Search results

  1. alhaadi

    50 Idea Pemasaran - Dr. Azizan Osman

    1) Berikan jaminan wang dikembalikan: Sekiranya anda yakin dan percaya dengan produk atau perkhidmatan anda, berikan jaminan anda. Tawarkan pemulangan wang jika mereka tidak berpuashati dengan apa yang anda berikan kepada mereka. Anda akan menarik lebih ramai orang untuk mencuba produk atau...
  2. alhaadi

    Kelemahan Lelaki [Perempuan Sahaja]

    men should't be dominate by women...only pussy men do that...
  3. alhaadi

    Pelancaran Buku Pancing Aweks

    bleh tahu x style pancing aweks ni? Style PUA (Pick-Up Artis) ke style Player?? Kalu style PUA x jadi ler nk beli. Guna PUA bermakna bagai meletak wanita di atas pedestal. Bermakna menyerahkan 'kuasa' anda sbg seorang lelaki kpd wanita. No power no respect...n I hate PUA things... I more...
  4. alhaadi

    Menerbitkan Buku!!

    salam.... buku dlm bentuk digital ni perlu x didaftar? Bagaimana plak ngan ISBN?
  5. alhaadi

    Sumpah Saiful Terbongkar!

    ustaz mana plak yg cakap sumpah tu x sah? JAWI mengesahkannya sah... anwar2... ANWAR - Che Det "Even though reading the appeal record, we find EVIDENCE TO CONFIRM that the appellants (Anwar dan Sukma) were involved in homosexual activities and we are more inclined to believe that the...
  6. alhaadi

    Niaga Rempah Ayam Goreng

    tapi sebenarnya salah orang kita sendiri sebab menyempitkan perkataan "kelulusan" kepada perkara2 berkaitan pendidikan je. Sepatutnya kelulusan menjurus kepada maksud berkaitan ngan undang2. Cuma nya salah saya ayat cam tergantung skit je... any way, taukey, tq for your info n support...
  7. alhaadi

    Niaga Rempah Ayam Goreng

    ok, tq... rupanya x susah sangat. Ingat nak start niaga kat pasar malam...
  8. alhaadi

    Niaga Rempah Ayam Goreng

    soklan ku x terang lagi x tersuluh rupanya... tertinggal ayat tu...kelulusan dari pihak berkenaan...hehe
  9. alhaadi

    Niaga Rempah Ayam Goreng

    maksud saya takkan nak jual camtu je rempah. Yg maksudkan kelulusan dari Kementerian Pertanian dan Makanan ke? Bahagian Keselamatan dan kualiti makanan ke?
  10. alhaadi

    Niaga Rempah Ayam Goreng

    as'kum... camner cara nak mulakan perniagaan ni? maksud saya apa2 kelulusan yg saya kena ada utk jual rempah ni? Rempah ayam goreng spice...hehe
  11. alhaadi

    TMNet Streamyx Combo

    as'kum... ingat nak pasang package RM 60 je. Kat rumah guna TM Home Prepaid. Bleh apply x? package RM60 ni ok x? Ada yg kata x ok, ada yg kata ok plak... camner nak pasang sendiri?
  12. alhaadi

    Teknik Ringkas Keuntungan Forex

    tul ke ni? x kan lah...tapi sebaik-baiknya blaja sendiri...lagi best...
  13. alhaadi

    Forex Ebook Bahasa Melayu

    ebook ni asas je, dan juga pengenalan pasal marketiva.... Forex Ebook BM http://fxdocuments.blogspot.com/
  14. alhaadi

    Teknik Carian Internet

    Ebook percuma Teknik Carian Internet - Panduan Mencari Maklumat di Internet Dengan Betul http://www.savefile.com/files/739091
  15. alhaadi

    Teknik Ringkas Keuntungan Forex

    saya blaja forex ni pun dari bacaan sendiri. Dlm forex ni, kalu x salah kalu nak pandai main forex kena blaja pasal TA, FA, blaja baca chart, and teori2 cam fibonacci, elliot...
  16. alhaadi

    E-GOLD didakwa !

    kena tunggu dan lihat gak mende ni. Memang e-gold ni kurang skit tahap security. Pemilik akaun pun x kena verified akaun. Saya baru je nak berjinak-jinak main FOREX... saya sebenarnya baru je terfikir nak letak banner nak promote program progeny e-gold kat forum...
  17. alhaadi

    Koleksi tips adsense

    maksud awak autosurf? Kalu autosurf memang x bleh...
  18. alhaadi

    Cara mudah dan percuma untuk elak click Fraud

    nampaknya saya kena gak guna skript ni. Takut lah kalu ada yg wat khianat ngan adsense ni. Setakat ni dalam masa setahun baru lah dapat lepas $10.00. X pasal2 kena ban, wat rugi je usaha dalam masa setahun ni. Biasanya dalam sebulan adalah 1, 2 klik. Hari ni dapat 6 klik, padahal Page...
  19. alhaadi

    Camana nak amek order dari customer ?

    try yg ni... mailier.php
  20. alhaadi

    Hosting Untuk Iklan Percuma

    saya masa mula2 nak cari hosting provider Malaysia, ni lah website pertama saya jumpa. Tapi yg x best ye cuma bila klik kat link hosting lambat semacam je... tq for da info...
Top