Syed, saya dah transfer ke akaun Paypal anda. Sila periksa akaun... Thanks!
  9. A

    Salam APP

    Haha... saya dah agak ada kesilapan, harap dibetulkan. Saya akan nantikan batch kedua nanti...
  10. A

    Salam APP

    Errr... saya nampak dan boleh post di sini, kiranya saya termasuk dlm 20 orang tu ke? Kalau betul, alhamdulillah. Harapnya tiada kesilapanlah...
  11. A

    [WTB] : SaifulSham Mahu Membeli Dana Paypal Anda

    Transaksi jualan USD400 Paypal Fund kepada team Saifulsham pada 26/6/07 selesai dalam beberapa jam sahaja! Very efficient service!
  12. A

    Perlukan bantuan - check buku di pasaran

    Semalam ke MPH MidValley... belum ada lagi. Saya sentiasa checkout buku2 yg baru sampai...
  13. A

    Tips: Cermin kaca yg menjana > RM 15,000 sebulan !!

    Hmm... bukan di KLCC, tapi kat MidValley Megamall.
  14. A

    Kisah Alang Keluar Dalam Surat Khabar!

    Dalam akhbar NST hari ini 11/5/07 mukasurat 12, ada berita mengenai trend usahawan internet sepenuh masa semakin berkembang di Malaysia. Gambar Alang sedang bekerja di ruang tamu rumahnya terpampang jelas! Selain Alang, Liew CF dan Gobala Krishnan juga ditemuramah. Tahniah Alang! p/s...
  15. A

    Harga E-book Malaysia ikut harga Negara Barat

    Saya pernah terbaca sebuah artikel berkaitan strategi pemasaran antarabangsa beberapa tahun lalu tetapi lupa sumbernya... Ada kajian kelakuan dan kepuasan pengguna berkaitan harga barangan yang ditawarkan. Kajian tu membuktikan angka harga juga boleh mempengaruhi psikologi dan motivasi...
  16. A

    Ada sesaper tengok 'American Inventor'?

    Saya memang suka program sebegini. Ia memaparkan kesungguhan dan kreativiti rakyat Amerika dari pelbagai lapisan masyarakat dalam usaha untuk memperbaiki kualiti kehidupan dengan rekaan dan idea unik dan luar biasa mereka tu. Secara dasarnya, kita faham asas setiap rekacipta adalah untuk...
  17. A

    Ideabisneluarbiasa.com Hacked!

    Ingatpun begitu juga... letih! Berapa kali dahh!
  18. A

    Ideabisneluarbiasa.com Hacked!

    Hmm.. buka WC baru tau forum saya kena hacked! Takpelah, nanti saya buat sesuatu... Terima kasih beritahu saya.
  19. A

    PERHATIAN! Ketahui Bagaimana Saya Menjana Wang RM350 Dalam Masa Hanya 4 Hari!!

    Tahniah dan terima kasih Team Flarebiz! Awesome job!! Saya dah war-warkan ebook anda ini kepada semua subscribers saya. Semoga mereka juga dapat faedah dan mencontohi kejayaan anda berdua ini. Bangga sungguh rasanya!
  20. A

    VCD Panduan Solat Ketika Sakit!

    Assalamualaikum semua, Baru-baru ini saya telah mendapatkan VCD Panduan Solat ketika Sakit yang telah diterbitkan oleh Jawatankuasa Surau TM (Telekom Malaysia). Setelah menonton sendiri vcd ini, saya dapati ianya amat bagus dan berfaedah untuk semua. Sungguh banyak maklumat dan ilmu yang...
Top