Search results

  1. fredo

    Fromt end developer specializes in javascript.

    Fromt end developer specializes in javascript.
  2. fredo

    Apa nasib programmer bangsa sendiri...

    Meskipon thread ni dah lama... programmer2 ni kalau nak hidup senang-lenang,kena lalui susah dulu. Programmer ni macam mana-mana entrepreneur. Yang menyamai erti kata yang bermula betul-betul dari susah. Programmer2 yang ada skil ni bergabung lah tenaga untuk menghasil kan inovasi. Sama ada...
  3. fredo

    nak cari bisnes online tak kena modal

    tak kena modal, buat dropship..affiliate. Both are recommended. Banyakkan membaca. Semoga berjaya.
  4. fredo

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    ako merasakan site-site macam ni sudah berlambak. pada pendapat aku, deal site perlulah unique dan khusus pada satu niche. Contoh deal site untuk niche domain dan hosting, niche jual beli kereta, niche high-end shopping deal, niche novel/buku. Baru lah ada target visitors. Deal site yang khusus...
  5. fredo

    Modal RM100,000. Nak Buat Perniagaan Apa?

    Brader, buat franchise chattime. Buat kat tmpt strategik. Tmpt orang opis nak lepak2 pukul 1-2..dekat dgn ipts/ipta macam cyberjaya atau mana2 la ikut brader. Chattime boleh maju cepat. Benda dah ada. Org lani nak berdiet. Tak nak makan tengahhari. Tak nak dinner. Lepas jogging, chattime. Nak...
  6. fredo

    Jemputan JV Cabaran Dropship Untung Laju-Laju Dengan Quran Digital Model Baru Punya!

    SELAMAT DATANG! KINI CABARAN PROGRAM DROPSHIP QURAN DIGITAL DIBUKA! MODEL FOCUS 1 MODEL YANG PALING BERKUALITI DIDATANGKAN DENGAN BREIFCASE YANG RINGAN DAN EKSKLUSIF! Lihat Gambar: SAYA NAK JOIN GROUP DROPSHIP QAULALHAQ SEKARANG!! Jadi, saya ingin menjemput tuan puan...
  7. fredo

    Jemputan jv cabaran dropship 4 angka sebulan dengan quran digital! Untung laju2!

    SAYA NAK JOIN GROUP DROPSHIP QAULALHAQ SEKARANG!! SELAMAT DATANG! KINI CABARAN PROGRAM DROPSHIP QURAN DIGITAL DIBUKA! MODEL FOCUS 1 MODEL YANG PALING BERKUALITI DIDATANGKAN DENGAN BREIFCASE YANG RINGAN DAN EKSKLUSIF! Jadi, saya ingin menjemput tuan puan yang berminat untuk mencari...
  8. fredo

    Kenapa melayu kurang tubuhkan company?? Web industry????????

    setuju. tambah value sosial. lebih long term. macam facebook. macam kata korang semua..kena unique
  9. fredo

    [WTB] Pembuat Laman Web Jualan Produk Info DIPERLUKAN!

    encik boleh pergi ke luvleey.com. cantik portfolionya.
  10. fredo

    Laman Sosial Malaysia- Ala2 Facebook

    setuju. tapi tak yah buat cam facebook. kita buat jenama kita, cara kita. ORIGINAL. ambik kelemahan social site lain lepas tu perbaikikan buat kat site awak tu. ini adalah idea saya. kita buat satu site yang menggabungkan blogger2 di malaysia dan para perniaga aka advertiser. yang ini macam...
  11. fredo

    Pakej Lengkap Design Minisite [ RM 70 ] Murah dan Berkualiti untuk 7 orang sahaja!**

    haah. saya pun nak jugak. cantik tgk portfolio nya
  12. fredo

    TeknikSimpleClickbank.com

    nak order? mcm mn? pm ke popspotter[at]hotmail.com
  13. fredo

    Promosi November!! RM 20 Sahaja Untuk 800k Likes [Total 2 Kali Blast]

    saya cikgu! pm saya ke popspotter[at]hotmail.com segera!
  14. fredo

    Header Blog

    bole saya cuba? berikan gambar, wordings, dan size [pixel] atau maklumat yang saya perlu. email saya detail ke popspotter[at]hotmail.com
  15. fredo

    Kolagen Asli Paling Laris Dipasaran - Pengedar/Pemborong/Dropshipper Diperlukan

    pm detail please ke popspotter[at]hotmail.com
  16. fredo

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    saya dah ready! kalau boleh, TT adakan secret group. nnti apa2 hal, leh tanya...
  17. fredo

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    PM saya segera! popspotter[at]hotmail.com
  18. fredo

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    ni server US ke server mesia? bila promosi habis? saya nak jugak!
Top