Search results

  1. A

    Teknikal, Fundermental ke Teknik 2 Sub kitaran, jom kita labur di Bursa secara ...

    Perbezaan antara orang yang melabur melalui Fundmental dan teknikal. 1) Perbezaan jika kita beli, harga jatuh. Fundemental . Beli lagi. Sebab harga sebenarnya lebih tinggi dari harga semesa. Bila kita beli lagi, kita akan dapat harga purata yang baru. Kaunter yang dipilih biasanya kaunter...
  2. A

    <<PERCUMA>>7 rahsia jana rm500-rm3000 sebulan dengan bisnes jual tudung!!

    bisness tudung Salaam. Saya berminat.
  3. A

    Perkara perkara yang perlu anda tahu sebelum melabur dalam amanah saham

    Perkara yang perlu ditekankan dalam mencari keuntungan yang besar dalam unit trust. Pengurus dana tidak semestinya beli pada harga rendah Pertama kita perlu mencari pengurus yang berpengalaman. Pengurus pelaburan tidak semestinya membeli saham-saham di pasaran terbuka pada harga yang...
  4. A

    [ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

    Sy diberitahu ade masaalah kat server. Sedang dibetulkan. Macam tu lah
  5. A

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Bukan 25 ke facebook voucher. adword plug & play tu berapa heh. dah ,lupa. Rm100 untuk xxx. dah tak ingat. ada member yang minat. Berapa ya?
  6. A

    [ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

    Assalamualaikum Kalu Ambil full ver tu 298 kan? dapat sekali datase bukan? Proxy kena amik tak?
  7. A

    Servis Likes Fanpage Murah

    Lupa pulak. No A/c
  8. A

    Servis Likes Fanpage Murah

    Sy nak app blast kat 225K like page RM15 kan. Bank in kejap lg. Apa syarat dia? Nak maklumat apa?
  9. A

    Fan Page 1 Juta LIKE Untuk DiSewa

    Kalau nak 1 X post tu cam ne eh? tulis satu iklan untuk mereka like ke? atau ambil je posting yang ada kat page? Tolong saya tak brapa paham
  10. A

    Servis Likes Fanpage Murah

    Mintak maaf, memang minat tapi apa beza app blast, post tag, iklan page dan fb ads. sewa cc tu dapat jadi admin ke?
  11. A

    Iklan Di Fan Page total 300K Fans [murah]

    camne nak iklan. Berapa harga
  12. A

    Mencari Pengomen blog

    masih tak jelas. Tolong jelaskan
  13. A

    Servis Facebook LIKE Dan Subscriber Dengan Kadar Yang Termurah !

    Saya tak faham. Berminat jugak tapi takut kena tipu.
  14. A

    [FRESH] Kupon Facebook Ads $50 Hanya Rm20 Setiap Satu [EXPRESS]

    Ada lg fb Voucher dan Adsword voucher tak? Yang Bing tu kena mahal?
  15. A

    Kupon Facebook Ads & Google Adwords Murah

    Sorry lama tak beli. Berpa harga adwords voucher dan facebook voucher? ade yahoo voucher tak?
  16. A

    Wiki Backlinks Crusher! Servis Terbaik Ranking! Google Penguin Defeated!

    Sy dah bank in untuk pakej D . pakej lama. Kalau ada lagi? dah sms detail.
Top