Search results

  1. 7FiguresGuy

    [Job RM50] Cari gambar dan masukkan ke dalam blog

    Saya ada dalam 10-15 blog yang perlukan seseorang untuk masukkan gambar ke dalam artikel yang berkaitan...jumlah gambar yang diperlukan maybe dalam 50-70 gambar....gambar tersebut mestilah berkaitan dengan artikel yang ditulis.... dalam 2-3 jam maybe dah siap....mesti tahu wordpress... PM...
  2. 7FiguresGuy

    [WTH] Social Media Manager (Part Time)

    sehari berapa jam?
  3. 7FiguresGuy

    [Firesale-30 Hari]Dapatkan Studiopress & Shopperpress WP Premium Theme hanya RM100!

    kepada para pembeli saya,ShopperPress ada update baru lagi, November haritu latest update...... Tolong contact saya balik untuk dapatkan update terbaru ini sebab sy tak simpan email anda & takut dah terdelete kat PM tuh...siapa yang beli tuh,pakai email chain sebelum ini yer..... TQ
  4. 7FiguresGuy

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    dah reply semua yang email sy dengan download links... kepada yang masih belum dapat,tolong email atau PM butiran pembayaran kepada sy... terima kasih yasir
  5. 7FiguresGuy

    <<HOT>> Teknik Flip Website Movie Trailer Paling KACANG Flippa Gangnam Style!

    ingatkan $35 ni bayar dapat sekali dengan script tuh......patut bro letak kat kat salesletter bro,script tak disediakan,beli sendiri....$35 ni untuk ebook jer la kan?..
  6. 7FiguresGuy

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    yang baru pon sama bro,re-edit jer dari yang lama....
  7. 7FiguresGuy

    Mulakan Bisnes Perkhidmatan Directory Submitter/Backlingking Anda Sendiri!

    boleh edit ker design dia bro?tukar kaler ker,tukar font ker,utk jadikan ianya unik....ada tutorial tak?....
  8. 7FiguresGuy

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    semua PM dan email telah dibalas...terima kasih....saper mau lagi,mai beli,tak rugi sbb memang dok pakai benda ni untuk kerja2x online nih...
  9. 7FiguresGuy

    Mulakan Bisnes Perkhidmatan Directory Submitter/Backlingking Anda Sendiri!

    kira macam direktori site ke bro?....orang lain pon still boleh submit kan?.....boleh buat duit dengan adsense ker benda nih?... satu lagi tak berapa jelas aper maksud bro yang kata boleh offer servis tu....maknanya kalau kita sebagai admin,kita boleh submit link ke semua...
  10. 7FiguresGuy

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    dah reply PM...download link dah dihantar ke email.. tq
  11. 7FiguresGuy

    Koleksi Graphic MRR/PLR License -Lifetime download links - Murah-murah....

    sapa mau lagi.....koleksi ni boleh jual balik....
Top