Search results

  1. X

    Dari KL ke Kuala Perlis

    Dari Jemapoh ke Manchester! eh. hehe erk saya nak tanya ni sapa biasa naik bas dari KL ke Kuala Perlis. Agak2 dalam brapa jam dan bas apa dan dari Hentian Putra ada?
  2. X

    Alang [Samsul Zamzuri] Bersara

    Salam, Maaf kalau sudah ada thread ini. Dah guna fungsi search. Alang, pengendali blog www.samsulzamzuri.com secara tidak rasmi telah mengumumkan untuk berhenti dari menulis di blog itu. Satu lagi sumber rujukan saya telah hilang. Blog yang saya mesti lawat walaupun sebagai pembaca...
  3. X

    [BAKAL SOLD OUT] Lesen Reseller Sistem Affiliate Lite V2.0 [ADVANCED VERSION]

    بسم الله الرحمن الرحيم FAKTA: 80 Lesen SOLD OUT awal 2009!!! March 2010: Lesen reseller dibuka semula atas persetujuan reseller lama, kini datang dengan pakej & script...
  4. X

    Website portfolio designer yang cun/hensem!

    Maaf kalau salah port, harap2 betul. :D Saya buka thread ni sebab nak kongsi rasa sejuk mata memandang bila tengok website/laman jualan/laman portfolio pereka grafik Malaysia ni. Pandangan saya mungkin tak sama dengan anda, pandangan saya untuk laman web di bawah macam dari mata turun ke...
  5. X

    AWAS!! Jgn jual barang gambar LUCAH dan band2 METAL!!

    Assalamualaikum, Pertama sekali aku mintak maaf kalau ada yg aku sampaikan ini adalah silap, sebabnya aku sendiri kurang arif. Tapi jika sesuatu yang terang tang tang silap pada pandangan aku, aku lebih suka menegur. Mintak maaf juga kalau ayat2 aku ntah apa2 tungang langgang, sebab aku bukan...
  6. X

    Jurnalsem.com berkubur....

    Selepas hampir 2 bulan kot aku menengok blog 'pemasaran enjin carian' jurnalsem.com redirect ke google.com. akhirnya hari ni aku melihat domainnya dah expired. Ni antara blog kesukaan aku. Byk aku aku dpt ilmu yg up-to-date pasal search engine kat sini. Adekah tuan punya blog [Amirul Faisyal]...
  7. X

    Embunweb: Hosting baru

    Salam, Nak kabo jer ni ade hosting baru namenyer EmbunWeb.com Ni hasil kolaborasi dari webbingxchange.com [SKALI] & maxhosting.com.my [Kevin Zahri] Sape rasa nak try boleh la.
  8. X

    Cara Bayar Bill TNB, Air Online

    Salam, Segan plak nk tanya. tapi baik tanya dari silap. Saya ni first time nk bayar bil api/air online ni. Tak reti laa pulak... Sblm ni ex-h/mate yg byr kt pjbt pos. Nak pegi pjbt pos malas. Saya nk bayar pakai CIMB ni. Dalam borang nk bayar tu untuk Bill Account Number tu nombor yg...
  9. X

    Senaraikan produk dalam eBay Store

    Salam, Setelah puas menjadi watcher setia di sini, akhirnya aku terpaksa bukak thread sbb dah mati akal. Puas aku godek2 di eBay, tak jumpa jugak. Dah carik gak post2 lama, tak ada. OK camni, aku baru jer langgan store di eBay.com.my dpt skali Selling Manager Pro. Masalahnya sekarang aku...
  10. X

    Auto-complete paling panjang di google

    Salam, Lame tak bukak thread. hehe. Ok ni saje je nk kongsi, xde kena mengena dgn IM pon. Saya terjumpa auto-complete suggestions bahasa melaysia paling panjang di google. Nak tahu ape? ehemM, jawapannya: "siapakah di antara kita dengan rela menjadi pendusta" 8 patah perkataan...
  11. X

    Kebenaran & Kebesaran Al Quran

    Assalamualaikum, Info ini saya dapat semasa saya mengikuti ESQ training di PWTC yang tamat semalam. Saya terpanggil untuk berkongsi di sini supaya saya sendiri tidak lupa. Terlebih dahulu minta maaf dan minta dibetulkan jika ada info yang kurang tepat. Ada satu selat dimana 2 lautan...
  12. X

    Siapa Pemilik no-reply@yahoo.com

    Siapa tahu siapa punya email ni? Saya dah cuba reply tapi tak boleh (failed), patutlah no-reply. Malas nak tulis panjang2 saya quote email saya di sini Saya menganggap saya tidak pernah mengsubscribe untuk menerima email dari no-reply@yahoo.com sebabnya tiada link unsubscribe...
  13. X

    PanduanCinta.com Bandwidth Limit Exceeded

    WooW!! terkejut saya pg ni tgok minisite panduan cinta tak boleh akses sebab bandwidth limit. Mesti ramai giler yang masuk web ni kan? Mesti jualan pun masyuk tu :D
  14. X

    Sape kat sini suka mengumpat?

    Baik mengaku. Sebelum saya dedahkan identiti anda. :D *ini edisi lepak hujung minggu :) update: jawapan kat bawah
  15. X

    Sokongan dan komen segera diperlukan

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Sepatutnya saya post thread ni dalam thread Berita & Pengumuman, tp saya belum ada akses untuk bhg itu. :) Ok begini, salah sebuah syarikat dalamSKALI Group sedang menganjurkan pertandangan membina portal menggunakan menggunakan CMS Portalxpress...
  16. X

    Saya banyak ilmu terpendam...

    Mula2 saya pun tak percaya. Tapi ini WC yang kata, kih3 jgn marah... melawak di pagi hari. Dah lame saya tak masuk sini. 2 minggu dah kot. Bz sikit dengan kerja. Apa kabar semua? sihat? bisnes macam mane? income ada masyukK? mmm tak sia2 masuk hari ini, dapat 15 hinggit ;) TQ Fid
  17. X

    Beri link affiliate ebay Sifu Lan; Saya nak buat belian!!

    Ya, Saya ingin membeli ebook ebay sifu lan dari link anda, sekiranya anda mempunyai tawaran dan bonus yang tak mampu saya tolak!! :rolleyes: Boleh pm saya tawaran anda atau post saje di sini, ikut keselesaan anda. Jika bonus anda berjaya menambat hati saya, saya tidak ragu-ragu untuk membeli...
  18. X

    Pakej Reseller VTP MAWARDEE :(

    Assalamualaikum, Saya ingin bertanya di sini siapa di sini sudah mendapat link download untuk versi reseller produk Video Tulisan Pro? Saya adalah pembeli yang 'terkelabu mata' membeli pakej reseller ini pada 1 Feb 09 sehingga hari ini belum lagi menerima link download. Boleh saya tahu...
  19. X

    Getresponse free account vs Easyautores

    Assalamualaikum warga WC, Saya nak tanya kat sini ape kelebihan dan kekurangan kedua2 script autoresponder ini? Untuk getresponse saya tidak jumpa apa features untuk free account di website getresponse.com tapi saya jumpa di sini http: //www.squidoo.com/getresponse-review Apa maksud...
  20. X

    Kenapa ikon REPUTATION saya berwarna kelabu?

    Assalamualaikum, Hari ini dengan rasa agak terkilannya saya melihat ikon reputation saya berwarna kelabu. Adakah kerana ada yang memberi bad reputation kepada saya? Jika benar, saya berharap sgt pihak Moderator boleh menilai kembali adakah saya layak untuk menerima bad reputation berdasarkan...
Top