Search results

  1. potgasace

    Terbunuh kerana operasi cegah maksiat?

    Gamba macam kat uia seplo tahun lepas nih..
  2. potgasace

    Lelaki dan perempuan, siapa yang lebih memilih rupa?

    pompuan tengok duit ngan ayat power. Jejai yg tak ensem pun leh dapat fasha sandha ngan nora danish.
  3. potgasace

    Merisik & bertunang

    Merisik: Ushar/tanya kabar anak dara org. Bertunang: Booking anak dara org.
  4. potgasace

    Oh,snap! 40 perfectly timed photos

    Maner lagi 38 pic?
  5. potgasace

    tanggal 12 Julai saya di buang kerja

    Teman keje OnG pun baru kena retrench.. sabo jela. +Beku+
  6. potgasace

    Pelajar saya ingin bunuh diri, tolong saya

    Bunuh diri sebab cinta? kemon la.. banyak lagi lelaki kacak bergaya macho berkualiti kat luar tu.. Kalau lelaki pula, pikirkan la awek2 jepun yg cun tu.. tak rugi pun.
  7. potgasace

    Main game ni dapat duit euro

    Ada sesape yg dah dapat? feedback pls..
  8. potgasace

    One Piece Noob is HERE

    Korang baca komik house ke baca online?
  9. potgasace

    forex oh forex

    klu robot..jangan la pecaya. Sekali kena terus TL.
  10. potgasace

    Pop up mengganggu..

    aku dah lamer kat sini..cuma kurang aktif sket je.. tengok la join date.. :(
  11. potgasace

    Pop up mengganggu..

    Kenapa ada pop up yg amat men jengkelkan apabila klik mana2 link di main page? Pop up tu bunyi macam ni. "are you sure to navigate away from this page?" Korang ada dapat tak? Aku rasa benda ni amat lah menganggu. Harap pihak admin dapat remove.
  12. potgasace

    OIC senyap bila tempat suci umat Islam dicerobohi ?

    OIC dah tak boleh buat apa2 dah. Siapa pengerusi OIC? Malaysia kan? Tapi apa kerajaan dah buat? Lantik APCO jadi penasihat negara. Siapa APCO tu? Sah2 Zionis. Zionis penasihat negara? Berapa kerajaan bayar? RM60 juta? Ape cer? Jangan kata APCO. Komunikasi PDRM sapa kawal? AsiaSoft co.. AsiaSoft...
  13. potgasace

    Saya nak beli 20usd paypal. Ada lagi?

    Saya nak beli 20usd paypal. Ada lagi?
  14. potgasace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    saper leh guide aku via YM? rasanya banyak lagi nak kene belaja nih..
  15. potgasace

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    adoiii..baru baco 100 page. Ado 300 page ruponyo...
  16. potgasace

    Pengalaman Pertama.....

    Pengalaman pertama aku dapat duit online ialah dari urusniaga forex.
  17. potgasace

    Anwar buat 'pendedahan tergempar' berkaitan PM esok

    Biasala..manusia memang buat silap. Anwar, najib..pak lah..cek det.. Semua pun ada buat silap. Sahih tak sahih kesilapan dorang tu hanya tuhan yang lebih mengetahui..Biasa la bila dah ada kuasa, seperti kata cek det taim pilihanraya dulu jugak "Anwar bukan ada salah apa2 pun..semua orang nampak...
  18. potgasace

    salam..bro boleh tolong promotekan e-book panduan asas forex saya? Komisen RM20 untuk setiap...

    salam..bro boleh tolong promotekan e-book panduan asas forex saya? Komisen RM20 untuk setiap e-book. Website e-book leh cek kat sini. www.Panduan-Asas-Forex.com
  19. potgasace

    Kisah mengorat awek..

    This my sad story.. Saya mengenali si dia semasa di metrik.. Disebabkan kami mempunyai banyak persamaan so kami pun dengan rasminya declare perasaan masing. Dia terima saya seadanya.. Kisah kami berlanjutan selama 3 tahun. Dalam pada itu..dia memaksa saya agar mengahwininya segera...
  20. potgasace

    Andai Anda Jadi PM..??!

    Sekiranya aku jadi pm..Aku akan menubuhkan satu kesatuan pejuang2 mujahidin dari setiap negara keahlian OIC dan melatih mereka seperti komando. Pasang bom nucklear dalam tubuh dorang..klu berhenti saja denyutan jantung pejuang2 tu secara automaticnya bom nuclear tersebut diaktivekan..so. Arahkan...
Top