Search results

  1. potgasace

    Pop up mengganggu..

    Kenapa ada pop up yg amat men jengkelkan apabila klik mana2 link di main page? Pop up tu bunyi macam ni. "are you sure to navigate away from this page?" Korang ada dapat tak? Aku rasa benda ni amat lah menganggu. Harap pihak admin dapat remove.
  2. potgasace

    Saper tahu camne nak setup system affiliate??

    Aku ada dah try set system affiliate dari e-book rahsia10k tapi still ada masalah. Ada sesape kat sini boleh tolong tak?
  3. potgasace

    Minat forex tapi tidak tahu bagaimana nak mula?

    Saya akan ajarkan anda step by step dalam bahasa melayu bagaimana hendak memulakan urusniaga forex dan lihat bukti saya menjana RM100 dengan forex dalam masa kurang 30 minit. untuk maklumat lanjut layari Panduan Asas Urusniaga Forex
Top