Search results

  1. b1naryc0de

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    Salam bos baru!! Dah lama tak bukak wangcyber.. Sudah berwajah baru.. Nampak lebih fresh.. Cadangan, kalau bahagian market dapat buat function shop (macam lelong) mesti bertambah gempak.. Apa2 pon tahniah atas pembaharuan yang dibuat!!
  2. b1naryc0de

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    Saya baru je daftar dengan jomhosting gara2 masalah dengan hosting lama suspend gara2 ada serangan 'registration spam bot' tanpa bagi warning dulu.. Ini kali kedua kene (hosting lama) waktu kritikal pulak tu.. Haiz.. Tapi saya tak survey habis masa nak tukar hosting.. Survey dua tiga hosting...
  3. b1naryc0de

    Upah RM30 copy dan paste sahaja URGENT

    PM saya juga tuan
  4. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    DAPATKAN NOTEBOOK TERBAEK DENGAN HARGA YANG TERBAEK!! :-bdDownload pricelist MSI tablet, notebook, all-in-one pc di sini: http://www.zytech.my/pricelist/zytech-msi_notebook.pdf
  5. b1naryc0de

    Laptop Murah Sepanjang Masa!!!

    Maaf ye.. Memandangkan tuan tanah dah lama tinggalkan thread ni saya minta izin mencelah.. Sesiapa berminat dengan laptop MSI boleh PM saya.. Harga terbaik.. :D
  6. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Zytech lelong store Product Update!!! Graphic Tablet Genius EasyPen i405X - RM 140.00 Graphic Tablet Genius Mouse Pen i608X - RM 170.00 Graphic Tablet Genius EasyPen M610X - RM 315.00 Starius M4020 6D Gaming Mouse - RM 44.00 Starius M4015 4D Colorful Optical Mouse - RM 30.00...
  7. b1naryc0de

    Kasperky INTERNET SECURITY 2012 dengan harga MURAH!!(KIS1PC=RM23,KIS3PC=RM60)

    Baru sahaja membeli 2 unit dari TT Eifa Shahbudin.. Recommended seller :D
  8. b1naryc0de

    [WTS] Promosi Windows 7 Ultimate , Microsoft Office Professional, Kaspersky 2011

    Produk Microsoft tu giler punya murah.. Ini dapat product key sahaja atau dapat original microsoft windows sticker sekali?
  9. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Jom LIKE facebook page kami. Pelbagai PC Tips & Tricks ingin kami kongsi dengan anda. Pelbagai masalah berkaitan PC juga boleh ditanya di sana secara percuma.
  10. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Ada.. Boleh tahu laptop hadapi masalah apa? Kami di area Taipan Senawang, Senawang, Negeri Sembilan.
  11. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Product List Updated Notebook RAM: DDR2 PC-800 (1GB/2GB) -> RM57 / RM95 DDR3 PC-1333 (1GB/2GB/4GB) -> RM36 / RM45 / RM76 http://www.zytech.my/index.php/productsshop-online/category/59-notebook-ram
  12. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Product List Updated Desktop RAM: DDR1 PC-400 (512MB/1GB) -> RM65 / RM116 DDR2 PC-800 (1GB/2GB) -> RM55 / RM93 DDR3 PC-1333 (1GB/2GB/4GB) -> RM37 / RM45 / RM75 DDR3 PC-1600 (2GB/4GB) -> RM55 / RM89 DDR3 PC-2000 (2GB/4GB) -> RM105 / RM163 DDR3 PC-2200 (2GB/4GB) -> RM152 / RM292 DDR3 PC-2400...
  13. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Harga untuk SSD boleh rujuk sini -> http://www.zytech.my/index.php/productsshop-online/category/23-kingmax-ssd-sata-25q-with-35q-bracket SSD 2.5" datang sekali dengan 3.5" bracket.. Harga SSD dah turun lagi sebenarnya.. InsyaAllah malam ni saya update..
  14. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Kami hanya ada sampai 4GB sahaja untuk ddr3. Jika objektif adalah untuk performance mungkin boleh pertimbangkan untuk gunakan 2 channel 4GB DDR3 1600MHz ke atas (bergantung pada motherboard samada support atau tidak). High RAM capacity (MB) sesuai untuk multitask seperti untuk edit 10 HD...
  15. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Kami baru sahaja membuat sedikit pembaikpulihan pada website zytech.my. Berat web telah diringankan sebanyak 40%. Kami memohon maaf kepada sesiapa yang sebelum ini mengalami loading web yang agak berat. Kerja-kerja penambahbaikan akan sentiasa dilakukan dari masa ke semasa. :)
  16. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    Assalamualaikum kawan-kawan sekalian. Jika anda ada apa-apa barang komputer yang anda sedang cari tapi belum tersenarai di zytech.my jangan segan silu beritahu saya di sini. Saya akan terus letakkan barang tersebut di zytech.my seandainya ada dan maklumkan kembali di sini. Dan sebarang...
  17. b1naryc0de

    HARGA PATUT! Jom shopping barang KOMPUTER di Zytech.my ...

    NOTIS 14 JUNE 2012 : PEMBAHARUAN AKAN DIBUAT PADA POST #1 DALAM MASA TERDEKAT INI. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH PM SAYA. TQ ------------------------------------------------------------------------------------------- Adakah anda sedang mencari barangan komputer? Adakah kedai komputer di kawasan...
  18. b1naryc0de

    Minyak Wangi Pemikat!! Edisi Terbaru, Jadilah Magnet Wanita atau Client~~

    Eh hidup lagi thread nih? Saya dah tak jual lagi.. Tapi member saya masih jual lagi.. Sebelum ni pon saya buat dengan dia.. Sila layari lelong store ni: http://www.lelong.com.my/merchant/rmzdinarikhlas.htm
  19. b1naryc0de

    [Urgent] Mencari sesiapa yang boleh tukar kaler website, UI, PHP coding skit.

    Boleh tu boleh tapi bajet dalam berapa figure RM xxx?
Top