Search results

  1. boukdella

    Ayat2 Manis Untuk Pujuk Buyer Yang Angin & Marah2

    Thread ini saya bukak supaya kawan2 dapat kongsi2 jawapan2 yang bagus2, baik2, manis2 yang berjaya memujuk dan menyejukkan hati buyer yang angin, mengamuk ataupun marah2 sebab barang tak sampai dan sebagainya. Saya tau ada yang dah pun bagikan contoh2 tu dalam thread2 lain tapi semuanya...
  2. boukdella

    Masih REALIABLE ker AN sebagai dropshipper?

    Saya bknlah pengguna tegar AN. Mungkin kawan2, otai2 dan sesapa yg ada pengalaman dgn AN boleh kongsikan segala permasalahan, baik dan buruk ttg AN ni. Dari segi kualiti produk, masa penghantaran, communication dgn admin AN dsgnya. Apa yg saya dpt info dari forum WC, ada yg cakap kualiti...
  3. boukdella

    Duit Paypal Dah Boleh Withdraw KE LOCAL BANK

    Tadi sy try nak withdraw, tgk2 dah boleh transfer ke local bank ... > RM400 - fee free < RM400 - fee RM3 proses : 2 - 3 hari
Top