Search results

  1. Shah Myvi

    Jual Domain dramatvonline & drama2u

    salam guys.. disini sy ada 2 domain top untuk dijual.. dramatvonline.net : 4 years.. sudah menjana income lebih 50k.. drama2u.net : 3 years.. sudah menjana income lebih 15k.. BIN : $800 BID : $500
  2. Shah Myvi

    Movie Blogger Template

    Ada yang berminat nak beli design blog macam ini? Boleh guna untuk news, movie, photo blog site. Fast loading, good seo, nice interface. :D Demo : http://bit.ly/1jEMB7Y
  3. Shah Myvi

    Iklankan Bisnes Anda Di Youtube Lebih 65k Subcribers! Murah.. Promosi Terhad!!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat-sahabat di Wangcyber.. Setelah melakukan survey untuk open threaded ini di sini http://www.wangcyber.com/forum/survey-and-poll/62421-beriklan-di-youtube-68k-subscribers-dan-semakin-meningkat-subcribers-ada-nak-try.html, so saya decide...
  4. Shah Myvi

    Beriklan Di Youtube 68k Subscribers Dan Semakin Meningkat Subcribers!!! Ada nak try?

    hey hey semua.. salam kepada sahabat-sahabat di Forum Wangcyber ini.. saya nak try survey ada tak yang berminat nak beriklan or letak link di account youtube saya yang dah mencecah 68k subcribers. :-O Sehari lebih dari 50k-200k views.. Total 28,268,394 views dan semakin meningkat...
  5. Shah Myvi

    FINAL BADMINTON OLIMPIK 2012 : LEE CHONG WEI vs LIN DAN. Pingat Emas Pertama Negara!

    *Hope dato lee chong wei dapat merealisasikan impian rakyat malaysia. Bila tengok game antara Dato Lee Chong Wei dengan Simon Santoso serta Chen Long, nampak sedikit perubahan dan taktikal permainan Dato Lee Chong Wei.. 50/50 nak menang ni.. tapi rasanya boleh kalah Lin Dan tu nanti.. korang...
  6. Shah Myvi

    Manage Currencies Dekat Paypal

    Sorry kalau salah thread, tapi rasanya betul kot sebab nak tanya pada sesiapa yang tahu.. Baru tadi ada seorang customer sent payment dalam SGD.. Singapore Dollar.. So, kiranya dalam akaun paypal skang ada 3 currencies.. MYR USD SGD So, sy klik dkt manage currencies, ada mesej "When you...
  7. Shah Myvi

    Ada sesiapa yang tahu tak hosting VPS terbaik di Malaysia?

    Salam semuanya.. nak tanya kalau ada sesiapa tahu pakej hosting VPS dkt Malaysia ni yang ok.. byk dah usha2 pakej VPS ni.. tapi takut2 je nak angkat.. sebab x pernah guna VPS lagi.. tau shared hosting je.. hehe ada yang pakai server VPS dkt sini? Apa beza antara cpanel managed dan unmanaged...
Top