Search results

  1. 7FiguresGuy

    [Job RM50] Cari gambar dan masukkan ke dalam blog

    Saya ada dalam 10-15 blog yang perlukan seseorang untuk masukkan gambar ke dalam artikel yang berkaitan...jumlah gambar yang diperlukan maybe dalam 50-70 gambar....gambar tersebut mestilah berkaitan dengan artikel yang ditulis.... dalam 2-3 jam maybe dah siap....mesti tahu wordpress... PM...
  2. 7FiguresGuy

    RM15 - Register Akaun

    Saya nak mintak siapa-siapa tolong register akaun seperti di bawah : 5 akaun Gmail 5 Akaun Flippa 5 Akaun Warrior Forum 5 Akaun Facebook Pembayaran melalui m2u. Timeframe 24 jam Siapa cepat dia dapat. TQ
  3. 7FiguresGuy

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    salam warga WC, MRR/PLR Graphic Collection Rasanya semua dah tahu apa kelebihan license MRR/PLR ni....tak payah rasanya nak terang panjang lebar :D... Sifir mudahnya : MRR/PLR - Resell and make money - jual balik dapat $$$$ Jom usha-usha dulu : Harga : RM10 sahaja...
  4. 7FiguresGuy

    Adakah anda masih berminat dengan servis like facebook fanpage?targeted guna fbads..

    salam... rasanya dalam WC ni dah ramai tahu tentang Facebook Ads...banyak ebook dan juga panduan yang keluar pasal facebook ads nih.... so,sebelum sy membuka thread servis ini,saya mahu tanya anda warga WC....adakah masih berminat hendak mendapatkan facebook like yang targeted dan cepat...
  5. 7FiguresGuy

    [Case Studies]Buat Duit dengan Modal $100 di Internet

    Salam Warga WC... Disini saya nak sharing & diskus dengan kawan-kawan sekalian tentang bagaimana kita boleh start buat duit di Internet dengan bermodalkan 0-$100....Kita buat ala-ala case studies....moga-moga ianya bermanfaat kepada sesiapa yang membacanya.... Rasanya ramai lagi otai di...
  6. 7FiguresGuy

    [LIMITED]8,000 Produk MRR/PLR & Update Percuma Selama Setahun

    ***Temporarily Closed*** [FONT=Georgia]Tahukah anda kebanyakan produk MRR/PLR yang dijual di WC ini dan oleh mana-mana internet marketer yang lain kebanyakannya mengambil produk ini dari sumber yang sama?Ada diantara mereka menjual 100% sama dengan produk asal dan ada juga diantara mereka...
  7. 7FiguresGuy

    FB Timeline Skin - Buat Duit dengan Trend Terbaru - Servis Design

    Salam Warga WC.. FB Timeline baru diperkenalkan oleh Facebook. Design lebih menarik dan nampak seperti website. Ramai yang sudah bertukar kepada Timeline untuk nampak lebih professional dan menarik. Apa kata kita buat duit dengan FB Timeline nih? Macam mana? >>Offer Servis Design...
  8. 7FiguresGuy

    [Firesale-30 Hari]Dapatkan Studiopress & Shopperpress WP Premium Theme hanya RM100!

    Kepada para buyer,sila keep in touch dengan saya via PM or email. Bagi saya masa 24-72 jam untuk respond sebarang email or PM. TQ Yasir
  9. 7FiguresGuy

    Single Keyword Domain - PERNIAGAAN.ORG & PERABOT.ORG - Murah

    Salam... Ada 2 single keyword saya nak jual.Registrar GoDaddy. Perniagaan.org Perabot.org Harga:RM100 (each) Bonus: -Free Hosting Setahun -Premium Themes - OptimizePress/Shopperpress/ElegantThemes - (pilih satu shj,sy installkan) Siapa cepat dia dapat. Thanks
  10. 7FiguresGuy

    Perlukan layout sebegini untuk Wordpress Theme.....RM10 upahnya....

    Saya tengah mencari theme wordpress yang mempunyai layout sebegini.tak kisah berbayar atau free. penat dah mencari,tak jumpa yang berkenan di hati.... sesiapa yang boleh recommendkan theme yang sebegini saya akan upah RM10.Harus 90-100% sama.
  11. 7FiguresGuy

    Mencari Part-Time & Long Term Outsourcer

    Salam Warga WC... Saya di sini mencari part time on project based outsourcer...long term juga...as long as saya ada projek baru,saya akan cari anda dahulu..... kerja-kerjanya simple sahaja,antaranya : -copy paste/data entry -research -upload/download file -edit image -article writing...
  12. 7FiguresGuy

    [RM5] Article Submission to 150 Articles Directories

    Adakah anda....... >Tidak mempunyai masa untuk membuat article submission sendiri? >Malas? >Tak tahu nak buat sendiri? >Kekurangan bajet? Outsource jer.....Cepat....Jimat Masa....... Mari saya buatkan... *saya akan submit artikel anda ke 150 article directories - autoapprove * turnaround...
  13. 7FiguresGuy

    Aged Domain with PR For Sales

    Domain : AutoForex101.com PR: 1 Price : $35 Domain: FatLossFactor.net PR: 1 Price: $35 Domain: Notebooker.info PR : 2 Price: $45 Price with Site: $60 Domain: CollectRealAssets.com - Real Estate Niche PR : 3 Price: $70 Domain: MoneyOnlineTools.com PR : 1 Price : $30...
  14. 7FiguresGuy

    Servis Setup Artikel Direktori Guna Wordpress

    closed......................
  15. 7FiguresGuy

    Bonus Kuasa Flippa. Meh tengok....

    8ribu lebih dalam masa 2 bulan sahaja?Memang masyuk main Flippa nih. Kalau korang masih belum start main Flippa, boleh belajar sebab industri ni memang lumayan. Kenapa lumayan? Orang yang ada duit, memang suka beli website yang “pasang siap”. Tak perlu pening-pening fikirkan niche apa yang...
  16. 7FiguresGuy

    Virtual Assistant Support Service: Email Support

    1st time in WC.... Virtual Assistant Support Service: Email Support Adakah anda tergolong di dalam golongan di bawah ? Ada beribu-ribu list tetapi tidak ada masa nak menjawab email Nak tumpukan kepada projek yang lain Sibuk dengan kerja yang sedia ada Malas nak menjawab soalan yang...
  17. 7FiguresGuy

    paypal refund issue...payment via PP sedut dari DC

    salam... nak tanya... baru-baru ni saya ada beli barang.akibat tidak memuaskan hati,sy mintak refund daripada seller tersebut,alhamdulillah dapat.sy bayar guna paypal,tp disebabkan duit dalam tu 0,dia sedut melalui debit card sy. bila seller refund,transaction detail memang tulis "refund...
Top