Search results

  1. faizal888

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Ni sebijik mcm abang aku,. tak pernah kedekut. Sggup brhbis byk. Tapi asal TM banyak sgt video macam2 2-3 hari ni? semua nak Lebih Untukmu.charity barang raya free ke?+MataBulat+
  2. faizal888

    Runsing sebab kad kredit

    ni bagi bini aku suka la,suka shopping. ingt guna untuk air asia je kedit kad nye.
  3. faizal888

    Runsing sebab kad kredit

    guna mana pon boleh dapat point ke macam mana? jenuh gak la nk collect point
  4. faizal888

    Runsing sebab kad kredit

    function dia still mcm kredit kad biasa jugak kan yg lain tu?
  5. faizal888

    Dalam Negara Khamis 17 Mei 2018 tarikh mula puasa

    lagi seminggu nk raya nanti lagi la pening nak pikir nak pkai baju ape?nak masak ape? nak beli kuih ape? last2 g open house umh org je. tiap tahun menu sama je.. ape pun hrap ramadan kli ni dirahmati..
  6. faizal888

    Teknologi Google Menyatukan Pelbagai Perkhidmatan Pembayaran Dibawah Nama Google Pay

    pembayaran melalui google wallet mmg snang..tmbh skrg kalau guna telco mn2 mmg byk dah diorg buat kemudahan trus caj ke bil.pon okay jugak.mudah pembelian ape pon.tapi risiko ckit la.xsedar bil boleh melambung
  7. faizal888

    Teknologi Aplikasi Maybank Untuk Android Dan iOS Dikemaskini Dengan Sokongan Maybank QRPay

    bole je nk pkai prepaid pon,tolak kredit ko je..lgpun ada rebate kira dah jimat dah kt situ..mcm aku pkai line celcom mmg tros msok bil je,bulan2 byar..cara mcm ni senang la..nk bli movie ke lgu ke ape2 yg berbayar xpyh sgkut2 card dah
  8. faizal888

    Any Program Can Join For Health And Fitness ?

    go to Zumba or gym!if got no money just exercise at home..do watch Zumba video.kikikiki..what kind of program u want?regarding physical?
  9. faizal888

    Teknologi Custom Notch – Aplikasi Yang Membolehkan Kustomasi Rekaan Takuk Skrin iPhone X

    bole dapat murah ke lg dri iphone store pnya?mesti ramai gila kot...ada ape lg esok?celcom sllu kalau launch msti bagi murah jgk kan?harap2 boleh dpat satu..nk bli dkt 5ribu lebih .mana mampu
  10. faizal888

    Steam Games!! Apa game yg popular?

    ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
Top