Search results

  1. fiz

    [free] teknik copy paste jana usd

    Pengenalan Program ini hanya perlukan anda copy paste link yang anda daftar dan share di blog,fb dan media sosial yang lain. Mengenai Program ini Ini peluang terbaru untuk buat duit pasif! dan peluang buat duit setiap hari dengan menggunakan web khas yang menyediakan LIVE STREAMING bola dan...
  2. fiz

    Bayar bil elektrik guna duit ppl..

    Pay Per Lead (PPL) merupakan salah satu cabang program Affiliate. Melalui sistem ini, anda dibayar komisen berdasarkan jumlah Pelawat yang anda bawa untuk mendaftarkan diri pada syarikat atau organisasi. Contohnya Pelawat menandatangani borang permohonan atau borang-borang lain yang disediakan...
  3. fiz

    Free Kembangkan bisnes melalui pemasaran emel

    Internet telah menyediakan kepada kita jalan pemasaran kos rendah. Ia telah memberikan alat-alat maya yang boleh memberikan keputusan yang boleh dibandingkan dengan keputusan hasil dari penggunaan teknik pemasaran popular yang lain. Mail elektronik atau ‘email’ adalah satu daripada tool...
  4. fiz

    Salam hormat dan salam perkenalan wc family

    Saya doakan anda sihat bahagia dan berjaya.Selamat berkenalan.
  5. fiz

    Hari sesuai potong kuku

    Hari yang sesuai memotong kuku menurut Islam. Hari Sabtu: keluar dari tubuhnya ubat dan masuk kepadanya penyakit Hari Ahad: Keluar kekayaan masuk kemiskinan Hari Isnin: keluar daripadanya gila dan masuk sihat Hari selasa: keluar daripadanya sihat dan masuk penyakit Hari Rabu...
  6. fiz

    Tips Cari Idea Untuk Bisnes

    Part 1 == Cuba senaraikan 10 perkara atau topik yang anda tahu dan minat di dalam kehidupan anda . Contohnya 1. Kereta 2. Saham 3. Politik 4. Motivasi 5. Agama 6. Memasak 7. Hobi anda. 8. Berkebun 9. Meluangkan masa dengan keluarga 10. Memikat wanita. Dari 10 perkara yang anda senaraikan...
  7. fiz

    Cara menghasilkan promosi terhebat

    Menarik orang untuk membeli sesuatu dionline memerlukan anda melakukan tiga perkara asas: 1. Buat promosi 2. Menyediakan maklumat untuk mendorong orang menerima promosi anda 3. Menyediakan cara mudah untuk mereka bertindak balas kepada promosi anda. Jadi segalanya tentang promosi...
  8. fiz

    3 Cara Efektif Pemasaran Yang Sering DiAmalkan Oleh IM

    3 Cara Efektif Promosi Yang Anda Boleh Amalkan . . . Berikut Tips-tips ramai usahawan kerap lakukan TIPS 1 : Bergiat aktif di forum-forum berkaitan produk affiliate yang ingin anda promosikan.Kongsikan pelbagai artikel bermanfaat untuk tatapan ahli forum tersebut bukan hanya promosi...
  9. fiz

    [BONUS] Video Asas Online + eBook (free)

    Anda nak mula bisnes tapi tiada idea? Jangan Risau, Dapatkan Video dan eBook Asas Bisnes Online ini supaya kerja anda lebih mudah Video + eBook Bisnes Online
  10. fiz

    Bisnes sempoi Affiliate

    Apa itu affiliate? Affiliate adalah satu sistem yang disediakan oleh pengendali/owner sesuatu web bagi tujuan promosi. Dengan adanya system ini, sesiapa yang berminat boleh mendaftarnya percuma. Biasanya, anda akan dibekalkan dengan banner-banner promosi, ayat-ayat promosi dan juga link...
  11. fiz

    2 Produk Hot Untuk Dropship Beserta Pembekal

    Jika anda mahu memulakan bisnes dropship, pasti anda sedang pening kepala untuk membuat keputusan produk apa yang boleh anda jual dan di mana pula mahu mencari pembekal produk dropship tersebut. Usah risau kerana dalam artikel ini, anda akan di dedahkan dengan beberapa produk yang berpotensi...
  12. fiz

    Cara Newbie Bina Bisnes Online

    Perancangan bina perniagaan internet Perancangan dalam perniagaan adalah penting. Di sini, saya akan senaraikan secara ringkas bagaimana hendak membina perniagaan internet anda. Perancangan ini adalah umum dan boleh di gunakan oleh jenis perniagaan internet. 1. PILIH SATU NICHE...
  13. fiz

    Tips Bisnes Internet Mudah Untuk Newbie

    Perancangan bina perniagaan internet Perancangan dalam perniagaan adalah penting. Di sini, saya akan senaraikan secara ringkas bagaimana hendak membina perniagaan internet anda. Perancangan ini adalah umum dan boleh di gunakan oleh jenis perniagaan internet. 1. PILIH SATU NICHE...
  14. fiz

    Dengan Teknik ini jualan masuk macam "peluru"

    =========== Nak tahu Rahsia "pacu" jualan kencang? Anda"tak"sepatutnya"terus"rugi"dalam"bisnes Penemuan "kaedah" baru jadikan bisnes anda lebih maju Dengan teknik ini jualan masuk seperti “peluru” =========== ketahui kenapa bisnes merudum jatuh walaupun pelbagai cara dilakukan ...
  15. fiz

    Tabiat pelik bina kejayaan?

    3 Syarat Membentuk Tabiat Dengan Mudah Syarat pertama: Wujudkan hanya SATU tabiat baru pada satu-satu masa. Jangan cuba membentuk tabiat lain, selagi tabiat pertama belum dibentuk. Saya bagi satu contoh. Katakan anda mahu capai 2 perkara berikut: a) Anda mahu fokus bekerja dari jam...
  16. fiz

    SOP Bisnes Online Mantap!

    Ramai orang masih ‘buntu’ nak buat bisnes apa. mulakan dulu dengan apa yang terdekat dengan anda. atau pun buat duit dengan cara jadi “middleman” ni. Terlalu banyak peluang hinggakan perlu buat keputusan bisnes mana yang terbaik fokus. Bagi saya, kalau siapa rasa ‘buntu’ macam mana nak...
  17. fiz

    Bisnes Secara Online Dengan Mudah

    BONUS BARU: CASE STUDY TONE EXCEL Sebahagian teknik-teknik Keris Jutawan telah diuji oleh seorang yang saya panggil Otai Tone Excel sebab dah buat income beribu-ribu dengan tone excel. Namanya terpaksa dirahsiakan untuk menjaga hubungan dengan leader-leader Tone Excel. Ini bukan...
  18. fiz

    Rawat Tumit Pecah Dengan Tips Mudah

    TUMIT PECAH? Enam jenis petua yang boleh diamalkan bagi merawat masalah ini. Petua 1 Masukkan beberapa keping asam keping ke dalam besen mandian yang berisi air suam. Rendamkan kaki dalam masa setengah jam. Lakukan dengan kerap sehingga memperoleh kaki halus dan cantik. Petua...
Top